Vakre farger inspirert av fjellets fargespill

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger hjem til husveggen og helt inn i stua. Uansett hvilken stil du liker best, har vi fargene og produktene som hjelper deg å få det slik du drømmer om.

Fjellets fargespill

Våre fargepaletter er inspirert av det som finnes utenfor veggene. Fjellets fargespill utfolder seg gjerne i lyse, brune, grå og mørke nyanser – alle sammen naturlige vakre farger til hjem eller hytte. Finn din favoritt blant våre farger.

Hent inspirasjon fra våre fargekaker

For å veilede og inspirere har Tyrilin utviklet et system med fargekaker, der ulike kulører er nøye satt sammen til en palett som skaper en interessant og samstemt helhet. De største kakestykkene er fargeforslag til vegger, gulv/terrasse og andre store flater. De små stykkene er ment å bruke på detaljer, enten det er snakk om mindre elementer i arkitekturen, som vinduskarmer, eller på møbler, lykter, krukker og andre små objekter som kan brukes for å skape personlig stemning.

INTERIØR

Interiørbeis

TYRILIN Interiørbeis er en vanntynnbar polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill. Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og den tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning. Kan blandes i mange beisfarger.

Panelbeis

TYRILIN Panelbeis er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et farget utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning. Meget luktsvak og lett å påføre. Beisen kan blandes i flere farger.

Panelhvit

TYRILIN Panelhvit er en vanntynnet overflatebehandling som gir et hvittonet, lyst utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder voks, olje, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt hindrer treverket å gulne. Tyrilin Panelhvit benyttes på tidligere panellakkerte, oljede og beisede trepanel, i vegger og tak av furu og gran uten innfarging. Perfekt for tak!

Panellysner

TYRILIN Panellysner er en vanntynnbar overflate-behandling som gir et gulnet panel er lyst, naturlig utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Meget luktsvak og brukervennlig. Ett strøk gir en flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør to strøk. Vær oppmerksom på at underlaget egenfarge og sugeevne vil påvirke sluttresultatet. Lag derfor prøveoppstrøk før påføring på vegger og tak.

Panel på veggen? Tre herlige fargestiler som løfter interiøret.

Panel på vegger og tak gir et rom struktur og personlighet, og med riktig farge på beisen kan særpreget understrekes enda mer. Her er tre ulike stiler som på hver sin måte bidrar til å skape et unikt interiør.

Tyrilin » fjellets fargespill»

La deg inspirere av vårt nye farge/inspirasjons kart for Tyrilin Interiør. Her viser vi deg 3 inspirerende trender, gir nyttig informasjon og gode tips til deg som har ny eller gammel panel.

Gi nytt liv til gulnet eller behandlet panel

Har du innvendig panel som du ønsker å beise? For best mulig resultat er det viktig å ta utgangspunkt i om treverket er nytt, gammelt og gulnet eller tidligere behandlet.

EKSTERIØR

Tjærebeis

TYRILIN Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best
mulig værbestandighet. Produktet har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Den gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot råte- og overflatesopp.

Vi fører også Espegard Tjærebeis. Gå til side

Og Gjøco Tjærebeis. Gå til side

Matt Beis

TYRILIN Matt beis er en unik beis for utvendig trebeskyttelse. Moderne teknologi og lange erfaringer har gjort det mulig å fremstille en høykvalitets- og fremtidsrettet beis som beskytter og gir et naturlig matt uttrykk tilpasset den norske fjellheimen! Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner. Det fremhever det arkitektoniske og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk. Vedlikeholdsintervall som tradisjonell beis gjør at hytta fremstår urnorsk, røff, velstelt og vakker over lang tid!

Terrassebeis

TYRILIN Terrassebeis er en transparent, høykvalitets utendørs trebehandling som gir et eksklusivt utseende på treverket. Tyrilin Terrassebeis er basert på naturproduktet tretjære, som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter, for å få
best mulige værbestandighet og lød i treverket.

Premium terrassebeis i nye farger

Tyrilin Terrassebeis er spesialutviklet for å takle utfordringene som det norske været byr på. Nå kan du velge mellom 12 vakre nyanser i en fargepalett som harmonerer med våre mest populære beisfarger til fasaden.

Eksteriør Fargekart

Se vårt fargekart med masse inspirasjon og vakre farger for Tyrilin eksteriør

Se våre forslag til fargepaletter – her er fire tidløse stiler

Å fargesette hytta eller huset sitt med beis er en spennende oppgave, men med et hav av muligheter, er det lett å gå seg vill i fargekartets mange nyanser. Hvilket uttrykk ønsker du på fasaden, og hva slags farger passer sammen? Her er fire paletter som på hver sin måte gir fasaden et helhetlig og tidløst særpreg.