Parkett, Laminat, gulvbelegg og tepper

Vi kan bestille vinyl gulvbelegg med over 100 forskjellige dekorer og kvaliteter. Vi fører også Parkett, vinyl-klikk, laminatgulv og vegg-til-vegg-tepper. Leveringstiden er kort. Vi har også et stort utvalg lakk og gulvprodukter fra kjente leverandører som; Jotun, Scanox, Osmo, Nordsjø og Gjøco.

Gulvbelegg er et rimelig og praktisk valg til huset, leiligheten, hytta, kontorlokalene eller butikklokalene. Vinylgulv er designet slik at det virker lyddempende, og krever minimalt med vedlikehold.

Utvalg av gulvbelegg

I dag finnes det et enormt utvalg av gulvbelegg – både når det gjelder design, mønster, farger og variasjoner. Imitasjonen av parkett er i dag så godt gjennomført at du ikke klarer å se forskjell. Imitasjon av betong, skifer og keramiske fliser er et rimeligere alternativ til originalen og er mer slitesterkt – også på baderom. Og ikke minst, enkelt renhold!

Malerstua fører også vinyl-klikk, laminatgulv, tepper og teppefliser. Rask leveringstid.

Vi har også overgangslister, nivålister og trappeneselister, og det vi ikke har på lager skaffer vi raskt.

Typer gulvbelegg

Det skilles mellom to typer gulvbelegg – heterogene og homogene.

Heterogene gulvbelegg består av tre lag, der det øverste laget er designet på gulvet. Denne varianten byr på et enormt utvalg innen design og struktur. Homogene gulvbelegg består av samme materiale gjennom hele og er dermed ekstremt slitesterkt. Disse egner seg blant annet godt til kontorlokaler og butikklokaler.