Gjøco

Gjøco AS produserer maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Gjøco er i dag Norges nest største produsent av dekorative malinger til hus og hjem.

Malerstua fører et bredt utvalg av produkter fra Gjøco – enten du skal male eller sparkle innendørs, behandle terrassen eller male huset innendørs og utendørs, lakkere eller male gulv.

Vi fører produkter som Supermatt ROM, Interiør vegg 10, Kalkmaling, Poxydekk gulvmaling m.m til interiør og Herregård Supermax, Herregård Terrassebeis, Imprex Tretjære, Herregård Linoljemaling m.m til utendørs.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Gjøco her.

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Gjøco:

 

VEGG MALING INTERIØR

 

Gjøco Interiør 10 er en luktsvak vanntynnbar ren akrylmaling for innendørs bruk. Dekker godt og gir en slitsterk overflate som er lett å holde ren. Ideell som veggmaling. Anvendes på bygningsplater, puss, betong, glassfiberstrie, miljøstrie, tidligere malte flater etc.

Gjøco Supermatt Rom er en vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn. Anvendes til mellom- og toppstrøk på vegger av f.eks bygningsplater, overmalbar tapet, puss, betong og sandsparkel.

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater. I områder med risiko for slitasje, fukt og vannsøl anbefales påføring av Gjøco Sealer til toppstrøk.

 

 

PANEL MALING INTERIØR

 

 

Gjøco Interiør Heftgrunn er en matt, interiørgrunning basert på alkydolje. Gjøco Heftgrunn er ideell som
grunning og som dekkstrøk i tak. Benyttes på underlag som treverk, bygningsplater, MDF, tapet, vev,
tørr mur og betong, tidligere malte flater etc.

Gjøco Interiør 15 er en luktsvak, tiksotrop, halvblank interiørmaling på alkydoljebasis. Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren. Gjøco Interiør 15 er en ideell oljemaling for vegg, dør og lister. Anvendes bla. på kjøkken, bad, dører, vinduer, listverk, panel, møbler, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater, grunnet jern m.m.

Gjøco Interiør 40 0 er en luktsvak, tiksotrop, halvblank interiørmaling på alkydoljebasis. Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren. Gjøco Interiør 40 er en ideell oljemaling for vegg, dør og lister. Anvendes bla. på kjøkken, bad, dører, vinduer, listverk, panel, møbler, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater, grunnet jern m.m.

 

GULV MALING INTERIØR

Gjøco Gulv 40 Oljebasert er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd. Brukes innendørs på tre og på gamle betonggulv.

Gjøco Gulv 40 Vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Malingen har gode påføringsegenskaper, god utflyt og er meget slitesterk. Benyttes på innendørs tregulv og gammel betong. Kan også benyttes utendørs på gamle betonggulv. Må ikke benyttes på ny betong eller på fuktige flater.

Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling til innendørs bruk. Malingen danner en vannfast og slitesterk film som står godt mot de fleste kjemikalier og løsemidler. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge. Gjøco Poxydekk kan brukes på mur, betong- og mineralske flater i vaskerom, driftsrom, kjeller, trapper, garasjegulv, lagerhaller, verksted- og industrilokaler, bensinstasjoner og gulv og vegger i husdyrrom. Ikke egnet til underlag som er i bevegelse som for eksempel treverk og metall.

 

 

EKSTERIØR PRODUKTER

 

Herregård Supermax er en akrylforsterket vanntynnet oljemaling til utendørs bruk. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft nordisk klima. Herregård Supermax har gode tørkegenskaper som gir muligheter for 2 strøk på en dag. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger. Herregård Supermax kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Kan også benyttes som toppstrøk på primet metall og plast som brukes på bygninger.

Herregård Linoljemaling er en halvblank, alkydforsterket linoljemaling. For utvendig bruk på nytt, beiset eller malt treverk. Det anbefales tilsats av Gjøco Sinkoksidpasta, spesielt i hvit og lyse farger, for en mer holdbar film.

Herregård Terrassebeis er en vanntynnet oljebeis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Herregård Terrassebeis penetrerer godt og hindrer oppsprekking av underlaget.

 

 

OLJEBASERTE PRODUKTER TIL PANEL

 

 

 

Gjøco Oljebeis er en tiksotrop alkydoljebasert beis tilsatt filmbeskyttende middel mot svertesopp. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Gjøco Oljebeis anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

Gjøco Oljedekkbeis er en tiksotrop alkydoljebasert dekkbeis tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel. Har gode påføringsegenskaper og gir en avdempet trestruktur. Gjøco Oljedekkbeis anvendes på nytt og grunnet, tidligere beiset, eller dekkbeiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert, grunnet materiale.

Gjøco Oljemaling er en værbestandig, tiksotrop alkydmaling til utendørs bruk. Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en fyldig konsistens og er lett å påføre. Gjøco Oljemaling anvendes på nytt, beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Kan også benyttes som dekkstrøk på grunnet jern og på tidligere malt, utherdet mur og betong. Kan også benyttes på trykkimpregnert, grunnet materiale.

 

 

Gjøco Imprex Tretjære er en lys og vannavvisende blandingstjære. Gjøco Imprex tretjære brukes som impregnering, spesielt til gammelt treverk. Kan også brukes på trykkimpregnert trevirke og til impregnering av rep og tauverk.

Gjøco Kokt Linolje er en høyforedlet, vegetabilsk olje med meget god inntregningsevne. For både innendørs og utendørs bruk. Kan brukes til båtimpregnering og til håndrørte malinger.

Gjøco Taklakk er en blank takmaling tilsatt penetrerende oljer og rusthindrende midler. Gjøco Taklakk brukes på gamle og rustne bølgeblikktak, samt takstein.

Gjøco Kinesisk Treolje er en høykvalitets impregneringsolje basert på tungolje med god penetreringsevne. Motvirker oppsprekking, uttørking og gråning av trevirket. Anvendes på
hagemøbler, terrassegulv og levegger, stakitt, tremateriell på båter osv. Er velegnet til edeltre. Kan etter gjennomtørking overmales med de fleste malinger.

 

 

Stikkord på produkter vi har, men ikke presentert på siden:

Gjøcoproff vegg 07, Gjøco Proff Tak/Loft 02, Malingsfjerner, Ren Terpentin, Emaljelakk, Sperregrunn, Husvask, Kraftvask, Sopp & Algedreper, Sink hvit, male gulv