Hammerite

Hammerite beskytter og forynger metall, og er utviklet for å gi 8 års korrosjonsbeskyttelse. Ved hjelp av en unik alkyd-teknikk, er den spesielle malingen formulert for å bygge en tøff barriere som avstøter fukt og gir langvarig beskyttelse.

Malerstua fører et bredt utvalg av produkter fra Hammerite – både for rengjøring og behandling innendørs og utendørs, samt til bil og båt.

Hammerite leveres i mange ferdig farger og vi kan lage mange utvalgte farger.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Hammerite her. 

 

 

 

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Hammerite:

 

 

 

METALL MALING

 

Hammerite Smooth Finish er en maling du kan male direkte på rust. Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite. Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Du får en vakker slett og høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse – en overflate som holder seg i mange år!

Hammerite Hammer Effect stopper effektivt rustdannelse og gir en slagbestandig overflate som støter vekk vann og rust. Du trenger ikke å vente på at rust skal oppstå før Hammerite skal benyttes. Den beste beskyttelsen får du når du benytter Hammerite på nytt metall. Du får en vakker emaljeliknende høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse som er vann- og smussavstøtende, som holder seg i mange år! Med Hammerite får du en slitesterk, korrosjonsbestandig dekorativ overflatebehandling for jern og ikke-jernholdige metaller samt noen plasttyper og tre.

Hammerite Direct to Galvanised er både grunning/metallprimer og toppstrøk i ett, og er spesielt utviklet for å brukes direkte på metall som ikke ruster, som f.eks  rustfritt stål, aluminium, kobber, messing og zink/galvanisert.

Hammerite Semimatt har samme unike egenskaper som Hammer Effect og Smooth Finish og gir en silkematt overflate. Den stopper effektivt rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite. Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Du får en vakker slett og silkematt overflate med innebygget rustbeskyttelse – en overflate som holder seg i mange år!

 

METALL MALING OG GRUNNING

 

 

Hammerite Ultima er en moderne vannbasert maling for optimal beskyttelse av metall, helt opp til 12 år. Gir en perfekt blank og glatt overflate. Den tørker raskt – overmalbar etter 4 timer. BESKYTTER ALT METAL: Ultima kan påføres alle typer metall eksteriør, også galvanisert, uten at det er behov for grunning.

Hammerite Base kan du male direkte på rust. Den stopper effektivt rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite. Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Du får en vakker slett og høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse – en overflate som holder seg i mange år! Du kan i tillegg velge mellom over 100 farger.

Hammerite Special Primer  er en spesielt tilpasset vannfortynnende primer beregnet for ikke-jernholdige metaller som aluminium, messing, kobber, rustfritt stål, galvaniserte flater og andre legeringer. Primeren gir et godt feste for den etterfølgende malingen og kan overmales med de fleste typer maling.

Hammerite Smooth/Effect Spray kan du male direkte på rust. Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente til rustdannelsen begynner for å bruke Hammerite. Den beste beskyttelsen får du ved bruk av Hammerite på nytt metall. Du får en vakker slett og høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse – en overflate som holder seg i mange år!

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss.

Ofte stilte spørsmål – Hammerite

 1. Hva er Hammerite?
  Hammerite er et merke av rustbeskyttende maling som er utviklet spesielt for å beskytte metalloverflater mot rust og korrosjon.
 2. Hvordan fungerer Hammerite?
  Hammerite fungerer ved å danne en beskyttende barriere på overflaten av metallet som hindrer fuktighet og oksygen i å komme i kontakt med metallet, noe som forhindrer rust og korrosjon.
 3. Hvilke overflater kan Hammerite brukes på?
  Hammerite kan brukes på en rekke forskjellige metaller, inkludert jern, stål, aluminium og galvanisert stål. Det kan også brukes på andre overflater som murstein, tre og plast, så lenge overflaten er riktig forberedt.
 4. Hvordan skal overflaten forberedes før du bruker Hammerite?
  Overflaten skal være ren, tørr og fri for rust og løs maling før du påfører Hammerite. Overflaten bør også slipes lett med sandpapir for å gi malingen bedre heft.
 5. Hva er forskjellen mellom Hammerite Direct to Rust Metal Paint og Hammerite Kurust?
  Hammerite Direct to Rust Metal Paint er en maling som er utviklet for å beskytte metall mot rust og korrosjon, mens Hammerite Kurust er en rustkonverteringsvæske som brukes til å behandle overflater som allerede har rust. Kurust omdanner rusten til en stabil overflate som kan males over med Hammerite Direct to Rust Metal Paint.
 6. Kan Hammerite brukes på biler?
  Ja, Hammerite kan brukes på bilkarosserier og andre metalldeler på biler. Det er spesielt egnet for å beskytte bilrammer og eksosanlegg mot rust og korrosjon.
 7. Kan Hammerite brukes innendørs?
  Ja, Hammerite kan brukes innendørs, men det anbefales kun til spesielle områder der det kreves høy beskyttelse mot fuktighet og korrosjon, som for eksempel fuktige kjellere og vaskerom.
 8. Hvordan kan jeg fjerne Hammerite-maling fra overflaten?
  Hammerite-maling kan fjernes ved å bruke avfettingsmiddel eller varmt såpevann sammen med en skuresvamp. Hvis malingen ikke kommer av, kan du prøve å bruke en malingfjerner som er egnet for metallmaling.