TD Rent

TD Rent AS ble grunnlagt i 1998, og er en eneimportør og distributør av spesialrengjøringsmidler, hovedsakelig til bruk på flis, marmor og naturstein.

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om TD Rent her.

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra TD Rent:

 

 

RENS OG VEDLIKEHOLD

 

 

TD Dusj & bad er et produkt som passer til alle dine behov på badet. Det kan enkelt fjerne fett, kalk og såperester.
Middelet brukes til rengjøring og vedlikehold av keramikk, fliser, fuger, krom, glass og plast. Det skal ikke brukes på syreømfintlige overflater, som polert marmor og naturstein.

TD Jordslag -og soppfjerner fjerner jordslag og sopp på fargeekte stoffer (markiser og båtkalesjer), mur, betong, naturstein og andre mineralbelegg. TD Jordslag- og Sopp fjerner fjerner sorte flekker i silikon- og sementfuger, og virker desinfiserende. Før bruk av dette produktet på silikon -og sementfuger innendørs anbefales det imidlertid at overflaten rengjøres med TD Dusj & bad.

TD Vask & pleie er et rengjørings- og pleiemiddel som passer til til alle type overflater. Produktet er et voksfritt konsentrat som er meget effektivt og rengjør uten å etterlate noe belegg.
Rengjøringsmiddelet er mildt, med en kombinasjon av naturlige syntetiske rengjøringsstoffer som garanterer grundig rengjøring. TD Vask og Pleie egner seg til alle vannfaste overflater. Produktets egenskaper fungerer også optimalt på lakkerte overflater, kunst-stoffer, parkett og lignende. En får også gode resultater på blanke overflater som speil og vinduer. På disse overflatene bør det brukes nal eller tørkes etter vask.

TD Uglaserte og glaserte overflater rengjør og fjerner olje, fettbelegg, gummi- og skoavtrykk eller andre vanskelige flekker på alle typer glaserte og uglasserte fliser, treverk, laminerte benkeplater, børstet stål og oljede teakprodukter. Ved rengjøring av trykkimpregnerte, oljede terrassegulv og annet treverk eller oljede teak-produkter er blandingsforholdet 1:4 eller sterkere, etter skylling nøytraliseres treverket med TD Dusj & Bad.

TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp-, mose- og algedannelser på takstein, belegningsstein og gravsteiner. Det fjerner også sopp-, mose-, og algedannelser på takpapp, terrasser, trapper, mur, stein og tre.
Med TD Algefjerner blir rengjøring av overflater utendørs lett og problemfritt. Middelet har også en forebyggende effekt.

+

 

RENS OG IMPREGNERING NATURSTEIN

 

 

TD Universal til naturstein er et løsemiddelholdig spesialrengjøringskonsentrat, og et syrefritt vaskemiddel. Middelet har en meget god oppløsnings- og rengjøringsevne, og skiller seg ut som et svært allsidig produkt. TD Universal til naturstein er ypperlig til alle slags utfordringer på marmor, natur- og betongstein. Det fjerner voks, olje, fett, lakk, tjære og steinpleiemidler på en grundig og enkel måte, og løser dermed mange behov på en gang.

TD Marmor -og natursteinimpregnering er et impregneringsmiddel som inneholder oljeavvisende stoffer på silikonbasis. Middelet inneholder løsemidler og er klar til bruk. Dette brukes til alle typer naturstein, også polert marmor. Produktet kan med fordel brukes på ømfintlige overflater som betongstein. Med TD Marmor og Natursteinsimpregnering beskytter du overflaten mot olje-, fett- og vanngjennomtrengning. Det egner seg utmerket på overflater som vegg og gulv på kjøkken, bad, terrasser og lignende.

TD Impregnering og fargefordyper  fremhever den naturlige fargen og strukturen i overflatene. Overflatene får en sterkere og friskere farge, og ser nesten våte ut etter behandling. Impregneringen er uten glans, som gjør at behandlet overflate vedvarer sin opprinnelige farge og stil.
Impregneringen trekker inn i overflatene og gjør de vannavisende. Den er vannavisende virkningen motvirker forurensning, og gjør også rengjøring lettere. Produktet er egnet til sugende og porøse natursteiner som granitt, gneis, profyr, marmor, kalkstein, skifer og betongstein. Det egner seg godt til både innendørs og utendørs bruk. Middelet er selvoppløselig.

 

 

Bilder på enkelte av produktene fra TD Rent:

 

TD Uglasserte og glasserte overflater:

  • Felgene er før og etter behandling.
  • Keramiske fliser. Dette produktet renser godt!!
  • Teak solseng, blir som ny!

 

 

 

TD Jordslag -og sopp fjerner:

  • Før og etter at produktet er brukt på en markise.

 

 

 

TD Algefjerner:

  • Før og etter bruk på støttemur
  • Resultat brukt på et skifertak
  • Resultat brukt på takpapp

 

 

 

TD Dusj & bad:

  • Resultat etter rens i et dusjhjørne

 

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >