Quick Bengalack er en merkevare fra Scanox (Jotun) , som består av slitesterke produkter som er perfekte til vedlikehold og redesign. Produktene sitter på nærmest alle underlag, og gir en flott slitesterk overflate og er perfekte til å gi nytt liv til dine gamle favoritter. .

METALL, TRE & HARDPLAST

QUICK Bengalack – Rett på rust

Produktet er en alkydbasert metallmaling tilsatt spesielle råstoffer for å motvirke og forhindre rustdannelse. Quick Bengalack Rett på rust er grunning og toppstrøk i ett produkt. Produktet danner en blank, slitesterk og hard overflate som er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet.

QUICK Bengalack Metallgrunning

QUICK Bengalack Metallgrunning ( Tidl. Arcanol)  er perfekt som grunning under Bengalack Universal. Påfør 2 strøk av hver og du vil ha en meget god beskyttelse mot vær og kulde. Den er utviklet til bruk på alle underlag av metall. Siden den fyller godt sikrer den god vedheft også på andre underlag som tre og hardplast. Grunningen gir et silkematt utseende og kan benyttes som toppstrøk. Påregn da 3 strøk.

QUICK Bengalack Universallakk

Produktet er en alkydlakk som gir en hard og slitesterk overflate,er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Produktet benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og hardplast.

SLIK GJØR DU DET

Det er enkelt å fornye og endre utseendet med farger. For å oppnå best resultat er forarbeidet nøkkelen. Deretter er det bare å spraye eller bruke en rulle og pensel for å få nøyaktig det uttrykket du ønsker.

Les mer