Malerstua fører et bredt utvalg av produkter fra Gjøco – enten du skal male eller sparkle innendørs, behandle terrassen eller male huset innendørs og utendørs, lakkere eller male gulv.

Vi fører produkter som Supermatt ROM, Interiør vegg 10, Kalkmaling, Poxydekk gulvmaling m.m til interiør og Herregård Supermax, Herregård Maximal, Herregård Artic, Herregård Terrassebeis, Imprex Herregård Vindusmaling, Tretjære, Herregård Linoljemaling m.m til utendørs.

 

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

INSPIRASJON OG TIPS FINNER DU NEDERST PÅ SIDEN

Fargekart

Interiørmaling – Vegg

NYHET! Våtrom 05

Gjøco Våtrom 05 er en fuktbestandig vegg- og takmaling til innendørs bruk i våtrom som f.eks. bad,
vaskerom, kjøkken og garasjer. Den gir en vaskbar og slitesterk overfalte som ikke gulner, samt en matt og sofistikert overflate. Skal ikke benyttes direkte i dusjsonen.
Kan benyttes på overmalbar tapet, bygningsplater, MDF, glassfiberstrie, vev, tapet, puss, mur,
betong og sandsparkel. Kan også brukes på panel.

Interiør 10

Gjøco Interiør 10 er en luktsvak vanntynnbar ren akrylmaling for innendørs bruk. Dekker godt og gir en slitsterk overflate som er lett å holde ren. Ideell som veggmaling. Anvendes på bygningsplater, puss, betong, glassfiberstrie, miljøstrie, tidligere malte flater etc.

Priser: 0,75L – kr.169,-  2,7L – kr.299,-  9L – kr.899,-

Supermatt Rom

er en vanntynnbar, helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn. Anvendes til mellom- og toppstrøk på vegger av f.eks bygningsplater, overmalbar tapet, puss, betong og sandsparkel.

Priser: 0,75L – kr.219,-  2,7L – kr.549,-  9L – kr.1299,-

Alle Rom

Gjøco Alle Rom er en matt (05) flekkavvisende og vaskbar akrylmaling for innendørs bruk. Den gir ingen skjolder etter vask og har god dekk på to strøk. Den kan benyttes på de fleste typer vegger av gips, overmalbar tapet, bygningsplater, MDF, glassfiberstrie, puss, mur og betong. Gjøco Alle Rom er vår mest robuste akrylmaling, som skapt for aktive familier. Priser: 0,75L – kr.199,-  2,7L – kr.399,-  9L – kr.999,-

Kalkmaling

Kalkmaling

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater. I områder med risiko for slitasje, fukt og vannsøl anbefales påføring av Gjøco Sealer til toppstrøk.

Priser: 0,75L – kr.229,-  2,7L – kr.649,-

Interiørmaling – Panel

Heftgrunn vanntynnet

Gjøco Interiør Heftgrunn er en matt, vanntynnet interiørgrunning basert på akryl. Gjøco Heftgrunn er ideell som grunning og som dekkstrøk i tak. Benyttes på underlag som treverk, bygningsplater, MDF, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater etc.

Priser: 0,75L – kr.239,-  3L – kr.499,- 

Interiør 15

Gjøco Interiør 15 er en luktsvak, tiksotrop, halvblank interiørmaling på alkydoljebasis. Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren. Gjøco Interiør 15 er en ideell oljemaling for vegg, dør og lister. Anvendes bla. på kjøkken, bad, dører, vinduer, listverk, panel, møbler, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater, grunnet jern m.m.

Priser 0,75L – kr.249,-  2,7L – kr.699,- Produktet kommer bare i abase, dvs lyse farger. 

Interiør 40

Gjøco Interiør 40 0 er en luktsvak, tiksotrop, halvblank interiørmaling på alkydoljebasis. Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren. Gjøco Interiør 40 er en ideell oljemaling for vegg, dør og lister. Anvendes bla. på kjøkken, bad, dører, vinduer, listverk, panel, møbler, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater, grunnet jern m.m.

Priser 0,75L – kr.249,- 2,7L – kr.699,- Produktet kommer bare i abase, dvs lyse farger. 

Fashion

Gjøco Fashion 5, 15 og 40 er en luktsvak, vanntynnbar oljemaling for innvendig bruk. Benyttes på underlag som er tidligere malt eller grunnet. Har gode påføringsegenskaper og veldig god utflyt. Benyttes til mellom og toppstrøk på dører, vinduer, karmer, listverk, innredninger og på trepaneler på vegger og i tak.

Priser: 0,75L – kr.249,-  2,7L – kr.649,-

Interiør – gulvmaling

Gulv 15 – vanntynnbar

Gjøco Gulv 15 Vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Malingen har gode påføringsegenskaper, god utflyt og er meget slitesterk. Benyttes på innendørs tregulv og gammel betong. Må ikke benyttes på ny betong eller på fuktige flater.

Priser: 0,75L – kr.279,-  2,7L – kr.649,-

Gulv 40 – vanntynnbar

Gjøco Gulv 40 Vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Malingen har gode påføringsegenskaper, god utflyt og er meget slitesterk. Benyttes på innendørs tregulv og gammel betong. Kan også benyttes utendørs på gamle betonggulv. Må ikke benyttes på ny betong eller på fuktige flater.

Priser: 0,75L – kr.279,-  2,7L – kr.649,-

Gulv 40 – oljebasert

Gjøco Gulv 40 Oljebasert er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd. Brukes innendørs på tre og på gamle betonggulv.

Priser: 0,75L – kr.299,-  2,7L – kr.749,-  9L – kr.1699,-

Poxydekk

Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling til innendørs bruk. Malingen danner en vannfast og slitesterk film som står godt mot de fleste kjemikalier og løsemidler. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge. Gjøco Poxydekk kan brukes på mur, betong- og mineralske flater i vaskerom, driftsrom, kjeller, trapper, garasjegulv, lagerhaller, verksted- og industrilokaler, bensinstasjoner og gulv og vegger i husdyrrom. Ikke egnet til underlag som er i bevegelse som for eksempel treverk og metall.

Priser: 1L – kr.319,-  2,7L – kr.799,-  9L – kr.2399,-

POXYDEKK – Glassklar

Gjøco Poxydekk Glassklar er en transparent to-komponent epoksy beregnet til grunning på ubehandlet betong, til dekorbelegg med dekorsand, til klart toppstrøk, samt til støping og fylling. Kan
brukes på betong og mineralsk underlag, samt treverk, metall og stein. Ved bruk som dekorbelegg
med dekorsand kan det legges opptil 10 mm tykkelse, eventuelt kan produktet påføres i flere lag til
ønsket tykkelse. Kan brukes både innendørs og utendørs. Pris 3kg 999,-

POXYDEKK – Extreme

Gjøco Poxydekk Ekstrem er en løsemiddelfri, blank og farget 2-komponent tykkfilms epoksymaling
med stor slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Kan brukes på betong- og mineralske overflater i
vaskerom, driftsrom, kjeller, garasjer, husdyrrom, lager- og industrigulv etc. Kan også benyttes på
rengjort og sandblåst stål. Til både innendørs og utendørs bruk. Pris 5kg 1599,- 

Terrasse

Terrassebeis

Herregård Terrassebeis Oljebasert er en løsemiddelbasert beis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Herregård Terrassebeis oljebasert er slitesterk, penetrerer godt og hindrer oppsprekking av underlaget. Kan også brukes på treverk av lerk, men kun 1 strøk.

Priser: 2,7L – kr.499,-  9L – kr.1299,-

Herregård Terrassebeis

Herregård Terrassebeis er en vanntynnet oljebeis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Herregård Terrassebeis penetrerer godt og hindrer oppsprekking av underlaget.

Priser: 2,7L – kr.399,-  9L – kr.999,-

Eksteriør

Herregård Dør & Vindu

Herregård Dør og Vindu er en slitesterk og dekkende emulsjonsmaling til utendørs bruk. Den er
klebefri, hefter meget godt og beholder glans og farge over lang tid. Inneholder filmkonserverende
middel som motvirker vekst av svertesopp og alger. Herregård Dør og Vindu er velegnet til høvlet
treverk som f.eks. vinduer, dører, gjerder, garasjeporter, staffasje, hagemøbler o.l. Herregård Dør og
Vindu kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Skal brukes i
system med Gjøco Oljegrunning. Kan også benyttes som toppstrøk på primet metall og plast som
brukes på bygninger som f.eks. takrenner og beslag o.l. Pris 0,75l 279,- og 3l 699,-  

Herregård Arctic

Herregård Arctic er en vanntynnet oljemaling til ytterkledning på hus, med unik teknologi som gjør malingen farge- og glansstabil over lang tid i et tøft klima. Malingen har en overflate som gir lavt skittopptak med selvrensende egenskaper. Brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Skal brukes i system med Gjøco Oljegrunning. Herregård Arctic kan også benyttes som toppstrøk på grunnet metall og plast som takrenner, beslag o.l. på bygninger.

Pris 3l 699,- 10l 1899,- 

Herregård Maximal

Herregård Maximaler en emulsjonsmaling basert på ren akryl og vanntynnbar alkyd. Inneholder effektive midler mot svertesopp. Produktet anvendes på nytt, beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Nytt eller bart treverk må være grunnet med oljegrunning.

Priser: 2,7L – kr.599,-  9L – kr.1199,-

Herregård Supermax

Herregård Supermax er en akrylforsterket vanntynnet oljemaling til utendørs bruk. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft nordisk klima. Herregård Supermax har gode tørkegenskaper som gir muligheter for 2 strøk på en dag. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger. Herregård Supermax kan brukes på utvendig nytt, gammelt, beiset, malt eller trykkimpregnert treverk. Nytt eller bart treverk må være grunnet med oljegrunning. Kan også benyttes som toppstrøk på primet metall og plast som brukes på bygninger.

Priser: 2,7L – kr.699,-  9L – kr.1499,-

Gjøco Oljedekkbeis

Gjøco Oljedekkbeis er en tiksotrop alkydoljebasert dekkbeis tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel. Har gode påføringsegenskaper og gir en avdempet trestruktur. Gjøco Oljedekkbeis anvendes på nytt og grunnet, tidligere beiset, eller dekkbeiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert, grunnet materiale.

Priser: 2,7L – kr.399,-  9L – kr.899,-. 2,7l er utgående.

Gjøco Oljemaling

Gjøco Oljemaling er en værbestandig, tiksotrop alkydmaling til utendørs bruk. Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en fyldig konsistens og er lett å påføre. Gjøco Oljemaling anvendes på nytt, beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Kan også benyttes som dekkstrøk på grunnet jern og på tidligere malt, utherdet mur og betong. Kan også benyttes på trykkimpregnert, grunnet materiale.

Priser: 2,7L – kr.399,-  9L – kr.899,-. 2,7l er utgående.

Gjøco Linoljemaling

Herregård Linoljemaling er en halvblank, alkydforsterket linoljemaling. For utvendig bruk på nytt, beiset eller malt treverk. Nytt eller bart treverk må være grunnet med oljegrunning. Det anbefales tilsats av Gjøco Sinkoksidpasta, spesielt i hvit og lyse farger, for en mer holdbar film. Priser: 2,7L – kr.799,-  9L – kr.1999,-

Om ønskelig kan vi også bestille Jotun Linoljemaling.

Oljebeis

Gjøco Herregård Oljebeis er en tiksotrop alkydoljebasert beis tilsatt filmbeskyttende middel mot svertesopp. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Gjøco Oljebeis anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale.

Priser: 0,75L – kr.179,-  2,7L – kr.399,-  9L – kr.999,-

Imprex Tretjære

Gjøco Imprex Tretjære er en lys og vannavvisende blandingstjære. Gjøco Imprex tretjære brukes som impregnering, spesielt til gammelt treverk. Kan også brukes på trykkimpregnert trevirke og til impregnering av rep og tauverk.

Priser: 0,75L – kr.199,-  3L – kr.399,-  10L – kr.1199,-

Herregård Exclusive Tjærebeis

Herregård Exclusive Tjærebeis er en høykvalitets beis for utendørs bruk. Benyttes på nytt
ubehandlet, impregnert eller tidligere beiset utendørs treverk som hytter, tømmerbygninger, stabbur
og hus. Nytt treverk behandles umiddelbart etter oppsetting med Gjøco Oljegrunning klar. Deretter
påføres Herregård Exclusive Tjærebeis 3l 549,- og 10l 1299,- 

Taksteinolje

Gjøco Taksteinolje er en værbestandig olje til utendørs bruk på tak. Den har høy vannavvisende effekt og god værbestandighet. Inneholder filmkonserverende middel mot vekst av svertesopp, grønske og alger. Benyttes på de fleste typer takstein som betong, tegl, sementstein og eternitt. Egner seg ikke til visse typer super/flat-eternitt som er veldig glatt.

Pris: 10L – kr.1199,-

Taklakk

Gjøco Taklakk er en blank takmaling tilsatt penetrerende oljer og rusthindrende midler. Gjøco Taklakk brukes på gamle og rustne bølgeblikktak, samt takstein.

Pris: 10L – kr.999,-

Kokt Linolje

Gjøco Kokt Linolje er en høyforedlet, vegetabilsk olje med meget god inntregningsevne. For både innendørs og utendørs bruk. Kan brukes til båtimpregnering og til håndrørte malinger.

Priser: 1L – kr.149,-  4L – 399,- NB!

Vi har Rå Linolje Fra Espegaard. Pris 1l 199,- og 5l 799,-.

Kinesisk Treolje

Gjøco Kinesisk Treolje er en høykvalitets impregneringsolje basert på tungolje med god penetreringsevne. Motvirker oppsprekking, uttørking og gråning av trevirket. Anvendes på
hagemøbler, terrassegulv og levegger, stakitt, tremateriell på båter osv. Er velegnet til edeltre. Kan etter gjennomtørking overmales med de fleste malinger. Pris: 0,75L – kr.169,-

Teknisk – kjemisk

Interiørvask

Gjøco Interiørvask er beregnet til rengjøring av underlaget før maling. Produktet er et konsentrat som skal tynnes ut med vann (1:9). Til innendørs bruk på tak, vegger, dører og lister før ommaling. Fjerner effektivt fett, såperester, sotpartikler og annen forurensning. Trenger ikke skylles av. Pris: 1L – kr.129,-

Interiørvask Spray

Gjøco Interiørvask Spray er ferdig til bruk og skal ikke tynnes. Spray på og vask med lofri klut eller mikrofiberklut. La tørke før videre behandling. Trenger ikke skylles av. Ved sterkt forurenset
underlag, kan den virke et par minutter før avtørking. Beregnet til rengjøring av underlaget før maling. Til innendørs på mindre overflater som møbler, dører og lister før ommaling.  Fjerner effektivt fett, såperester, sotpartikler og annen forurensning. Pris: 0,5L – kr.119,-

Penselrens

Gjøco Penselrens er et effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy. Spesielt egnet til å fjerne maling fra pensler. Kan brukes på maleverktøy som er brukt til alle typer vann- og oljebasert maling. Pris: 1L – kr.149,-

Sopp & Grønskefjerner

Gjøco Sopp -& Grønskefjerner fjerner svertesopp og alger, og reduserer muligheten for nye soppangrep på flater som er overflatebehandlet med beis, oljedekkbeis eller maling. Kan også
benyttes til desinfeksjon av overflater. Fjerner også algevekst på for eksempel steinheller, betongtrapper, gravstøtter, treverk o.l. Flatene rengjøres først med Gjøco Husvask eller Gjøco
Kraftvask. Pris: 1L – kr.119,-

Husvask

Gjøco Husvask er et effektivt rengjøringsmiddel basert på biologisk nedbrytbare råvarer for årlig vask av hus utvendig. Den fjerner forurensning og svertesopp på husvegger og kan også brukes til vask av biler, båter, maskiner og containere. Kan benyttes i industrien, verksteder, landbruk og offentlige bad. Priser: 1L – kr.69,-  4L – kr.159,-

Kraftvask

Gjøco Kraftvask er et alkalisk rengjøringsmiddel til utvendige husflater. Fjerner effektivtfett, forurensning og svertesopp før ommaling. Gjøco Kraftvask virker lett matterende på malingsfilmen
og er derfor velegnet å bruke før ommaling.
NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Virker etsende på glass – vinduer tildekkes eller skylles straks ren. Priser: 1L – kr.69,-  4L – kr.159,-

Terpentin

Gjøco Ren Terpentin er et vegetabilsk løsemiddel for oljebaserte produkter. Velegnet som tynner for impregnering av Gjøco Kokt linolje og Gjøco Imprex tretjære. Kan også benyttes som tynner til kunstnerfarger og porselensmaling. Priser 1L – kr.199,-  4L – kr.599,-

Maling & Lakkfjerner

Gjøco Maling -& Lakkfjerner fjerner effektivt de fleste typer maling og lakk på de fleste underlag. Ved bruk på plastbåter og edle tresorter anbefales det å prøve på et mindre felt først.

NB: Gjøco Maling -og lakkfjerner vil angripe glassfiber etter at maling/bunnstoff er løst opp. Har liten effekt på 2-komponent maling. Pris 1l 299,- 

Tips og inspirasjon fra Gjøco

Renovering av enebolig i Holmekollen

Familien på fire kjøpte en flott, men aldrende bolig som måtte renoveres og moderniseres for å tilfredsstille deres ønske og behov for et nytt og varig hjem. Det ble en klassisk perle med duse toner og spennende kontraster.

Sett farge på tilværelsen

Ønsker du et lunere hjem og et sted der du føler deg trygg og trives? Da kan du vurdere å male noen vegger, det gjør faktisk underverker! Interiørdesigner Kathrine Kristiansen tipser hvordan du pusser opp raskt og rimelig.

Supermatt Rom til lunhet til rommet

Bruk vår Supermatt rom og få en helt ny fargeopplevelse på ditt interiør.

Male eller beise huset – ekspertguiden

Begynner husveggene å se matte ut, malingen flasser av – eller ønsker du bare en forandring? Skyfrie sommerdager er skapt for maling, og med disse rådene er du sikret et perfekt sluttresultat.

Fargenes symbolikk

De aller fleste av oss har et forhold til farger. Det er farger vi liker bedre enn andre, og farger vi helst unngår. Dette endrer seg ofte gjennom livet – og vi lar oss påvirke av hva moten forteller oss om fargevalg.

Kalkmaling som gir betongaktiv overflate

Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater.

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel

Eller gå til Gjøco her>

Her kan du gå til vår Jotun side>