Tarkett AS er glad for å ha mottatt et synlig bevis på at vi nå er Miljøfyrtårnsertifisert. Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg for å bevisstgjøre oss selv på hva som skal til for å sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.
Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har et globalt fokus på bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimagassutslipp, redusere ressursbruk og øke fokus på gjenvinning og sirkulær økonomi. Dette arbeidet innebærer en helhetlig og systematisk tilnærming for hele virksomheten, og i Tarkett har vi jobbet med dette i lang tid allerede – også lokalt.

PARKETT

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Vi mener at gulvet er ett av de viktigste interiørelementene, og det setter ofte føringer for resten av interiøret. Med en så viktig investering og avgjørelse det er å velge gulv, skal du være trygg på at du får den beste varen, når du velger parkett fra Tarkett.

Tarkett produserer de fleste parkettene i Sverige, og vi ivaretar den unike karakteren i hver enkelt planke. Du kan velge blant klassiske tregulv som f.eks. eikeparkett eller gulv av ask. Ønsker du noe annet enn en tradisjonell trestavsparkett, velger du ett av de nye spennende designene med ulike mønster, farger, overflatebehandling og karakter.

Tarkett har produsert parkett ved hjelp av genuine håndverksmetoder siden 1886. Med godt håndverk, kombinert med en moderne og miljøvennlig produksjonslinje, skaper vi vakre, funksjonelle og bærekraftige tregulv.

Heritage

Dette er et gulv for deg som liker det rustikke med mye liv og kvist. Hvert gulv som legges blir unike, og det ferdige uttrykk kommer først frem når det er komplett lagt med tilhørende lister.

 

NØKKELEGENSKAPER
 • Rustikke eikeplanker med mye liv
 • Lasert og behandlet for å fremheve naturlige detaljer
 • Nydelig patina
 • Produsert av bærekraftig trevirke

Prestige

Prestige har fått en forsiktig børsting av overflaten som fremhever strukturen og patinaen i treet. Det kan se ut som om det skulle vært utsatt for sol, sand og vind i lengre tid, og resultatet er et mykt men samtidig et rustikt utseende som på treverket til i en gammel benk som har stått ved havet i mange år. Prestige parketts uttrykk er sofistikert, og naturlig slitt.
NØKKELEGENSKAPER
 • Naturlig utseende av aldret treverk
 • Vakker sofistikert patina med nydelige fargenyanser
 • Hardvoksoljet overflate
 • Antikkbørstet

Shade

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.

 

NØKKELEGENSKAPER

 • Parketten kan slipes
 • Behandlet med ulike nyanser
 • Lett å legge med 2-lock klikksystem

Room Concept representerer ledende produsenter innenfor parkett, laminat, kork og klikkvinyl. Vi har en lang erfaring med gulvprodukter som skal passe behovene for ulike kundegrupper. Vi er opptatt av at du skal finne gulvet som passer dine behov og ditt hjem.

Room Concept har forhandlere over hele Norge som selger våre gulvprodukter innenfor Parkett, Laminat, Kork og Klikkvinyl. Et gulv er en investering som helst skal vare i mange år slik at det er viktig du føler deg trygg på ditt valg.

Room Concept har et tett samarbeid med Farveringen som er Norges største grossist innen overflateprodukter. Vår styrke er rask og god logistikk og bredde i sortiment. Vi handler fra de største produsentene i Europa av de forskjellige gulvtypene og har lokale representanter over hele landet.