Tjæralin AS er en leverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset.

Tjæralin bruker kun de beste råvarene og har høyt fokus på å videreutvikle seg og ligge i forkant av utviklingen sammen med sin eier San Marco Group Spa. Tjæralin selger produkter som er utviklet for norske forhold og beskytter godt. Tjæralin produserer maling og beis til bevaring av utvendig treverk, stål og mur, samt innvendig bruk.

Tjæralin ble stiftet i Ski i 1983.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

Du kan lese mer om Tjæralin her.

NYHET

Tjæralin Hybrid

Tjæralin Hybrid er en høyteknologisk, dekkende, vannfortynnbar, selvrensende akrylmaling tilsatt polyuretanmodifisert alkyd. Malingen lager en sterk malingsfilm
som gir en svært effektiv beskyttelse mot svertesopp og alger. Dette betyr at skitt og smuss har vanskelig for å feste seg, som igjen gjør at vedlikeholdsintervallene
blir lengre og du sitter igjen med et hus som ser glansfullt og rent ut lengre!

Velger du Tjæralin Hybrid gir du huset ditt en overlegen glans og fargestabilitet sammen med en ekstrem trebeskyttelse. Produktet er overmalbart etter 2 til 4
timer, noe som gjør at du enkelt kan ta 2 strøk på en dag. Tjæralin Hybrid er svært godt egnet til både nye og gamle trefasader. Den kremaktige konsistensen
gir meget gode påføringsegenskaper og god utflyt. Malingen er enkel å jobbe med og sparer deg tid i husveggen.

Fargekart Eksteriør

Tjæralin dekkende

Tjæralin dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan  legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dekkende kan overmales. Blandes i de aller fleste farger.

Fargekart Eksteriør

Tjæralin Dør & Vindu/Tjæralin Dør & Vindu matt

Tjæralin Dør & Vindu er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for vinduer, dører, garasjer og gjerder. Svært godt egnet for nytt treverk, men utmerket på gammelt treverk også. Det har en svært god kantdekk. Det er et fargestabilt produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin Dør & Vindu dekker godt og er drøy i bruk. Den inneholder UV beskytter, kinesisk treolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dør & Vindu kan overmales

Tjæralin Beis og Beis Matt

Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring.

Tjæralin Beis fremhever treverkets naturlige utseende og er drøy i bruk. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Tjæralin Beis kan overmales. Blandes i de aller fleste farger

Tjæralin Beis Matt kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har et naturlig og matt utseende. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring.

Tjæralin Beis Matt fremhever treverkets naturlig utseende og er drøy i bruk. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som sikrer en god beskyttelse av treverket. Tjæralin Beis Matt kan overmales. Blandes i de aller fleste farger.

Fargekart Beis

Tjæralin Murmal Seis

TJÆRALIN Murmal Seis er en fargeløs væske beregnet til forsterkning av gamle murfasader. Den brukes som grunning på porøse underlag, samt underlag tidligere malt med kalkmaling, sementmaling og andre malinger som smitter før påføring av Tjæralin Murmal. Seis for Murmal kan også blandes 10-20 % rett i Tjæralin Murmal i første strøk.

Tjæralin Murmal

TJÆRALIN Murmal er en vannbasert akrylmaling med finkornet struktur for mur, puss og betongfasader. Den Inneholder knust marmor som gir en værbestandig og slitesterk, pustende overflate. Det vil alltid være noe fuktighet i mur og betong. Marmoren gir en diffusjonsåpen film som transporterer fuktigheten ut, men ikke inn. Dette gir en værbestandig film med svært god vedheft.

Fargekart Murmaling

Tjæralin Vanntynnet og oljebasert Terrassebeis

Tjæralin Terrassebeis er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.

 

 

 

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis er et alkydoljebasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Oljebasert Terrassebeis motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Tjæralin Oljebasert Terrassebeis har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.

Tjæralin Treolje

Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Tjæralin Treolje skal trekke inn i treverket og beskytte i dybden. Den skal etterlate seg et matt utseende. Det er svært viktig at overskytende olje tørkes vekk etter at den har trukket inn.

Fargekart Terrasse

Tjæralin Frøya

Frøyaserien består av høykvalitets interiørmaling med forskjellig bruksområde og glans. I denne serien finner du garantert det du trenger når du skal fornye hjemmet ditt! Eksklusiv maling som dekker godt og som virkelig gjør oppussing og fornying til et fornøyelig prosjekt.

Du kan lese mer om Tjæralin her.

Tjæralin Frøya Tak & Vegg

Frøya Tak & Vegg er en akrylbasert vannfortynnbar interiørmaling som kan benyttes på underlag som bygningsplater, glassfiberstrie og smittefrie underlag av puss, betong og sparkelmasse. Kan også brukes på flater som tidligere er malt med latexmaling eller matt oljebasert grunning/maling. Tak & Vegg er vaskbar, lett å påføre, spruter ikke og har en god dekk. Frøya Tak & Vegg kommer i matt 02 og slikematt 10. Bestillingsvare

Frøya Vegg & Panel

Tjæralin Frøya Vegg & Panel er en silkematt vannfortynnbar interiørmaling som kan benyttes på underlag som bygningsplater, panel, glassfiber, miljøstrie, tapeter, sparkelmasse, mur og betong. Vegg & Panel har en meget god flyt, er enkel å påføre, dekker godt og er vaskbar. Bestillingsvare.

Tjæralin Frøya Dør & list

Frøya Dør & List er en akrylbasert halvblank vannfortynnbar interiørmaling som kan benyttes på dører, lister, karmer, vinduer, møbler og trepaneler. Dør & List er en eksklusiv maling basert på ny teknologi med god glans. Malingen har meget god flyt, dekkevne og er enkel å påføre, samtidig som den er slitesterk. Bestillingsvare. 

Marco Polo Dekormaling

Marcopolo Sable

Kalkmaling er i vinden som aldri før og flere setter sin lit til denne tøffe malingen. Ønsker du kalk-effekten men er usikre på om du tør? Prøv Marcopolo Sable! Dette er en råtøff effektmaling som gir deg den samme looken som kalkmalingen, men er til gjengjeld mye enklere å legge!  Ved å bruke Marcopolo Sable holder det med et strøk da den har en fantastisk dekkevne. Marcopolo Sable kan brukes hvor som helst, på kjøkkenveggen så vel som i gangen. Den er slitesterk, noe som gjør den lett anvendbar i de fleste rom.

Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Skal du male over en tapet må denne være slett. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp. Underlaget bør være grunnet med en matt maling. Marcopolo Sable finnes i basen Argento/Sølv. Marcopolo Sable er vannbasert og tørker raskt.

Produktdatablad

Marcopolo

En dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp. Underlaget bør være grunnet med en matt maling. Marcopolo finnes i 5 baser: gull, sølv, bronse, kobber og aluminium. Alle basene kan brukes som de er eller brekkes over blandemaskin. Marcopolo er vannbasert og tørker raskt, malerverktøy rengjøres med såpe og vann.

Produktdatablad

Marcopolo Decori Classici

En eksklusiv maling fra Marcopolo med et dekorativt, sofistikert uttrykk, og kan minne om en marmorert overflate. Malingen er enkel å påføre og kan gjerne brukes i et helt rom, for å gi et tapetaktig uttrykk, eller kun på en fondvegg som et supplement eller kontrast til en annen farge.

Malingen egner seg best på glatte overflater, og krever at veggen er grunnet først med Linea Akryldekk.

Produktdatablad

Marcopolo Fontego

Interiørmaling fra Marcopolo med matt dekorativ effekt. Myk og livlig tekstur som henter inspirasjon fra møteplasser for kulturer og utveksling av verdifulle varer i et renessansisk Venezia i sentrum av verden. Veldig enkelt å bruke. Lar deg lage sofistikerte effekter og er perfekt for alle interiørstiler. En base (Argento / Sølv) i to emballasjestørrelser (1L / 4L).

Produktdatablad

Marcopolo Stucco Veneziano

Stucco Veneziano er en interiørmaling som gir en unik og dekorativ finish. Produktet kan påføres på både flate overflater og spesielle arkitektoniske elementer som gesimser og søyler.På veggen fører produktet til forskjellige nyanser og effekter som gir et spesielt og unik utseende.

Produktdatablad

Marcopolo My Art

My Art er en Marcopolo maling som gir din vegg en skinnende overflate av mikrokrystaller, nesten som en stjernehimmel, og gir deg et sikkert blikkfang i rommet! Med My Art kan du skape en illusjon av flerfargede nyanser som forandres i forhold til hvordan lyset treffer veggen. Effekten av My Art varierer i forhold til hva slags maling og farge du først har malt med, men vil garantert gi veggen et unikt preg! Enkel å bruke, og desto mørkere bakgrunnsfargen du velger er, desto større blir effekten. Fantasien er det eneste som setter grenser for det brede spekter av egendefinerte dekorasjoner og mønster My Art kan gi deg. Et spennende produkt som tilfører veggen noe helt nytt!

My Art gir deg sjarmen av essensiell og teknologisk design. Den estetiske «looken» som er oppnåelig, avhenger av kreativ teft og sammensetning av tekstur og farge. Godt egnet som dekorative base med produkter som f.eks. Marcopolo, i ønsket farge.

Produktdatablad

Marcopolo Lunanuova

Lunanuova er en akrylbasert transparent og dekorativ overflatebehandling som skaper særegne overflater med en grov tekstur bestående av flerfargede reflekterende krystaller. Lunanuova er veldig lett å bruke, og enkel og rask å påføre. Dette gjør Lunanuova til en brukervennlig dekorativ overflatebehandling.

Du kan skape ulike dekorative effekter og la kreative ideer komme til syne. Lunanuova passer godt i både klassiske og moderne hjem. Produktet benyttes på Marcopolo, Marcopolo Luxury, Cadoro eller Linea 10. Underlagsfargen varieres etter ønske.

Produktdatablad

Marcopolo Decorfilm

Decorfilm er en vannfortynnbar beskyttende behandling for spesielt å beskytte innvendige og utvendige flater behandlet med dekorative produkter, vannbaserte malinger og lakkprodukter.

Den uretan modifiserte akrylformuleringen lager en overflate som er lett å rengjøre, og som er slitesterk.

Som et hurtigtørkende og ikke-gulende produkt har Decorfilm god flyt og gode vedheftsegenskaper. Decorfilm har god motstand mot husholdningsvaskemidler.

Her kan du gå til vår Jotun side. hvis du ønsker det>

Produktdatablad