Trinol/Nippon/Temus

Trinol er en total leverandør på bekjempelse mot skadedyr, insekter og ugress.

Vi fører et stort utvalg av produkter fra Trinol som blant annet:

  • Trinol Maurstrøpulver(utendørs)
  • Trinol Maurlokkeboks(innendørs)
  • Elektrisk skadedyrjager
  • Trinol snegledreper
  • Trinol Ugressmiddel

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Trinol her.

 

 

 

 

MAUR BEKJEMPELSE

 

 

 

 

 

Trinol Granulert Åte: Strøs på der maur oppdages. Åte tas tilbake til reiret/tua, og utrydder dette. Produktet har lang virketid.

Trinol Maurlokkeboks: Giften tas tilbake til bolet, og utrydder dette uten tilgrising. Brukes innendørs, eller f.eks på veranda og utestue. Leveres som 2pk. 1 pk pr. 10m²

romstørrelse.

Trinol Maurstrøpulver kan brukes både ute og inne. Strøs på der kravlende insekter oppholder seg. Effektiv mot f.eks maur, saksedyr, kakkerlakker, sølvkre, skrukketroll m.m

Trinol Swirr Maurmiddel Kit brukes mot maur i og rundt byggninger. Lag dine egne lokkebokser. Giften tas med tilbake til bolet, og utrydder dette uten tilgrising.

Trinol Maurvanningsmiddel er et vannoppløselig maurmiddel. Trenger ned i jord, mellom heller osv. Er uskadelig for blomster.

 

 

 

INSEKTS BEKJEMPELSE

 

 

Super Permetrin Insektspray: For bekjempelse av krypende og flyvende insekter f.eks maur, stripet borebille, husbukk, kakkerlakk, fluer, veps, mygg. Det følger med en forlengelsesdyse for å komme til i sprekker.

Trinol Vepseskum: Skumspray beregnet for å drepe veps i vepsebol. Bolet bør behandles sent på kvelden eller tidlig om morgenen da aktiviteten er mindre.

Trinol 810 Insektmiddel er et oljebasert permetrinmiddel til forebygging og bekjempelse av krypende og flyvende insekter, f.eks maur, fluer, sølvkre, veps , møll, kakkelakker m.m.

Trinol Snegledreper: Hobbypreparat mot snegler på grønnsaker, bær og prydplanter. Lokkeåte klar til bruk.

Trinol Sneglestopp: En gel som legges ut som fysisk barriere mot snegler. Er  regn -og værbestandig og inneholder ikke gift.

 

 

 

MUSEJAGER OG MUSEGIFT

 

 

 

Elektrisk Mus -og kakerlakkjager: Elektrisk lydjeger for innendørsbruk. Dekker ca. 25kvm. Bruk en lydjager pr. rom man vil beskytte.

Elektrisk Skadedyrjager: For innendørs bruk. Jager mus (150kvm), maur (250kvm), fluer (40kvm), mygg (40kvm) og kakerlakker (150kvm). Bruk minst en jager pr. rom du vil beskytte mot mus, fluer, mugg og kakerlakker. Bruk en jager pr. 250kvm hus man vil beskytte mot maur.

Nippon Muse skrekk: Mynte har i årevis vært brukt som middel mot mus i hjem og bygninger. Nippon museskrekk tørket mynte leveres i praktiske porsjonsposer, som frigjør en behagelig duft over flere uker – en duft som mus og andre gnagere opplever som frastøtende.

Temus Åtestasjon Pasta: Ferdig fylt en-gangs åtestasjon med Temus gift-pasta. Åtestasjonen er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er nytt og svært effektivt. Det er mye brukt av profesjonelle skadedyrbekjempere.

Nippon Åtestasjon med åte: 2 ferdigfylte en-gangs åtestasjoner med 2 voksblokker i hver stasjon. Åtestasjonene er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er en velprøvd gift, som effektivt og raskt utrydder musene der de er uønsket.

 

 

 

 

MUS -OG ROTTEFELLER

 

 

Silvalure MouseSnap; To musefeller med åte. Plasser feller der du har sett spor etter mus. Gjerne inntil vegg, innunder hyller eller skap. Flere feller øker effekten.

PowerCat Musefelle er en kraftfull musefelle i plast med åte. Enkel å lade, enkel å tømme. Åte av peanøttsmør.

Rapp2 Musefelle er en patentert norsk musefelle i plast. Tilsett løs åte, enkel å spenne opp, enkel å tømme.

Silvalure RatSnap er en rottefelle av tre uten åte.

Trinol Åtestasjon Med Rottefelle: En åtestasjon med en hardtslående rottefelle i plast og metall. Legg på åte f.eks peanøttsmør. Spenn fellen og legg den i åtestasjonen. Fellen blir dermed mindre tilgjengelig for barn og  kjæledyr.

Victor elektrisk musefelle: Passer for områder med mye mus. Gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte. Dreper opptil 10 mus før fellen må tømmes. Kun for innendørs bruk.

Victor elektrisk rottefelle: Er en kraftig elektrisk felle som dreper selv de største rottene. Fellen dreper opptil 50 rotter pr. batteriskift, helt uten bruk av gift. Er enkel å komme i gang og benytter vanlige batterier. Kun for innendørs bruk. Ingen kontakt med dyret er nødvendig for å tømme fellen.

 

MYGGJAGER OG SØLVKREFELLE

 

ThermaCELL myggjager original og  lanterne beskytter uteområder mot mygg, knott og andre flyvende insekter. Myggjageren gir ca. 4 x 4 meter myggfri-sone, tilsvarende en gjennomsnittlig terrasse, og er opp til 98% effektiv.

Tosidig bruk: Lys og myggavvisning kan brukes sammen eller separat. Den er både stille, portabel og luktfri, samtidig som den er enkel i bruk. Ingen åpen flamme og null søl med voks. Effektivt alternativ til tradisjonelle myggmidler som må påføres på huden.

 

        

Silvalure Sølvkrefelle er en smart, giftfri felle. Legg i en tablett og plasser den blant sølvfiskene. Fellen vil lokke dem til seg og de fester seg på den, enkelt. Virker i hele 6-8 uker!

Trinol Skjeggkrefelle med åte som hjelper deg bli kvitt skjeggkre. Pakken inneholder 9 limfeller og 5 g. giftfri åte i dispenser. Åten tiltrekker seg skjeggkre og øker sannsynligheten for fangst. Limfelle sørger for at skjeggkre fanges.

Trinol Skjeggkrefelle inneholder 9 limfeller som sørger for at skjeggkre fanges.

 

 

 

Trinol Mot Mygg Spray beskytter mot vanlig mygg i 6 timer, mot flått i 7 timer og mot tropisk mygg i 2 timer.

Trinol Mygglys holder mygg og andre flyvende insekter unna. Ekte mygglys med transflutrin som aktiv substans. Luktfri. Brenner og beskytter i 18 timer. Bruk et lys pr 30 kvm inne og et lys pr 15 kvm ute. Kan tennes og slukkes flere ganger. Plasser lyset på et underlag som tåler varme.

Trinol Myggspiral er en effektiv, god og gammeldags måte å bli kvitt myggen på. Én eske inneholder 10stk spiraler, samt to spiralstativer. Effektiv brenntid per spiral er 8 timer. Lett å bruke, sikker virkning. Effektiv mot stikkmygg.

Trinol Ugressmiddel fjerner ugress i plen, f.eks løvetann og kløver, men skåner gresset. Høykonsentrat som må blandes ut i vann etter gjeldende blandingstabell.