Produkt forespørsel

Bærekraftig skandinavisk design

Designene våre bærer navn fordi de alle har interessante historier å formidle om mennesker og steder som inspirerte oss da vi skapte dem. Inspirasjonen til både farge og design kommer ofte fra det svenske landskapet og naturen rundt oss.

Våre mønstre hyller også vår historiske og kulturelle arv. Vi befinner oss ofte i det gamle arkivet med design fra fortiden, og finner inspirasjon i nåtiden til å skape nye og tidløse uttrykk som vil vare i generasjoner.

Sandberg – Leverandør til det kongelige hoff i Sverige

Vår lidenskap for vårt arbeid er noe som ble lagt merke til da vi ble utnevnt til Royal Court Supplier, en tittel som står for svensk kvalitet og skandinavisk design av ypperste klasse og har blitt tildelt en AAA-rating.

Sandberg Wallpaper ble grunnlagt av Sandberg-familien og er nå en del av Gimmersta Group som har spesialisert seg på tapeter siden 1920-tallet. Våre kontorer ligger i Borås, Sverige, hvorfra vi opererer over hele verden.

Kjærligheten til håndverk er tydelig i hver linje og penselstrøk vi lager for å skape vakre og bærekraftige design. Vår misjon er å lage tidløse og klassiske tapeter av førsteklasses kvalitet med et unikt uttrykk som varer over tid. Til Sandberg.

Fibertapeter: Huset i Solen, Jordnæra, Nippon , Løfstad, Kolonin, Villa Dalarò ll, Ett Hem, Arboretum, Arv og L`Hòtel.