Selaclean

Selaclean leveres fra Krefting og er Kreftings egen merkevare. Noen av produktene blir produsert av Autoglym.

Vi fører et bredt utvalg av Selaclean.

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

Du kan lese mer om Selaclean her.

 

 

 

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Selaclean:

 

 

 

Selaclean Avfetting er en vannbasert, miljøvennlig og effektiv avfetter til bruk på bil, båt, traktor, MC, sykkel og campingvogn. Skånsom mot polish. Fjerner asfalt, olje, tjære, salt og fett. Inneholder rengjøringsmidler slik at man kan vaske uten å bruke sjampo i tillegg.

Selaclean Idealvask er et effektivt og miljøvennlig konsentrat for de fleste rengjøringsoppgaver: hus, bil/båt/ribb/traktor/campingvogn, redskaper, stall, fjøs, tekstiler, tepper, plast-/tre-møbler, markiser og kalesjer. Uten fargestoffer, klor, parfyme, lut eller fosfater.

Selaclean Fugle-/Måseskitt & Insekt Cleaner er et spesialmiddel som løser opp insekter og fugleskitt. Kan brukes på de fleste overflater som bilens lakk, plast, vinduer, krom, speil og registreringsskilt. Effektiv og skånsom også på f. eks. MC-hjelm/ visir, båtvinduer, båtdekk av plast eller tre og campingvogner.

 

 

Selaclean Båt Gelcoat Rens er dyptvirkende silikonfri rensekrem som fjerner riper, slør og oksidering. Gjenoppfrisker farge og glans. Inneholder ultrafine slipemidler og virker som en rubbing uten å skade gelcoat eller lakk. Både på hvit og farget gelcoat er det svært viktig å få renset opp skitne porer for å få frem ren farge. Etter å ha brukt Selaclean Gelcoat Rens må gelcoat/lakk beskyttes med Selaclean Båtpolish og event. Selaclean Gelcoat Forsegler.

Selaclean Båt Polish er bygget opp av en rekke naturlige og kunstige vokser som gir en meget god beskyttelse for gelcoat og lakk. Kombinasjonen danner et “solfilter” som gir langtidsbeskyttelse. Selaclean båtpolish reduserer friksjonen mot vannet, og letter det vanlige renhold av båten. Rengjør, polerer og beskytter alle typer gelcoat og lakk. Kritter ikke.

Selaclean Båt Gelcoat Forsegler er en flytende hardvoks som gir langtidsbeskyttelse. Ekstra lett å påføre og tørke av. Inneholder en avansert blanding av harpikser og voks som gjør den glansfulle filmen spesielt motstandsdyktig mot saltvann og forurensning. Brukes på ren, tørr gelcoat som er fri for flekker og feil, og som er forhåndsbehandlet med Selaclean Båtpolish. Produktet kan brukes på alle typer gelcoat og lakk med glatt overflate.