Squid®

Den første selvklebende tekstil til vinduet

 

 • Beskytter ditt privatliv og begrenser innsyn 
 • Reflekterer solvarmen før den kommer inn i rommet, og reduserer romtemperaturen
 • Kan motstå ekstrem luftfuktighet, og er velegnet til våtrom
 • Er enkel å montere helt på egenhånd
 • Velg blant 6 minimalistiske og naturlige farger

Squid® er en innovativ selvklebende, transparent tekstil som er enkel og rask å montere helt selv, på alle innvendige vinduer og glassflater, uansett størrelse og form.

Med Squid kan du se ut om dagen, og samtidig begrense folk i å se utenfra og inn. Squid skjermer dermed for innsyn, samtidig som du kan bevare utsikten.

 

Squid tekstilen har mange unike egenskaper og bruksområder;

 • Første selvklebende, transparent vindustekstil for effektiv skjerming
 • Hindrer innsyn men lar deg beholde utsyn
 • Beskytter effektivt mot både sterkt sollys og solvarme
 • Kan brukes i rom med høy luftfuktighet, liksom på bad
 • Enkel å tilpasse alle vindusformer og alle størrelser (XL)
 • Perfekt når det ikke er plass til beslag eller fester for annen solskjerming
 • Ved behov for en rask, enkel løsning som kan monteres helt selv
 • Stilrent, minimalistisk design produsert i Belgia

Med sin minimalistiske design i hele 6 vakre, naturlige farger er Squid interiørarkitektens favoritt!

Tekstilen er allsidig og enkel i bruk, den er anti-bakteriell og PVC-fri, og er brannklassifisert i hht EU-standard B1/M1, samt har Oeko-Tex® standard 100. Med sitt naturlige og elegante uttrykk kan Squid brukes både på vinduer og innvendige glassvegger i kommersielle prosjekter, for å skjerme for innsyn og dermed bedre rommets funksjonalitet.

Squid er et teknisk avansert produkt som er utviklet og produseres av Lampe_textiles i den belgiske byen Tielt, der tekstilindustrien har en lang og rik tradisjon.

 Allsidighet

Squid er et unikt og allsidig produkt, og helt ulikt annen form for vindusskjerming, fordi det kan brukes i alle innredninger og på alle typer av vinduer, uansett størrelse og form. Du kan montere Squid på glasstak og i utestuer, og på alle andre tenkelige glassflater innendørs hvor du har behov for skjerming.

Squid er motstandsdyktig både ovenfor fukt og varme, og det er samtidig veldig enkelt å tilpasse den selvklebende tekstilen til vinduer med utfordrende eller helt spesielle former, eller også helt nøyaktig i forhold til dine krav og spesifikasjoner.

Tekstilen leveres måltilpasset i lengden på rull i bredde 130 cm, men den kan også skjøtes og benyttes på veldig store vindusflater. Squid er også velegnet til bruk på kun deler av vinduet, som et vertikalt eller horisontalt felt, plassert kun der det er behov for skjerming.

Enkelt å montere selv

Squid er enkel og rask å montere. Du kan gjøre det selv uten bruk av profesjonelt utstyr, maskiner eller farlige produkter, og monteringen vil ikke skade vegger eller annen innredning. Du trenger kun Salmiakk, et målebånd, en monteringsskrape i plast, en hobbykniv med rustfrie stålblader og en saks.

Du monterer Squid i fire trinn; rengjør vinduet, kleb på Squid, skjær og tilpass og trykk tekstilen fast. Enkelt, – men det er viktig å gjøre monteringen i riktig rekkefølge. Er du ikke tilfreds første gang, så er det ikke noe problem. Du kan ta opp igjen tekstilen flere ganger under monteringen, og først når det er helt klart så trykker du den fast med skrapen, og jobben er ferdig!

 

Før montering anbefaler vi at du ser på installasjonsguiden her.