STOREYS WALL

Storeys Wall er en ledende tapetleverandør som har vært i det norske markedet siden 1958. Selskapet ble reorganisert i 2018, har kontorer og eget lager i Gjerdrum nær Gardermoen, og dekker hele landet.

Storeys Wall har leverandøravtaler med etablerte og gode samarbeidspartnere i Europa og kjede-/kundeavtaler med kjente og viktige aktører i Norge.

Med mye kunnskap, erfaring og ikke minst lidenskap for tapeter og interiør ønsker vi å bidra til at man får den stilen og atmosfæren i hjemmet som man ønsker.

Storeys Wall – Rooms to remember

Storeys Wall
Produkt forespørsel

BOUTIQUE

Eksklusivt og stilsikkert, med det lille ekstra – møt tapetnyheten, Boutique!

Boutique er en elegant og innholdsrik kolleksjon i en god og fleksibel fiberkvalitet. Designene varierer fra klassiske, geometriske mønstre til overflater hentet fra tekstiler og naturen. Fargene er tidsriktige og sofistikerte, og vi finner nyanser av blant annet brunt, petrol, rustrød, dempet sort og beige. Alle tapetene har små, metalliske detaljer som gir en diskré følelse av luksus – eller «Quiet Luxury» om du vil.

Boutique er en tidløs kolleksjon og et sikkert valg for å skape et klassisk og elegant innredet hjem, med det lille ekstra. Tapeter som møter din visjon for hjemmet!

Petite Fleur 5

Petite Fleur er en tidsriktig og klassisk kolleksjon med småmønstrede design i ulike former. Her finnes referanser til mange ulike tiår, og inneholder også mange design i kategorien «nostalgi» eller «grandmacore». Lek deg med ulike mønstre og border i kombinasjon, og skap ditt eget unike hjem – med mye karakter!

Metropolitan Style

Hent frem den gode feriefølelsen, og ta med deg inspirasjon fra dine favoritt-plasser inn i hjemmet med tapetkolleksjonen Metropolitan Style. Besøk Bali, Miami, Dubai, Wien og Stockholm, og se mønstrene som er inspirert av de ulike destinasjonene. Kolleksjonen har en stor bredde, med stor variasjon i farger og mønstre i mange ulike sjangre – her finnes noe for enhver smak.

Vi fører følgende kolleksjoner:

Absolutely Chic
Antigua
Atmosphere
Asperia
Botanical
Brazil
Cascading Garden

Crown
Cuba
Desert Lodge
Drawn into Nature
Elements
Elementum
Fågelsång

Hidden Treasure
History og Arts
Jack’n Rose
Jungle Chic
Kalk 3
Maison
Nomad

Metropolitan Stories
Metropolitan Style
Metropolitan Style panels
Museum
Nara
New Elegance
New Walls