Relekta

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge. De har valgt å satse på høykvalitetsprodukter for å møte markedets krav til produktenes egenskaper. Dette gjøres ved å velge de beste kvalitetsleverandører med en kompetanse og produktutvikling som ligger i toppsjiktet på verdensbasis.

 

     

 

RELEKTA LIM OG FUGEMASSER

 

 

 

TEC7 er en universal supersterk og fleksibel MS Polymer fra Relekta som kan brukes som monteringslim, tettemasse eller fugemasse på de fleste materialer. TEC7 er miljøvennlig og næringsmiddelgodkjent, tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR og inneholder ingen ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler. TEC7 tåler å fryse og tine gjentatte ganger i sin forpakning uten å miste sine egenskaper. TEC7 fester godt selv om overflaten er fuktig, og kan til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand under vann da den er både vann- og lufttett. Den fullherder når massen kommer i kontakt med luft. TEC7 kan i mange brukstilfeller erstatte akryl, silikon og polyuretanfugemasser, butyltettemasse, monteringslim, trelim, natemasse, vinduskitt, etc. Den vil ikke forårsake korrosjon eller tæring på metall/aluminium, smitte farge over på porøse underlag (marmor, skifer, granitt etc.), eller skade sølvbelegget bak på speil eller oppløsning av isopor. TEC7 forblir fleksibel i hele sin levetid. Den er vibrasjons- og lyddempende, og har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den er godt egnet for RADON-tetting, er meget vær- og aldringsbestandig, tåler UV-stråler og kan overmales med de fleste typer maling og lakk (se bruksanvisning). I herdet tilstand kan TEC7 slipes og punktsveises gjennom.

TEC7 TRANS er en universal, sterk og fleksibel MS Polymer fra Relekta som kan brukes som monteringslim, tettemasse eller fugemasse på de fleste materialer hvor det er behov for krystallklare fuger. TRANS CLEAR er miljøvennlig og næringsmiddelgodkjent, tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR og inneholder ingen ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler. TRANS CLEAR tåler å fryse og tine gjentatte ganger i sin forpakning uten å miste sine egenskaper. TRANS CLEAR fester godt selv om overflaten er fuktig, og kan til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand under vann da den er både vann- og lufttett – den fullherder når massen kommer i kontakt med luft. TRANS CLEAR kan i mange brukstilfeller erstatte akryl, polyuretanfugemasser og silikon, butyltettemasse, monteringslim, trelim, vinduskitt, etc. Den vil ikke forårsake korrosjon eller tæring på metall/aluminium, smitte farge over på porøse underlag (marmor, skifer, granitt etc.), skade sølvbelegget bak på speil eller løse opp isopor. TRANS CLEAR forblir fleksibel i hele sin levetid, er vibrasjons- og lyddempende, samt har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den er meget vær- og aldringsbestandig, tåler UV-stråler og kan overmales med de fleste typer maling og lakk.

TEC7 ROOF fra Relekta gir en umiddelbar, langvarig og fleksibel forsterkning og tetting av lekkasjer på overflater, i overganger/skjøter og sprekker. Den kan brukes på de fleste typer materialer, i all slags vær og hefter selv til våte overflater. Herdet ROOF har høy UV-bestandighet og værbestandighet, samt en temperaturstabilitet mellom -40 °C og +82 °C. Innhold av Butylgummi sørger for høy holdbarhet (minimum 20 år) og fleksibilitet (tåler en forlengelse på 150 % uten å sprekke), glassfiber sørger for styrke og bitumen gjør at massen blir vanntett. ROOF har en holdbarhet i originalforpakning på minimum 24 måneder når oppbevart tørt, kjølig og frostfritt.

TEC7 REMOVE ALL fra Relekta er et miljøvennlig rengjøringsmiddel som er svært kraftig, men samtidig skånsom mot huden. Den trenger gjennom massen, mykner og løser opp massen slik at den enkelt kan skrapes vekk. REMOVE ALL er enkel i bruk, brannsikker, fordamper svært sakte og fortsetter å virke helt til den blir vasket vekk med vann. Med tilstrekkelig virketid vil den derfor klare å løse opp selv svært hardtsittende masse. REMOVE ALL er svært anvendelig og kan brukes på alt fra rengjøring av overflater, verktøy, motordeler til peisdører av glass. Den løser opp herdet fugemasse (PU, MSP, silikon m.m.) og byggskum, rester av lim, tape, trykksverte, blekk, tusjflekker, graffiti, maling og lakk. Den fjerner også sot, koks, karbonavleiringer og herdet olje eller fett.

 

 

RELEKTA RENGJØRING OG FILLERE

 

 

TEC7 MULTICLEAN  fra Relekta er et universalt skumrensemiddel med hurtig virkning på både tekstiler og glatte eller porøse overflater. Den er laget for å løse opp organisk smuss som f.eks matrester, steke-/grillfett, kaffeflekker, fingeravtrykk, naturlige fett og oljer, blyantstreker m.m. Den er også svært effektiv på problemsmuss som fett, nikotin, sot, gummirester, trafikkfilm og insekter. MULTICLEAN inneholder ingen skuremidler og etterlater ikke riper ved rengjøring av glatte flater som plast, speil, vindu, benkeplater, platetopper m.m. MULTICLEAN løsner smuss og løfter det opp til overflaten på blant annet tekstiler (sofa, tepper o.l.) og porøse materialer (mur, tre). Den er svært praktisk på vertikale flater da skummet blir hengende igjen uten å renne til smusset er løst opp fra underlaget. MULTICLEAN kan trygt brukes på glatte flater; speil, vinduer, glassdører på ovn/peis (må være nedkjølt), PC/TV-skjermer, dører/vegger, plast, harde syntetiske materialer, bilinteriør, rustfritt stål, lakkerte flater, porselen, fliser etc. Den kan også brukes på tekstiler; tepper, møbler, bilseter, markiser, telt, klær m.m. MULTICLEAN egner seg også godt til rengjøring og avfetting før fuging, liming og maling/lakkering.

TEC7 CLEANER fra Relekta er et universalt rense-, avfettings- og fugeglattemiddel med en nøytral lukt av løsemiddel. Den er sikker i bruk på de fleste overflater da den ikke inneholder aromatiske eller klorinerte løsemidler. Den skader verken lakk, plast, syntetiske materialer eller glass. Aerosol kan benyttes i alle retninger, 360˚, og TEC7 CLEANER fordamper fra underlaget og etterlater ingen oljefilm eller oksidlag. TEC7 CLEANER gjør det enklere å få et pent sluttresultat ved liming og fuging på synlige overflater.

RELEKTA 101 REPAIR STICK fra Relekta er et knabart universalt 2-komponent epoxykitt med herder i kjernen som gjennomherder på 15 minutter. Den kan brukes på de fleste flater, også under vann, og er enkel å arbeide med og forme i forbindelse med reparasjoner, bygging, liming og tetting. 101 REPAIR STICK fester seg ikke til glatte hansker under arbeid. Etter herding kan 101 REPAIR STICK borres og sages i, slipes, gjenges, pusses og males, samt at den motstår kjemikalier som f.eks.: bensin, diesel, alkoholer, estere og fortynnede syrer/baser.

 

 

 

TEC7 HP POWER CLEAN fra Relekta er en universal, kraftig og effektiv rengjører og avfetter med mild duft. Den erstatter mange forskjellige spesialvaskemidler og sikkert fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning (organisk smuss). Den er basisk/alkalisk (og dermed syrefri), biologisk nedbrytbar og tilfredsstiller HACCP-normen*, noe som derfor gjør den trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. Dette gjør HP CLEAN meget godt egnet til bruk i kjøkken, ved dyrehold og næringsmiddelproduksjon. Avhengig av type overflate som skal rengjøres, kan den brukes både i konsentrert form eller utblandet med vann.

TEC7 FILLER  fra Relekta en superlett gipsfiller for glatting, fylling og reparasjon av hull/skader på ubehandlede, malte eller pussede overflater før maling, tapetsering etc.
Den er testet for frysing i 25 dager ned til -25 °C før opptining. Produktet beholdt egenskapene gjennom hele denne prosessen. Konsistensen i patronene kan være noe tykkere etter tining, men utviser de samme egenskapene etter herding med tanke på heft, fleksibilitet og glatt og fin overflate. Innholdet i bokser kan få en anelse tørrere hinne, men hinnen forsvinner raskt ved å røre i massen med en blandepinne. Massen får da  tilbake sin homogene og anvendelige form. FILLER hefter til tre, gips, strie, malte flater, betong og andre porøse overflater. Den er godt egnet til glatting, fylling og reparasjon av vegg, tak, stukkatur, treverk, dekor eller lignende. FILLER er ikke egnet for bruk på metall- eller plastoverflate

Vi fører også Fugefjerner og Fugeglatter fra Relekta.

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss >