Weba Solavskjerming står for kvalitet og god design. Hos Malerstua finner du et stort utvalg av prøver innen gardinoppheng og solskjerming for målbestilling.

Litt om Weba...

Weba er importør av gardinstenger, gardinskinner, alle typer gardinoppheng og utvendig og innvendig solskjerming. Helt siden starten i 1980 har vi spesialisert oss innen oppheng og tilbehør til gardiner. Med kvalitet og god design som vårt varemerke.  Weba ble grunnlagt i Bergen i 1980 og har vært drevet av dagens eiere siden 1985. Helt siden starten har vi spesialisert oss innen oppheng og tilbehør til gardiner, med kvalitet og god design som vårt varemerke. Mange av Weba-produktene kommer i spesial-design fra ledende produsenter over hele verden og distribueres til forhandlere i Norge, Danmark og Sverige.

Solavskjerming

Weba solskjerming har Norges største utvalg i solavskjerming og du vil alltid finne en god løsning hos Weba og vi vil spesielt nevne våre spesialprodukter innen varme- og lyddempende avskjerming. Også vårt store utvalg i solavskjerming i tre er unikt med stort fargeutvalg og mange varianter

Når du bestiller solavskjerming fra Weba blir produktene alltid tilpasset til kundens vindusmål. Disse produktene er derfor ikke lagervare og må bestilles inn fra våre produsenter ute i Europa. Leveringstiden vil variere fra 2 til 4 uker.

Se mer på Solavskjerming Inne og Solavskjerming ute.

Skodder - Shutters

Vi kan også tilby Norges beste utvalg i kvalitetsskodder fra verdens ledende produsent, Norman Europe. Den unike kvaliteten i disse skoddene gjør at de vil holde seg like fine i år etter år, blant annet fordi skoddene fra Norman er behandlet med en patentert lakk som gjør at de ikke vil falme eller gulne. Tilpasning til spesialformer er også en av Norman's spesialiteter, og vi kan derfor løse alle utfordringer med buevinduer og skråvinduer der andre type solskjerming ikke kan benyttes. Alle skodder leveres måltilpasset og leveringstid vil være ca. 4 uker.

Se mer på Skodder - Shutters

Barnesikring av Solskjerming og Liftgardiner

Vi hos WEBA har vi sterkt fokus på barnesikring av våre løsninger for Solskjerming og Liftgardiner. Fra september 2014 innførte EU en ny forskrift - EU-standard EN13120 - som setter krav til at alle gardiner med snorer eller kjeder som henges opp i private boliger og andre bygg der det er naturlig at barn kan oppholde seg, skal sikres, slik at ikke barn kan bli kvalt eller skadet av å vikle seg inn i snorene. Vi har derfor i samarbeid med våre leverandører sørget for at alle våre gardinløsninger kan leveres i samsvar med den nye EU- standarden.

Se mer på Standard Solskjerming side 10.

Produkt forespørsel