Maling og Lakk

Maling og lakk

Alle våre ansatte har mellom 10 – 25 års erfaring fra bransjen. Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat.

Eksteriørmaling:

For utvendig bruk fører vi alle de kjente produktene, blant annet Drygolin, Drywood, Butinox, Tinova, OneTech, Trebitt, Tjæralin, Møre Royal, Espegard og Tyrilin. Vi har alltid et produkt som egner seg til ditt hus eller hytte, og kan blande den fargen du har fra før, eller hjelpe deg til å finne en ny farge som passer. Vil du ha beis, dekkbeis eller maling? Vi kan fortelle deg forskjellen, og veilede deg til å velge rett produkt. Kanskje du har hytte i tømmer og ønsker den tjærebehandlet? Vi har tjæreproduktene du trenger.

Interiørmaling:

Skal du male inne er merkevarer som Lady, Nordsjö Ambiance, Nordsjö Professional, Butinox, Alle Rom og Gjøco Supermatt med flere, å finne i vårt sortiment. Disse kan brukes til nær sagt alt malerarbeid inne. Innen disse seriene finnes det maling til vegg, paneler og brystninger, samt til lister og møbler for å nevne noen bruksområder. Disse dekker godt, gir ikke penselstriper og kan fåes i alle mulige farger.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >

BUTINOX TERRASSEBEIS NÅ 279,-

Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur

Les mer

NYHET! Utleie terrassesliper

Terrassesliper - Den ideelle løsningen for rengjøring av treterrasser

Les mer

GJØCO SUPERMATT ROM 399,-

Supermatt Rom 01 er en vanntynnbar, helmatt maling helt uten gjenskinn.

Les mer