Rubio Monocoat

Rubio Monocoat er referansen når det gjelder høy kvalitet og miljøvennlig trebeskyttelse. De leverer produkter for beskyttelse av overflaten, vask og vedlikehold av tre.

På grunn av sin avanserte molekylære bindingsteknologi har Rubio Monocoat Oil følgende egenskaper:

– Hardvoksolje uten VOC, leveres i 40 standard farger
– Holdbar farge og beskyttelse av treet – i ett enkelt lag
– Enkel å påføre og vedlikeholde
– Økonomisk i bruk
– Kan brukes på alle typer tre
– Anti-skli klasse R10, perfekt for gulv og trapper
– Godkjent for bruk i kontakt med mat
– Godkjent for bruk på barneleker av tre

Vi kan levere varer fra Rubio Monocoat i hele Norge, send oss en mail eller ring og spør etter Steve.

Les mer på siden til Rubio Monocoat Norge her.

Rubio Monocoat Soap

Rubio Monocoat Soap er en konsentrert vedlikeholdssåpe for regelmessig rengjøring av oljebehandlet treverk.

Vi fører 1L

Surface Care

Rubio Monocoat Surface Care til rengjøring av møbler, gulv av tre, laminat og linoleum. Kan brukes på oljede og lakkerte overflater. Ferdig til bruk og behøver ikke å tynnes.

Vi fører 750ml

Surface Cleaner

Rubio Monocoat Surface Cleaner er en multifunksjonell all-purpose rens for tregulv, møbler og benkeplater behandlet med lakk. Også egnet for harde overflater som PVC, laminat og keramikk. Det er også anbefalt som vedlikeholdsprodukt for gulv ferdig med Rubio Monocoat Invisible Protector. Vi fører 750ml

Grease Remover

Rubio Monocoat Grease Remover er et klar til bruk produkt som fjerner nylige fettflekker fra en overflate behandlet med Rubio Monocoat Oil. Fjerner fettflekker som f.eks. olivenolje, stekeolje, potetgull, olje osv. Kan også brukes til hæl merker og gulvpolish. Grease Remover bør påføres umiddelbart etter at flekken oppstår og dermed hindre fettet fra å trenge inn i overflaten.

Vi fører 0,125L – 0,5L

Limespot Remover

Limespot Remover er et klar til bruk produkt som fjerner kalkflekker fra en overflate behandlet med Rubio Monocoat Oil. Fjerner flekker fra sitrusfrukter og andre alkaliske flekker, for eksempel urin, gjødsel, rust flekker, radiator vann, etc. Kan også brukes til hvite ringer.

Vi fører 0,125L og 0,5L

Rubio Monocoat Tannin Remover

Rubio Monocoat Tannin Remover er et klar til bruk produkt for å fjerne flekker på tre forårsaket av en reaksjon på syre og vann. Disse flekkene har en tendens til å oppstå etter å ha kommet i kontakt med fuktighet og metall. Eksempel på dette er sorte flekker f.eks. ringer/flekker fra glass, kopper, blomsterpotter, osv.

Vi fører 0,125L og 0,5L

Rubio Monocoat Cleaner

Rubio Monocoat Cleaner er et rengjøringsmiddel som garanterer grundig rengjøring av overflaten – etter sliping og støvsuging – før du behandler den med Rubio Monocoat Oil eller andre overflatebehandlinger. Fjerner selv de minste støvpartikler.

 WoodPrep

Rubio Monocoat WoodPrep er et forberedende rengjøringsmiddel for rengjøring av alle tresorter. Dette produktet fjerner rester fra slipestøv, minimerer slipingsfeil og reduserer tretyperelaterte tanniner og oljer. Slipefeil og eventuelle små riper minimeres. Forbedrer intensiteten av den fargede Rubio Monocoat-oljen gjennom bedre pigmentabsorpsjon. Tanniner i treet reduseres, noe som reduserer sjansen for misfarging.

Rubio Monocoat Pre-Aging

Rubio Monocoat Pre-Aging gir et nytt tre et gammelt utseende. Det er en trend som for tiden er veldig populær. Rubio Monocoat Pre-Aging er en høy kvalitet, ikke-reaktiv pre-behandling, tilgjengelig i 10 standard nyanser. Fargespekteret spenner fra et lysere til et mørkere røkt eller aldrende utseende, med farger som kan blandes med hverandre til varianten du ønsker. Dette resulterer i en dyp farge med subtile aksenter.

Viktig!!: Dette produktet er en forbehandling og beskytter ikke treet. Det må kombineres med en av våre Rubio Monocoat etterbehandling produkter for maksimal beskyttelse.

FARGEKART:

Rubio Monocoat Pre-Aging på Eik

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

er en to-komponents hardvoksolje helt uten VOC. Produktet farger og beskytter treet i ett enkelt lag. Leveres i 40 standard farger som alle kan blandes med hverandre. Fremhever treets naturlige utseende og uttrykk. Kan benyttes på alle typer tre. Bruksområdet er gulv, trapper, benkeplater, panel og andre interiørdetaljer av tre.
Anti-skli klasse R10, perfekt for gulv og trapper. Godkjent for bruk i kontakt med mat. Godkjent for bruk på barneleker av tre.

Økonomisk i bruk, 1L rekker til ca. 40m².

Vi har følgende farger på lager: Antigue Bronze, Ash Grey, Castle Brown, Cotton White, Charcoal, Chocolate, Dark Oak, Gris Beige, Havanna, Hvit, Hvit 5%, Mud Light, Natural, Oak, Pine, Pure, State Grey, Smoke, Walnut, Sort, Intense Sort og Super White. Størrelse 0,275l og 1l.

 

Rubio Monocoat Precolor Easy

er en vannbasert forbehandling for å skape unike farger og kontraster. Kan også brukes for å gi en sterkere intens innfarging. Påføres før treet beskyttes med Oil Plus 2C. Leveres i 14 standard farger som alle kan blandes med hverandre, for å skape ditt unike uttrykk. Enkel å bruke og gir et jevnt resultat.

1L dekker ca. 15-20 m²

 

Rubio Monocoat WoodCream

er en vannbasert kvalitetskrem som gir loddrett tre et værbitt uttrykk og gjør det vannavvisende, så det får en holdbar perleeffekt. Rubio WoodCream er tilgjengelig i sju grå nyanser som gir treet et eldet uttrykk. Det finnes også en transparent variant som lar treet eldes naturlig, men som beskytter det og gjør det vannavvisende.
Den kremete konsistensen gjør det enkelt å påføre dette produktet, særlig på loddrett treverk. Rubio Woodcream transparent brukes også som overflatebeskyttelse over Rubio Pre-Aging. Dette gjelder spesielt på utsatte overflater der det kan komme sprut fra vann o.l, som på kjøkken, bad, inngangsparti m.m.

Her kan du gå til vår Osmo side om du ønsker>