Scanox

Scanox AS er et heleid datterselskap i Jotun AS som markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk.

De produserer Butinox, Tyrilin, Trestjerner lakk og olje og Quick Bengalac.

Vi fører produkter som Butinox Futura, Tyrilin tjærebeis, Tyri Tretjære, Butinox Terrassebeis, Trestjerner lakk m.m.

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Scanox her.

 

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Scanox:

 

 

 

 

 • TYRILIN Interiørbeis er en vanntynnbar polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk. Beisen
  innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill. Tyrilin
  Interiørbeis er nærmest luktfri og den tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning. Kan blandes i
  mange beisfarger.
 • TYRILIN Panelbeis er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et farget utseende som bevarer
  treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som
  effektivt beskytter treverk mot gulning. Meget luktsvak og lett å påføre. Beisen kan blandes i flere
  farger.
 • TYRILIN Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et gulnet panel er lyst, naturlig
  utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og
  antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Meget luktsvak og
  brukervennlig. Ett strøk gir en flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør to
  strøk. Vær oppmerksom på at underlaget egenfarge og sugeevne vil påvirke sluttresultatet. Lag derfor
  prøveoppstrøk før påføring på vegger og tak.

 

 

 • TRESTJERNER Gulvmaling har høy slitestyrke, er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet.
  Produktet er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget. Malingen gir en flott og
  jevn overflate.
 • TRESTJERNER Betongmaling er en halvblank, vanntynnet akrylmaling for betonggulv. Betongmalingen er
  luktsvak og lett å påføre. TreStjerner Betongmaling tørker raskt, gulner ikke og danner en slitesterk,
  hard og vaskbar overflate som har god vedheft til underlaget.
 • TRESTJERNER Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxymaling til innvendig bruk.
  Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk. Meget motstandsdyktig
  mot mekanisk slitasje.

 

 

 • TRESTJERNER Gulvlakk Oljebasert er en klassisk oljelakk til tre og parkett som gir en vakker lød og glans. Tåler harde belastninger, er lett å påføre og gir et lyst og vakkert resultat. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverket og motvirker nedbrytning av lakkfilmen.
  Lakken er meget ripefast og har god vann- og kjemikaliebestandighet, er hurtigtørkende og luktsvak. TRESTJERNER Gulvlakk Oljebasert står godt imot fuktighet og sollys, og kan brukes utendørs.
 • TRESTJERNER Gulvlakk Vannbasert er en moderne vannbasert lakk for tre og parkett. Lakken har høy slitestyrke og god kjemikaliebestandighet er lys, luktsvak og hurtigtørkende samt lett å påføre. Den gir et lyst moderne utseende. Produktet gir et lyst utseende på lyse tresorter og gir en fin lød på mørke tresorter.
 • TRESTJERNER Gulvmatt er vanntynnet, luktsvak og helmatt gulvlakk for tre og parkett. Lakken har oljens utseende og lakkens slitestyrke. Gir ingen synlig lakkfilm. Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende.

 

 

 • QUICK Bengalack Rett på rust er en alkydbasert metallmaling tilsatt spesielle råstoffer for å motvirke og forhindre rustdannelse. Quick Bengalack Rett på rust er grunning og toppstrøk i ett produkt. Produktet danner en blank, slitesterk og hard overflate som er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet.
 • QUICK Bengalack Universallakk er en alkydlakk som gir en hard og slitesterk overflate,er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Produktet benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast.
 • QUICK Spray Metallgrunning ( Tidl. Arcanol) er en rusthindrende alkyd-grunning, som benyttes innendørs og utendørs på metall og hardplast.

 

 

 • TYRILIN Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best
  mulig værbestandighet. Produktet har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Den gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot råte- og overflatesopp.
 • TYRI Tretjære er et naturprodukt og består av 100 % ren tretjære. Bruken av tretjære har lange tradisjoner i Norge og i norsk byggeskikk.
  Tretjæren gir treverket et vakkert eksklusivt utseende og med en karakteristisk lukt. Tyri Tretjære er en mørk og tyktflytende naturlig tjære.
 • TYRILIN Terrassebeis er en transparent, høykvalitets utendørs trebehandling som gir et eksklusivt utseende på treverket. Tyrilin Terrassebeis er basert på naturproduktet tretjære, som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter, for å få
  best mulige værbestandighet og lød i treverket.

 

 

 • BUTINOX Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Beisen har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter (fargede baser) for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Grunning er ikke nødvendig.
 • BUTINOX Oljedekkbeis er en høykvalitets tiksotrop oljedekkbeis med god vannfasthet og lang holdbarhet. Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget. Produktet inneholder filmkonserverende midler mot svertesopp, samt spesialoljer som motvirker oppsprekking.
 • BUTINOX Terrassebeis er en vanntynnet terrassebeis med spesialolje som beskytter og bevarer impregnert treverk (terrasser, møbler o.l.) til
  utendørs bruk. Beisen fremhever og bevarer treverkets naturlige utseende med et transparent klart eller innfarget utseende. Beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Effektiv mot grønske. Har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper. Tåler fuktighet 1 times tid etter påføring.

 

 

 

 • BUTINOX Futura Maling er en alkydmodifisert akryl maling for utvendig bruk. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet. Teknologien sikrer en fleksibel film som er meget farge- og glansbestandig og gir god dekkevne. Inneholder effektive
  midler mot overflatesopp og alger.
 • BUTINOX Futura Dekkbeis er en alkydmodifisert akryl dekkbeis for utvendig bruk. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet. Teknologien sikrer en fleksibel film som er meget farge- og glansbestandig og gir god dekkevne. Inneholder effektive
  midler mot overflatesopp og alger.