Siio:x

Siio:x filosofi:

«Vi vil bidra til en bedre fremtid. En fremtid der alle vakre treoverflater, du og dine nære samt miljøet rundt oss har det bra. Dette gjør vi ved å utfordre etablerte normer og bruken av kjemiske tilsetninger ved å ta utgangspunkt i naturens egen smarte motstandskraft i våre produkter. Alt for å beskytte det vi bryr oss om – i lang tid frem.»

 

Vi har Sioo:x Terrasse og Sioo:x Vedlikholdsvask på lager, resterende produkter kan vi bestille etter ønske.

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Sioo:x her.

 

 

Her er produkter vi har fra Siio:x:

 

          

 

Siio:x Forvask er  for rengjøring av behandlede overflater med kraftig smuss og påvekst. Brukes før behandling av Siio:x Trebeskyttelse. Produktet løser også opp og fjerner Siio:x Overflatebeskyttelse. Det er derfor viktig å påføre et nytt strøk med Siio:x Overflatebeskyttelse slik at Siio:x behandlingen blir komplett.

Siio:x Premium Trebeskytteles Terrasse gir en ren og glatt, sølvgrå treflate med opptil 12 års holdbarhet (gjelder Premium Trebeskyttelse Terrasse)
Produktet krever bare enkelt vedlikehold, det er vannavisende og diffusjonsåpen, motvirker smuss, mugg, alger samt lett råte samt styrker treflaten.
Siio:x Vedlikeholdsvask er et vaskemiddel som holder treflaten fri for smuss. Hvis du får oppvekst av alger på overflaten (kan forekomme på skyggelagte, fuktige trepartier), vask i første omgang med vedlikeholdsvask. Hvis algeveksten ikke forsvinner, bruk et algemiddel og spe det ut ekstra (følg ellers anvisningene på pakningen nøye).

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >