Steinfix

STEINFIX er et velutprøvd behandlingskonsept for å bevare natursteinens unike utseende og karakteristikk. Serien har vært på markedet siden 1987 og ble utviklet i samarbeid med den nordiske steinindustrien. I STEINFIX-serien finner du produkter for impregnering, polering, rengjøring og fjerning av flekker på naturstein, betong, terrazzo, fuger, keramisk flis m.m.

STEINFIX selges i dag først og fremst i Norden, men har også forhandlere i øvrige Europa. De største brukere er privatpersoner og entreprenører, samt renholdsselskaper.

Ellingard Collection AS er produsent og reseptinnehaver av STEINFIX produktene.

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om Steinfix her.

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Steinfix:

 

 

 

 

Steinfix 20 er en absorberende flekkfjerningspasta som tar bort flekker av vegetabilsk og mineralsk fett, olje og voks. Kan brukes på alle typer naturstein.

Steinfix 30 brukes til å fjerne kalk/sementslør, rust og irr. Brukes gjerne etter at et steinbelegg er ferdig lagt/montert. Vis stor varsomhet når produktet benyttes på marmor, kalkstein
eller terrazzo.

Steinfix 40 er et svært effektivt og skånsomt spesialprodukt til grovrengjøring/dyprens av stein, marmor, betong og terrazzo. Tar bort alle typer av generell smuss, stekefett, olje, sot, etc. Kan brukes på alle typer stein

Steinfix 50 er et syrebestandig polishbasert spesialprodukt for impregnering/porefylling av alle typer av naturstein, betong, terrazzo m.m. Produktet hindrer smuss og forurensning å trenge ned i porene. Det tilfører glans og fremhever steinens struktur og gjør steinen noe mørkere («wet-look»). Kun for innendørs bruk.

 

 

Steinfix 60 er en PH-nøytral spesialsåpe for rengjøring og vedlikehold av all stein, betong og terrazzo. Den renser godt og gir samtidig overflaten en slitesterk pleiefilm. Steinfix 60 er et fettbasert produkt som også kan brukes til impregnering i konsentrert form. Egner seg utmerket til daglig rengjøring, da produktet opprettholder impregneringen.

Steinfix 90 er et spesialprodukt som tar bort gammel polish og porefyll på naturstein, betong og terrazzo.

Steinfix 100+ er et luktfritt diffusjonsåpent oljebasert impregneringsprodukt, som trekker inn i steinen og som ikke påvirker materialets utseende, da finishen er usynlig. Den beskytter effektivt mot uønsket vann, fett – og oljebaserte flekker og smuss, samt at det motvirker algevekst. Kan brukes på alle typer stein, keramisk flis og betong. Etter bruk av Steinfix 100+ kan næringsmiddel settes på de behandlede flater uten noe helserisiko.