Butinox Premium Matt

BUTINOX Premium Matt finish er i tiden, og nå lanserer Scanox sin matteste maling som er nærmest refleksfri. Det gjør at skjøter og ujevnheter ikke synes så godt, samtidig som fargen får en ekstra dybde. Butinox Premium Matt er også ekstra vaskbar og oser av kvalitet! Et stilfullt valg. Malingen går til både vegg, panel, list og tak og har sperrende egenskaper mot vann-, sot og nikotinskader. Produktet begrenser også muligheten for gjennomslag av kvist.

Butinox Tavlemaling

BUTINOX Tavlemaling  er en vannbasert, allergivennlig spesialutviklet matt maling. Tavlemalingen gir en slitesterk overflate som er lett å skrive på. Tavlen rengjøres med svamp og vann. Malingen kan lages i mange forskjellige farger. Hvorfor nøye seg med sort tavlemaling, når du kan få laget den i alle regnbuens farger?

EKSTERIØR BEIS

Butinox Oljebeis

BUTINOX Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Beisen har et høyt tørrstoffinnhold og er forsterket med lysfilter og transparente pigmenter (fargede baser) for best mulig værbestandighet og beskyttelse mot skadelig sollys. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Grunning er ikke nødvendig.

Butinox Oljedekkbeis

BUTINOX Oljedekkbeis er en høykvalitets tiksotrop oljedekkbeis med god vannfasthet og lang holdbarhet. Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget. Produktet inneholder filmkonserverende midler mot svertesopp, samt spesialoljer som motvirker oppsprekking.

Butinox Futura Dekkbeis

BUTINOX Futura Dekkbeis er en alkydmodifisert akryl dekkbeis for utvendig bruk. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet. Teknologien sikrer en fleksibel film som er meget farge- og glansbestandig og gir god dekkevne. Inneholder effektive
midler mot overflatesopp og alger.

Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis

Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis er en høyteknologisk dekkbeis med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep. Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis danner en hydrofil overflate som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Den selvrensende overflaten gjør at vannet får bedre kontakt med underlaget, og vasker med seg mer av skitten på vei ned veggen. Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.

Butinox Terrassebeis

BUTINOX Terrassebeis er en vanntynnet terrassebeis med spesialolje som beskytter og bevarer impregnert treverk (terrasser, møbler o.l.) til
utendørs bruk. Beisen fremhever og bevarer treverkets naturlige utseende med et transparent klart eller innfarget utseende. Beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Effektiv mot grønske. Har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper. Tåler fuktighet 1 times tid etter påføring.

EKSTERIØR MALING

Butinox Futura 16 maling

BUTINOX Futura 16 maling er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi og kan dermed gi hele 16 års garanti på farge og glans. Eksteriørmalingen er testet under ekstreme klimatiske forhold, både i solrike Florida og i Norge. Langtidstester viser at Butinox Futura 16 er imponerende 55 % bedre på farge og glans enn tradisjonell maling. Malingen danner en hydrofil overflate. Dette gir selvrensende malingsfilm og dermed langvarig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og alger. Smart Flow Technology gjør at malingen får en kremaktig konsistens som er lett å stryke ut. Malejobben blir enklere og raskere, med mindre drypp og søl.Butinox Futura 16 er Svanemerket – for et enklere miljøvalg.

Butinox Futura maling

BUTINOX Futura Maling er en alkydmodifisert akryl maling for utvendig bruk. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet. Teknologien sikrer en fleksibel film som er meget farge- og glansbestandig og gir god dekkevne. Inneholder effektive
midler mot overflatesopp og alger.

Butinox Futura Selvrensende maling

Butinox Futura Selvrensende Maling er en høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep. Butinox Futura Selvrensende Maling danner en hydrofil malingsfilm som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Den selvrensende malingsfilmen gjør at vannet legger seg på veggen i større og jevnere dråper, som vasker med seg mer av skitten på vei ned veggen. Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.

Butinox Futura Dør & Vindu

BUTINOX Futura Dør og Vindu gir et elegant og halvblankt utseende med flott finish. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Malingen gir husets mest utsatte detaljer en ekstra robust overflate og værbestandighet. Butinox Futura Dør og Vindusmaling er en dekkende utendørs maling som er spesielt egnet til høvlet treverk som for eksempel vinduer, dører, staffasjer, hagemøbler, gjerder og andre detaljer utendørs. Velegnet for takrenner osv av metall/plast.

Gå til Scanox