Trinol/Nippon/Temus Insektsmidler

Trinol er en total leverandør på bekjempelse mot skadedyr, insekter og ugress.

Vi fører et stort utvalg av insektsmidler fra Trinol som blant annet:

  • Trinol Maurstrøpulver(utendørs)
  • Trinol Maurlokkeboks(innendørs)
  • Elektrisk skadedyrjager
  • Trinol snegledreper
  • Trinol Ugressmiddel

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette insektsmidlene for ditt behov.

Du kan lese mer om Trinol her.

 

 

 

 

MAUR BEKJEMPELSE

 

 

 

 

 

Trinol Granulert Åte: Strøs på der maur oppdages. Åte tas tilbake til reiret/tua, og utrydder dette. Produktet har lang virketid.

Trinol Maurlokkeboks er enkel og trygg bekjempelse av maur, spesielt godt egnet til innendørs bruk. Boksene inneholder både lokkestoff og åte og er klar til bruk. Innholdet er en meget effektiv kombinasjon av signalstoffer og aktive ingredienser, som lokker alle typer maur inn i boksen. Systemet er helt lukket og er anbefalt av Nasjonalt folkehelseinstitutt.

Trinol Maurstrøpulver kan brukes både ute og inne. Strøs på der kravlende insekter oppholder seg. Effektiv mot f.eks maur, saksedyr, kakerlakker, sølvkre, skrukketroll m.m. Det har vist seg at pulver er spesielt godt egnet til bekjempelse av veps. Vepsebol reagerer raskt på dette produktet.

Trinol Swirr Maurmiddel Kit brukes mot maur i og rundt bygninger. Lag dine egne lokkebokser. Giften tas med tilbake til bolet, og utrydder dette uten tilgrising.

Trinol Maurvanningsmiddel er et middel mot maur i ferdige porsjonsforpakninger, slik at du ikke behøver å komme i kontakt med produktet. Dette er et veldig bra maurmiddel ute til å fjerne sukkermaur langs kanter, langs grunnmur, under heller osv. Trinol vanningsmiddel fungerer også til fjerning av maurtuer som er etablert av maurarten skogsmaur. Dette er også et egnet middel mot stokkmaur utendørs.

Neudorff Loxiran Pulver mot maur er et naturlig insektmidell til bekjempelse av maur. Virkningen skyldes natur-pyretrum fra krysantemumblomsten. Middelet kan brukes både som strø- og vanningmidell, og er velegnet til utendørs bruk. Ved strøing brukes 10-20 gram pr kvadratmeter på maurveier og -tuer. Ved vanning løses 20g opp i 0,5 liter vann. Vann direkte på tue, heller eller andre problemområder.

 

 

 

INSEKTSMIDLER

 

 

Super Permetrin Insektspray er et effektivt insektsmiddel til bekjempelse av maur, veps, fluer, borebille, eddekopper, skjeggkre og sølvkre. Super Permetrin er et kraftig middel som raskt dreper insektene du vil bli kvitt. Super Permetrin er vannbasert og er egnet til innendørs bruk. Virkningstid 5 – 6 uker fra behandlingen starter. Leveres med forlengelsesdyse som gjør det lett å komme til på vanskelige steder.

Trinol Vepseskum: er et effektivt produkt som kan brukes både på synlige og skjulte vepsebol. Du kan stå på  inntil 2m avstand og spraye direkte mot bol eller sprekk der du ser veps fly ut og inn. Har du et synlig vepsebol, er det en fordel om du får sprayet inn i åpningen. Hvis bolet er skjult sprayer du rikelig inn i sprekk, men se også om de har andre alternative utganger. Spray også inn i de andre åpningene. Det er en fordel å behandle vepsebol enten sent på kvelden eller tidlig på morgenen. Da er vepsen minst aktiv.

Trinol 810 Insektmiddel er et rask og effektivt insektsmidell som er klart til bruk. Insektsmidlet forebygger og bekjemper alle typer insekter både innendørs og utendørs. Virker mot maur, fluer, sølvkre, veps, møll, midd, flått, edderkopper, kakerlakker mm. Brukes der insekter ferdes eller hvor de oppholder seg. Virkningstid 7 – 8 uker.

Trinol Snegledreper: Hobbypreparat mot snegler på grønnsaker, bær og prydplanter. Lokkeåte klar til bruk.

Trinol Sneglestopp: En gel som legges ut som fysisk barriere mot snegler. Er  regn -og værbestandig og inneholder ikke gift.

 

 

 

MUSEJAGER OG MUSEGIFT

 

 

 

Elektrisk Mus -og kakerlakkjager: skremmer mus og kakerlakker med ultralyd. Effektiv opp til 25kvm i åpne rom. Ultralyd går ikke gjennom harde materialer som vegger og tak. Bruk derfor en jager i hvert rom man vil beskytte.

Elektrisk Skadedyrjager:Bli kvitt mus, maur, mygg, fluer og kakerlakker på en lydløs, luktfri måte uten gift og kjemikalier.

Radarcan er en smart elektrisk skadedyrjager for innendørs bruk. Den hjelper deg bli kvitt mus (150m²), maur (250m²), mygg (40m²), fluer (40m²) og kakerlakker (150m²).
En sammensetning av ulike teknologier og ultralydfrekvenser jager vekk skadedyrene og gjør det umulig for dem å oppholde seg i området hvor ultralyden påvirker dem.
For best bekjempelse av mygg og fluer bør enheten settes mellom 0,7-2 meter over gulvnivå. For best effekt mot mus bør den installeres på gulvnivå.
Ultralydfrekvensene oppfattes ikke av oss, og er derfor en trygg og lydløs skadedyrjager for både voksne og barn.

Nippon Museskrekk: Mynte har i årevis vært brukt som middel mot mus i hjem og bygninger. Nippon museskrekk tørket mynte leveres i praktiske porsjonsposer, som frigjør en behagelig duft over flere uker – en duft som mus og andre gnagere opplever som frastøtende.

Temus Åtestasjon Pasta: Ferdig fylt en-gangs åte stasjon med Temus gift-pasta. Åte stasjonen er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er nytt og svært effektivt. Det er mye brukt av profesjonelle skadedyrsbekjempere.

Nippon Åtestasjon med åte: 2 ferdigfylte en-gangs åte stasjoner med 2 voksblokker i hver stasjon. Åte stasjonene er i klar plast, slik at det er enkelt å følge med på om det har vært mus på besøk. Åtet i fellen er en velprøvd gift, som effektivt og raskt utrydder musene der de er uønsket.

 

 

 

 

MUS -OG ROTTEFELLER

 

 

Silvalure MouseSnap; To musefeller med åte. Plasser feller der du har sett spor etter mus. Gjerne inntil vegg, innunder hyller eller skap. Flere feller øker effekten.

PowerCat Musefelle er en kraftfull musefelle i plast med åte. Enkel å lade, enkel å tømme. Åte av peanøttsmør.

Rapp2 Musefelle er en patentert norsk musefelle i plast. Tilsett løs åte, enkel å spenne opp, enkel å tømme.

Silvalure RatSnap er en rottefelle av tre uten åte.

Trinol Åtestasjon Med Rottefelle: En åtestasjon med en hardtslående rottefelle i plast og metall. Legg på åte f.eks peanøttsmør. Spenn fellen og legg den i åtestasjonen. Fellen blir dermed mindre tilgjengelig for barn og  kjæledyr.

Victor elektrisk musefelle: Passer for områder med mye mus. Gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte. Dreper opptil 10 mus før fellen må tømmes. Kun for innendørs bruk.

Victor elektrisk rottefelle: Er en kraftig elektrisk felle som dreper selv de største rottene. Fellen dreper opptil 50 rotter pr. batteriskift, helt uten bruk av gift. Er enkel å komme i gang og benytter vanlige batterier. Kun for innendørs bruk. Ingen kontakt med dyret er nødvendig for å tømme fellen.

Rottefelle: En hardslående rottefelle som er enkel i bruk. Bruk peanøttsmør eller annet pålegg som åte i rottefella. Deretter spenner du rottefella og plasserer den der du ser spor av rotter, langs en vegg eller under hyller og skap. Trinol rottefelle er fremstilt i plast og metall. Flere feller vil øke effektiviteten.

 

MYGGJAGER OG SØLVKREFELLE

 

ThermaCELL myggjager original og  lanterne beskytter uteområder mot mygg, knott og andre flyvende insekter. Myggjageren gir ca. 4 x 4 meter myggfri-sone, tilsvarende en gjennomsnittlig terrasse, og er opp til 98% effektiv.

Tosidig bruk: Lys og myggavvisning kan brukes sammen eller separat. Den er både stille, portabel og luktfri, samtidig som den er enkel i bruk. Ingen åpen flamme og null søl med voks. Effektivt alternativ til tradisjonelle myggmidler som må påføres på huden.

 

                  

Silvalure Sølvkrefelle er en smart, giftfri felle. Legg i en tablett og plasser den blant sølvfiskene. Fellen vil lokke dem til seg og de fester seg på den, enkelt. Virker i hele 6-8 uker!

Trinol Skjeggkrefelle med åte er en effektiv limfelle som hjelper deg bli kvitt skjeggkre. Pakken inneholder 9 limfeller og 5 g. giftfri åte i dispenser. Åten tiltrekker seg skjeggkre og øker sannsynligheten for fangst. Limfelle sørger for at skjeggkre fanges.

Trinol Skjeggkrefelle: Her har du en skjeggkrefelle som hjelper deg bli kvitt skjeggkre. Pakken inneholder 9 limfeller som sørger for at skjeggkre fanges.

Trinol Fluefanger til vindu er giftfri limfelle mot fluer, plasseres for eksempel i vinduet, bak planter.

 

 

 

Trinol Mot Mygg Spray beskytter mot vanlig mygg i 6 timer, mot flått i 7 timer og mot tropisk mygg i 2 timer.

Trinol Mygglys holder mygg og andre flyvende insekter unna. Ekte mygglys med transflutrin som aktiv substans. Luktfri. Brenner og beskytter i 18 timer. Bruk et lys pr 30 kvm inne og et lys pr 15 kvm ute. Kan tennes og slukkes flere ganger. Plasser lyset på et underlag som tåler varme.

Trinol Myggspiral er en effektiv, god og gammeldags måte å bli kvitt myggen på. Én eske inneholder 10stk spiraler, samt to spiralstativer. Effektiv brenntid per spiral er 8 timer. Lett å bruke, sikker virkning. Effektiv mot stikkmygg.

Trinol Ugressmiddel fjerner ugress i plen, f.eks løvetann og kløver, men skåner gresset. Høykonsentrat som må blandes ut i vann etter gjeldende blandingstabell.

 

 

ANDRE BEKJEMPELSESMIDLER

                    

 

Luktstoff mot katter holder uønskede katter på avstand. Produktet avgir en lukt kattene ikke liker, slik at de skyr unna. Kamuflerer luktmerkene som kattene legger fra seg for å markere revir. Produktet gir effekt i 3 til 4 uker, avhengig av været.

Spray mot skadeinsekter og bladlus kan brukes på planter inne og ute. Spray plantene grundig, også på bladenes underside.

Bayer Plenrens spray er et ferdig blandet ugressmiddel for bekjempelse av tofrøbladet ugress som løvetann, groblad, tremorsblomst, syre, arve og tistel i plen. Skader ikke gresset i plenen. 1 liter rekker til ca 1000 ugressplanter eller ca 30 m2.