Jotun er blant verdens ledende leverandører av skipsmaling, industrimaling og pulverlakk.

Alle av Jotun sine produkter er nøye testet og utprøvd. Interiørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male. Utendørsmalinger må testes for alle værtyper. Maling er ikke bare maling. Den skal bidra til at du får det perfekte sluttresultatet, som du kan være stolt av lenge.

Produkt forespørsel

Tak- og veggmaling

NYE – LADY BALANCE

Godt inneklima fra første strøk

Nye LADY Balance er en ny og bedre maling for deg som er opptatt av luftkvaliteten hjemme. Malingen har ingen skadelig avdamping og minimal lukt – både under og etter oppussingen. Dette gjør den til det naturlige malingsvalget til hjem og rom hvor inneklima er ekstra viktig. Den kan trygt brukes av gravide og allergikere og er et godt valg til barne- og soverom.

Nye LADY Balance har et enda vakrere matt utseende og forberdrede påføringsegenskaper. Dette gjør det enklere å få et jevnt, perfekt resultat. Den har også fått forsterkede filmegenskaper som gir deg vakre vegger du kan leve lenge med. De matte veggene skaper en balansert, myk og rolig stemning. Den er dokumentert god for inneklimaet, lukter minimalt og har dekkgaranti.

Jotun Sens utgår og blir erstattet av den nye Lady Balance

LADY PERFECTION

LADY Perfection gir perfekt, heltmatt tak. Er enkel å påføre – uten drypp og søl. Gir et vakkert og skjoldfritt
resultat. Stort fargeutvalg. Dekkgaranti.

LADY PURE COLOR

Lady Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett. Fargene fremstår som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere. Malingen er av beste kvalitet og mer slitesterk enn tradisjonelle matte malinger.

LADY WONDERWALL

LADY Wonderwall gir varig vakre vegger med Jotuns mest robuste veggmaling noensinne! De har lansert en ny kvalitet som er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger! LADY Wonderwall gjør det enkelt å holde veggen pen over tid.

LADY ESSENCE

LADY Essence gir et jevnt og fint resultat som er silkematt i alle synsvinkler.

LADY VEGG 10

LADY Vegg 10 gir et perfekt sluttresultat som er silkematt i alle synsvinkler.

Utgående produkt…

LADY AQUA – våtromsmaling

LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte.

Panel og kalkmaling

LADY SUPREME FINISH

LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate.  Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt.

LADY INTERIØR FINISH

Lady Interior Finish gir et pent panel helt enkelt. Spesialtilpasset for maling av panel og paneltak. Malingen gulner ikke, lukter minimalt og du kan male to strøk på én dag.

LADY MINERALS

LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk.

Interiørbeis-/lakk

LADY PURE NATURE

LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. LADY Pure Nature kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil. Kommer også ferdig hvit – Lady Pure Nature White

JOTUN PANELLAKK

Jotun Panellakk gir et tilnærmet transparent utseende. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Beskytter underlaget mot fett, vann og annet som kan gi skjemmende flekker. Er enkel å påføre – uten drypp og søl. Sitter godt i penselen. Luktsvak og tørker raskt.

Grunning

JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING

Med JOTUN Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.

JOTUN HEFTRUNN UNIVERSAL

Jotun Heftgrunn Universal bruke hvor heft kan være vanskelig f.eks. malte blanke flater og innendørs treverk. Gir et godt underlag for sparkel. Produktet skal ikke brukes på veggsparkel/skjøtesparkel.

JOTUN GRUNNING FOR TAPET

Jotun Grunning for Tapet benyttes som grunning for vanntynnet maling på de fleste tekstil-/og papirtapeter samt ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Produktet hindrer blæring og skjøtreisning. Ulike tapeters struktur og sug vil påvirke påføring og forbruk. Enkelte tekstiltapeter egner seg ikke for overmaling da noen av trådene vil løsne og danne et lurvete utseende.

JOTUN SUPERHEFT GRUNNING

Jotun Superheft Grunning er en oljegrunning til bruk innendørs på blanke og harde, ikke sugende underlag hvor heft kan være vanskelig med andre grunninger. F.eks. ferdigbehandlet listverk og utforinger, flis, laminat, harde plast o.l. Kan påføres ved lave temperaturer.

GRUNNING/LIM FOR VÅTROM

En vanntynnet grunning/lim for sugende underlag. Inngår som et spesialprodukt i våtromsserien som er godkjent av den norske byggebransjens våtromsnorm. Grunning og lim i ett som limer og hindrer vanninntregning. Inngår i Jotuns godkjente våtromssystemer.

Dekkbeis og maling

DRYGOLIN NORDIC EXTREME SUPERMATT

Nye DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og Extremeteknologi som gir overlegen beskyttelse. En supermatt maling som er selvrensende og med ekstrem fargeholdbarhet, som passer ypperlig til både eldre hus og hus med moderne arkitektur.

DRYGOLIN NORDIC EXTREME

Drygolin Nordic Extreme har en unik Extreme-teknologi. Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen er selvrensende. Det gir et varig vakkert hus.

DRYGOLIN NORDIC EXTREME Dør og Vindu

Drygolin Nordic Extreme vindu og Dør er Jotuns suverent beste maling til vindu, dør og detaljer. Malingen har overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet, den er selvrensende og vannavvisende – etter 1 time.Produktet har suverene påføringsegenskaper.

DRYGOLIN POWER CLEAN

DRYGOLIN Power Clean er en høykvalitets akrylmaling med unike selvrensende egenskaper. Den unike teknologien sørger for at kledningen tar opp minimalt med skitt og sikrer at huset får et nymalt utseende år etter år. Malingen har svært langvarig beskyttelse, og er spesielt effektiv mot svertesopp.

DRYGOLIN COLOUR EXPERT

Drygolin Colour Expert har Longlasting Color Technology som gir ekstrem fargeholdbarhet, suveren fargegjengivelse og langvarig beskyttelse. Malingen har et vakkert avdempet silkematt utseende, er spesielt effektiv mot svertesopp og alger, og er selvrensende.

Utgående produkt

OPTIMAL

Optimal inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Kombinasjonen av høykvalitets bindemidler og værbestandige pigmenter som beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning, gir en meget god værbestandighet. Tørker raskt. Den er enkel å påføre. Beholder farge og glans over lang tid.

OPTIMAL OPTIWHITE

Optimal Optiwhite  er spesialutviklet for hvite hus, har ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger.

Utgående produkt

OPTIMAL VINDU & DØR

Optimal Vindu & Dør er en dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholdintervaller. Beholder farge og glans over lang tid, er enkel å påføre og har gode hefteegenskaper.

DRYGOLIN PLUSS OLJEMALING

DRYGOLIN Pluss oljemaling er en moderne oljemaling med forsterkede egenskaper på fargeholdbarhet og svertesopp.  Malingen er også forsterket med ny vannavvisende teknologi.

DRYGOLIN PLUSS OLJEDEKKBEIS

Drygolin Pluss oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som fremhever treets struktur.

Oljebeis & Terrassebeis

TREBITT OLJEBEIS

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker. De unike oljene i TREBITT Oljebeis gir en suveren inntrengning i treverket. Dette gir god beskyttelse og dybde til fargen – skjønnheten i treet fremheves derfor enda mer.

TREBITT TERRASSEBEIS

TREBITT Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige flotte utseende. Beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Effektiv mot grønske. Har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper. Tørker raskt, kan tåle fuktighet 1 times tid etter påføring.

TREBITT OLJEBEIS TERRASSE

TREBITT Oljebeis Terrasse for impregnert treverk (terrasser, levegger, møbler, rekkverk o.l.) til utendørs bruk. Gir et naturlig, flott utseende. Inneholder egne, unike oljer som bidrar til en god inntrengning. Beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbrytning og fukt. Tåler fuktighet 1 times tid etter påføring, forutsatt normalt gode tørkebetingelser. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp og alger. Kan påføres ned mot 0 °C.

Oljedekkbeis & Oljemaling

DRYGOLIN OLJEDEKKBEIS

Drygolin Oljedekkbeis er Jotuns originale oljedekkbeis. Dekkbeisen er værbestandig og har beskyttelse mot svertesopp, men er av den av Jotuns dekkende produkter med kortest vedlikeholdsintervall. Lagerføres kun i 3l.

DRYGOLIN OLJEMALING

Drygolin Oljemaling er Jotuns originale oljemaling. Malingen er værbestandig og har beskyttelse mot svertesopp, men er den av Jotuns dekkende produkter med kortest vedlikeholdsintervall. Lagerføres kun i 3l.

DRYGOLIN VINDU & DØR

Drygolin Vindu & Dør er Jotuns originale maling egnet for høvlet treverk som vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer. Malingen er meget værbestandig, har meget god heft, og god flyt.

Grunning & impregnering for treverk

JOTUN VISIR OLJEGRUNNING – Klar

Jotun Visir Oljegrunning Klar inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten. Forsterker
overflaten og gjør den vannavvisende. Binder løse trefibre og sikrer god heft for videre behandling. Gir lenger holdbarhet til malingsystemet. Anbefales også som grunning i den kalde årstiden.

JOTUN VISIR OLJEGRUNNING – Pigmentert

Jotun Visir Oljegrunnong Pigmentert binder løse trefibre og sikrer god heft for videre behandling. Produktet inneholder middel mot råte- og
svertesopper. Den spesielle pigmenteringen beskytter treverket mot skadelig UV-lys og har en farge som ligner treverk. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Gir lenger holdbarhet til malingsystemet.

Høykvalitets murmaling

DRYTECH MURMALING

Jotun DryTech Murmaling (Jotun Premium Murmaling), for all pusset mur, er Jotuns beste murmaling hvis egenskaper jobber sammen med muren. Gjennom sine pustende og vannavvisende egenskaper legger malingsfilmen til rette for en varig pen mur – uten flass og sprekker.

DRYTECH MURPRIMER

Jotun DryTech Murprimer (Jotun Premium Mur Grunning), for all pusset mur. Gjør underlaget vannavvisende, binder løse partikler i overflaten, trenger godt inn og utjevner suget i overflaten. Første steg mot en pen mur – uten flass og sprekker. For bar pusset mur.

DRYTECH MURFILLER

Jotun DryTech Murfiller (Jotun Premium Mur Filler), for all pusset mur, er et understrøk for ny og tidligere malt mur. Strøket bygger over riss, sprekker og ujevnheter, og øker filmtykkelsen, og sikrer et suverent resultat med økt vedlikeholdsintervall. Et sterkt anbefalt strøk.

JONTUN SILIKAT MURMALING

JOTUN Silikat Murmaling er spesielt egnet for kalkrik puss. JOTUN Silikat Murmaling er svært diffusjonsåpen, meget værbestandig og har utmerket heft. Priser: 9L – kr. 1399,-

Murmaling til betong og impregnering

ORGINAL AKRYL MURMALING

Jotun Original Akryl Murmaling (Jotun Mur Akryl (Max for Mur)) er beregnet for toppstrøk for betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag. Malingen har lang farge og glansstabilitet, har meget god værbestandighet samt lange vedlikeholdsintervaller.

ORGINAL AKRYL MURPRIMER

Jotun Original Akryl Murprimer (Jotun Mur Akryl Grunning) for all pusset og bar mur. Gjør underlaget vannavvisende, binder løse partikler i overflaten, trenger godt inn og utjevner suget i overflaten.

IMPREGNERING MUR & STEIN

Jotun impregnering Mur & Stein benyttes som vann- og smussavvisende behandling på ubehandlet teglstein, puss, gassbetong (Ytong, Siporex), sugende naturstein etc., dvs. KUN mineralske sugende underlag. Egner seg ikke for gips. Jotun impregnering mur & stein hindrer vanninntrengning, samtidig som fuktigheten i underlaget slipper ut.

OLJE TIL EKSOTISK TREVERK

BENAR UVR

Benar UVR  er en værbestandig alkydolje for edle tresorter. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflate. Gir en elastisk og vannfast beskyttelse. Gir en god inntrengning og forankring til underlaget. Svak gyllenbrun egenfarge som forsterker løden i tropiske tresorter. Benyttes til beskyttelse av edle tresorter som teak, redwood, meranti, merbau, afzelia, iroko osv.

BENAR EDELTREOLJE

Benar Edeltreolje Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Gir et oljet utseende. Produktet har god inntrengning og gir førsteklasses beskyttelse.
For å beholde dette utseende er det viktig med behandling minst en gang årlig. Inneholder UV-filter som beskytter treverket mot misfarging og gråning forårsaket av lyset. Oljen inneholder pigmenter som gir en svak gyllenbrun egenfarge.

BENAR MATT

Benar Matt  er en alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet. Gir en matt overflate. Den er værbestandig og vannfast. BENAR Matt kan også anvendes som halvmatt sistestrøk på andre typer underlag. Utmerket som sistestrøk på edle tresorter, der en matt overflate er ønskelig. Brukes på garasjeporter, dører, hagemøbler, vinduer etc.

BENAR BLANK

Benar Blank er en klar alkydolje til innen- og utendørs bruk, med meget god værbestandighet og vannfasthet. Tilsatt lysstabilisator. Gir en elastisk og vannfast beskyttelse. Gir en blank værbestandig film som beskytter treverket mot gråning og forvitring og fremhever treets naturlige lød. BENAR Blank gir god beskyttelse mot blæring, avflassing og hvitskjolding. Den beholder sin elastisitet gjennom lengre tid og gir derfor en førsteklasses og holdbar beskyttelse for alle tresorter og er spesielt velegnet til tropiske tresorter.

Andre produkter fra Jotun

Fargeprøve interiør og eksteriør, Jotaproff, Jotun vegg & Tak,  Sparkel medium, Sparkel Gipsplate fin, Jotun Sparkel for treverk akryl, Sparkel grov, Malerfug, Kraftvask,  Husvask,  Soppdreper, Spesialvask før maling,  Spesialrens for gulnet panel,  Easy Wipes, Penselrens, Våtromstrie, male mur,

Spørsmål om Jotun?

Ta kontakt med oss >

Ofte stilte spørsmål

 1. Hva er Jotun?
  Jotun er en norsk produsent av maling, beis og lakk til både innendørs og utendørs bruk.
 2. Hvor lenge har Jotun eksistert?
  Jotun ble grunnlagt i Sandefjord i 1926, og har siden den gang vokst til å bli en global virksomhet.
 3. Hvor er Jotun basert? De har hovedkontor i Sandefjord, Norge, og har produksjonsanlegg og kontorer i over 100 land.
 4. Hvilke produkter tilbyr Jotun?
  Jotun tilbyr en rekke produkter, inkludert maling, beis, lakk, primere, sparkelmasse, og spesialprodukter som korrosjonsbeskyttelse.
 5. Er Jotun en miljøvennlig bedrift?
  De har en rekke initiativer for å redusere sin miljøpåvirkning, inkludert bruk av bærekraftige ingredienser og materialer, reduksjon av energiforbruk og avfall, og en bærekraftig produksjonsprosess.
 6. Hvor kan jeg kjøpe Jotun-produkter?
  Jotun-produkter er tilgjengelige i mange forskjellige butikker og forhandlere, inkludert byggvarehus og malingsforhandlere.
 7. Hvordan kan jeg finne ut hvilken type maling jeg trenger?
  Jotun tilbyr en rekke verktøy og ressurser for å hjelpe deg å velge riktig type maling for ditt prosjekt, inkludert fargekart, produktveiledninger og en online fargevelger.
 8. Hva er garantien på Jotun-produkter?
  Garantien varierer avhengig av produktet og landet det selges i. Sjekk med din lokale forhandler for mer informasjon om garantien på ditt kjøpte produkt.
 9. Hvilken type underlag fungerer best med Jotun-maling?
  Jotun-maling fungerer best på rene, tørre og faste underlag. Følg alltid bruksanvisningen på produktet for å få best resultat.
 10. Hvordan påfører jeg Jotun-maling?
  Påføring av Jotun-maling kan variere avhengig av produktet, men det er vanligvis best å påføre malingen med en malerkost eller rull. Følg alltid bruksanvisningen på produktet for å få best resultat.