Trestjerner er Norges mest solgte produktserie til behandling av gulv. Scacox, nå eid av Jotun har over 50 års erfaring med å produsere maling og lakk til forbrukere og yrkesutøvere i hele Scandinavia. Scanox er stolte over å ha produkter til alle slags gulv og flater, slik at man kan bevare gulvene og gi de nytt liv, enten man skal olje, male eller lakkere gulvet.

Gå til Trestjerner her.

Scanox her

Gulvmaling Premium

TRESTJERNER Gulvmaling Premium gir et vakkert silkematt utseende med suveren finish.  Malingen er ekstra slitesterk , vannfast og er en luktsvak innendørs maling som kan brukes på tre-, laminat-, flis og betonggulv, gulvbelegg og tredetaljer i tørre rom. Malingen er enkel å påføre. Gir meget god vedheft og er best i test *på slitestyrke. Dette betyr at malingen er perfekt for gulv som utesettes for mye belastning. Enten det er hunder, aktive barn eller gulv man går på emd sko. I tillgg til å tåle mye, er malingen lett å vaske og holde ren

Gulvmaling

TRESTJERNER Gulvmaling har en ekstremt god slitestyrke og vedheft til alle underlag. Gulvmalingen kan brukes på tre- og parkettgulv, laminatgulv, vinylbelegg og betong. Malingen bygger en film som beskytter treverket. Produktet er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk.

Sperregrunning

TRESTJERNER Sperregrunning  begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister i gran og furu. Reduserer misfarging og
gjennomslag fra fargestoffer i eik og tropiske tresorter. Kvistgjennomslag er et fenomen som over tid vil kunne gjøre seg gjeldende.
Benyttes innendørs på nye, nedslipte og tidligere behandlede tre- og parkettgulv og trapper.

Betongmaling

TRESTJERNER Betongmaling er en halvblank, vanntynnet akrylmaling for betonggulv. Betongmalingen er
luktsvak og lett å påføre. TreStjerner Betongmaling tørker raskt, gulner ikke og danner en slitesterk,
hard og vaskbar overflate som har god vedheft til underlaget.

Betongolje

TRESTJERNER Betongolje er en klar, vanntynnbar olje som som kan anvendes på gulv, vegg og tak. Den reduserer støvdannelse, gir en beskyttende hinne og forenkler rengjøring. Produktet tørker fort, gulner ikke og er lett å påføre. Produktet kan overmales med TreStjerner Betongmaling og Sigural Epoksymaling.

Sigural Epoxymaling

TRESTJERNER Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxymaling til innvendig bruk.
Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk. Meget motstandsdyktig
mot mekanisk slitasje.

GULVLAKK & OLJE

Gulvlakk Color

TreStjerner Gulvlakk Color er en matt pigmenterbar oljebasert gulvlakk for tre, parkett og laminat.

Den gir et transparent, matt og avdempet uttrykk og kan benyttes til å lysne eller endre farge på gamle lakkerte gulv og laminatgulv, samt sette farge på nye nedslipte gulv. Gulvlakken har høy slitestyrke og gode heftegenskaper og kan blandes i 11 farger.

Gulvlakk – oljebasert

TRESTJERNER Gulvlakk Oljebasert er en klassisk oljelakk til tre og parkett som gir en vakker lød og glans. Tåler harde belastninger, er lett å påføre og gir et lyst og vakkert resultat. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverket og motvirker nedbrytning av lakkfilmen. Lakken er meget ripefast og har god vann- og kjemikaliebestandighet, er hurtigtørkende og luktsvak. Produktet står godt imot fuktighet og sollys, og kan brukes utendørs.

Gulvlakk – vannbasert

TRESTJERNER Gulvlakk Vannbasert er en moderne vannbasert lakk for tre og parkett. Lakken har høy slitestyrke og god kjemikaliebestandighet er lys, luktsvak og hurtigtørkende samt lett å påføre. Den gir et lyst moderne utseende. Produktet gir et lyst utseende på lyse tresorter og gir en fin lød på mørke tresorter.

Gulvlakk – helmatt

TRESTJERNER Gulvmatt er vanntynnet, luktsvak og helmatt gulvlakk for tre og parkett. Lakken har oljens utseende og lakkens slitestyrke. Gir ingen synlig lakkfilm. Produktet gir et transparent, helmatt, lunt og dempet uttrykk – som fremmer treverkets naturlige utseende.

Gulvolje

TRESTJERNER Gulvolje er en eksklusiv gulvolje for tre og parkett. Kan også benyttes på benkeplater, møbler, panel, tømmer og massivt tre. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre. Produktet fremhever treets naturlige nyanser og struktur.

Hardvoksolje

TRESTJERNER hardvoksolje er en høykvalitets overflatebehandling for heltre- og parkettgulv basert på foredlede vegetabilske oljer og harde vokser. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Enkelt å påføre og enkelt å vedlikeholde. Trestjerner Hardvoksolje kan også kombineres med lekker innfarging fra Trestjerner Gulvolje, samt benyttes til detaljer, møbler og benkeplater. Produktet tilfredsstiller kravene til bruk i kontakt med næringsmidler (EN 1186) når flaten er ferdig utherdet.