Tapet og Interiør

Vi har et av landets største utvalg av tapeter. Her finner du et bredt utvalg av tekstiltapet, fibertapet, papirtapet, vinyltapet samt gardin- og møbelstoffer fra kjente leverandører. Kom innom 2. etasje på Malerstua, Slependen og se det enorme utvalget!

Vårt utvalg av tapet

Hos oss finner du over 170 flotte tapeter på lager! Er du lei av å gå til forhandlere som har «alt», men ikke spisskompetanse? Vi er en rendyrket faghandel som fokuserer på tapet, maling og andre relaterte produkter for oppussing og vedlikehold.

Våre medarbeidere kurses ofte for å holde seg oppdatert og gjør alt for at du skal ha en god opplevelse hos oss. Ser du etter noe helt spesielt fører vi blant annet tapet fra Omexco, Sanderson, Green Apple, Designers Guild, Cole & Son, Harlequin, Sandberg, Eijffinger, Storeys, Fantasi, Casamance, Casadeco, Borås og Novalin, samt vindus- og møbelfolie, og gave- og interiørartikler fra Lama og Halvor Bakke til gode priser.

Utenom dette har vi også  glassfiber, miljøstrie og veggfornyer i mange varianter. Vi fører også møbel -og gardinstoffer. Vi gir deg gode tips og råd. Trenger du hjelp til å tapetsere? Ta kontakt med oss, så kan vi sette deg i kontakt med fagfolk.

Besøk oss på Facebook og Instagram, der legger vi ut tapetnyhetene fortløpende!

Se vår nyttige guide for tapesering