AkzoNobel er et flerkulturelt foretak som forsyner kunder over hele verden med maling og kjemi. Hovedkontoret ligger i Nederland. AkzoNobel er verdens ledende malingsforetak med virksomhet i 60 og har mer enn 200 års samlet erfaringer. Nordsjö inngår i AkzoNobel konsernet.
Miljøansvar er en sentral del i utviklingen av deres høyteknologiske produktsortiment. De leverer mye mer enn maling til deres kunder takket være sterke varemerker, uovertreffelig teknologi, service og distribusjon, sammen med fokus på kontinuerlig utvikling av produkter, konsept og tjeneste.

Vi fører et stort sortiment av Nordsjö med bla. følgende produkter:

  • Ambiance serien
  • Perform+ Easy2Clean
  • Professional Dør/list/panel
  • One Super tech
  • Tinova Tixett

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Nordsjö her.

Hvis du er på utkikk etter fargekart fra Nordsjö kan du klikke på disse linkene:

Interiør                    Eksteriør

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Nordsjö:

Tak- og veggmaling

Ambiance Sky

Ambiance Sky er en helmatt hvit takmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Sky har en lang åpentid for å lette påføringen og gir helmatte skjoldfrie tak som lyser opp og gir en jevn og pen overflate.

Ambiance Xtramatt

Ambiance Xtramatt er en moderne helmatt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Xtramatt gir en dyp og dempet refleksfri overflate som fremhever fargen. Selv om den er matt er den avtørkbar og passer utmerket for soverom og stue.

Ambiance Silkematt

Ambiance Silkematt er en moderne matt veggmaling for innendørs maling på puss, betong, gips, glassfibervev mm. Ambiance Silkematt gir et matt og mykt inntrykk og passer godt i alle rom, spesielt på vegger som du ønsker å kunne tørke av.

Perform+ Easy2Clean

Perform+Easy2clean er en vanntynnet matt akryl veggmaling til innendørs bruk der det ønskes en overflate som er vaskbar og enkel å rengjøre. Perform+ Easy2Clean er beregnet til bruk på puss, betong, lettbetong, glassfiber/ slettvegg og bygningsplater som spon, gips osv.

Perform+ Bathroom

Perform+ Bathroom er en halvblank akrylmaling beregnet for materialer i våtrom innendørs, som puss, betong og gipsplater. Den primære bruk er for maling av bad, storkjøkken, livsmiddelindustri, sykehus og andre miljøer med store påkjenninger.

Panel og gulvmaling

Professional Dør/List/Panel 15/40/80

En vanntynnet maling som gir en hard og slitesterk overflate. Malingen er utviklet for innendørs maling av dører, karmer, gulvlister, rustbeskyttet metall- og ståldetaljer.
80 glans er utgående vare hos oss.

Ambiance Superfinish 05/40

Maling for listverk og trepanel som gir et slett og nesten fabrikkmalt utseende. Ambiance Superfinish er en unik polyuretanforsterket kvalitetsmaling med ekstremt god utflyt. Overflaten blir meget motstandsdyktig mot riper og slitasje. Malingen er utviklet for innvendig maling av dører, karmer, gulvlister og rustbeskyttelsesgrunnet metall og ståldetaljer. Den ekstremt gode utflyten gjør at malingen passer utmerket til maling av kjøkkeninnredning og møbler.

Perform+ Diamond Floor

Perform+ Diamond Floor er en vannbasert halvblank ekstra hardfør gulvmaling for maling innendørs på tre og betonggulv, som utsettes for normal slitasje f.eks i oppholdsrom, kjeller, ganger m.m. Nordsjö Perform+ Diamond Floor ska ikke brukes garasjegulv eller i våtrom.

Eksteriør produkter

 

 

DEKKENDE PRODUKTER

 

One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god dekkevne og bevaring av fargen. Brukes One Super Tech i system med Tinova Wood Base Oil og Tinova Primer Exterior, vil den beskytte og holde seg pen I utallige år.

One Door & Window Tech er en svært hurtigtørkende vindusmaling, utviklet for at du kan male ferdig dører og vinduer på én dag. Den unike sammensetningen gjør at farge- og glansstabilitet er vesentlig bedre enn hos tradisjonelle vindusmalinger.

Tinova VX 2 in 1 er en kombinert grunning og dekkmaling beregnet for trefasader . Tinova VX 2 in 1 er spesielt egnet for vårt nordiske klima og inneholder et unikt patentert bindemiddel som gir høyere tørrstoff, tykkere sjikt og bedre beskyttelse. Ved bruk av Tinova VX 2 in 1 i system med Tinova Wood Base Oil resulterer det i en livslengde opp til 12 år.

Nordsjö Supermatt er en helmatt dekkende maling for utvendige trefasader. Produktet er lett å applisere og har meget god dekkevne som gjør det enkelt å nå et godt sluttresultat. Supermatt er basert på akryl/alkyd teknologi med spesiellt fyllingsmiddel som gir en holdbar og robust overflate. Ved bruk av Supermatt i system med Tinova Wood Base Oil og Tinova PrimerExterior resulterer det i en livslengde på opp til 14 år.

 

 

TRANSPARENTE PRODUKTER

 

Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior er en tradisjonell tjærebeis beregnet på utendørs trefasader. Denne beisen gir en varig og vakker finish.

Tinova Transparent Exterior er en høyteknologisk beis med lang holdbarhet for utendørs beising av trefasader og annet treverk. Tinova Transparent Exterior gir liv til treverket og fremhever trestrukturen. Den er laget spesielt for vårt nordiske klima og inneholder et patentert bindemiddel som gir bedre beskyttelse.

One Transparent er en selvrensende, halvmatt beis, som fremhever treets struktur, gir ekstra god beskyttelse mot vind og vær, og resultatet blir en enestående flott finish. Den er vannavvisende og inneholder et UV-filter, som forebygger oppsprekking av treverket. En unik teknologi sikrer en smussavvisende og selvrensende overflate.

 

 

GRUNNINGER OG TERRASSEBEIS

Tinova Primer Exterior  er en vanntynnbar alkydgrunning som renger dypt inn i treverket og gir vedheft til nytt og tidligere malt tre. Tinova Primer Exterior forhindrer fuktopptak i treverket.

Tinova Wood Base Oil er en ikke-filmdannende impregneringsolje som trenger dypt inn i treet og hindrer fuktinntrengning, og minimerer risikoen for sprekkdannelser. Treimpregneringsmiddel (PT8). Må kun brukes til forebyggende behandling mot blåved og råtesopp.

Tinova UV Super Terrace er beregnet for terrasser og utemøbler av trykkimpregnert treverk. Beisen trenger godt inn i treverket og forhindrer fugtinntregning og oppsprekking. Tinova UV Super Terrace kan brukes upigmentert, men pigmentert gir lengst levetid. Kan leveres i et utall av farger. Produktet beskytter svært godt mot UV-stråler, hvilket betyr at treverket holder seg pent lengre.

Tinova Traditional Allround Oil er en vannavvisende behandling beregnet for ulike treslag som furu, gran, sedertre, lerk. Terrassebeisen brukes til terrassegulv og hagemøbler av trykkimpregnert tre o.l. Den trenger godt inn i underlaget og hindrer fuktinntrengning og oppsprekking.

 

 

MURMALING

 

 

Murtex Stay Clean er en helmatt fasademaling beregnet for utvendig maling på betong, lettbetong og mur/puss. Takket være nanoteknologi blir fasaden selvrensende, noe som betyr at regn vil fjerne smuss og begroing fra overflaten.

Murtex Silicate er en 1-komponent vannglassbasert maling beregnet for betong, mur/puss, fibersementplater og teglestein, samt gamle silikat- og mineralske underlag.

Murtex Siloxane er en helmatt fasademaling beregnet for utvendig maling på betong, lettbetong og mur/puss. Murtex Siloxane holder svært lenge på farge.

Murtex Hydro Primer er en alkalibestandig grunning med spesielt god inntrengningsevne på sugende overflater av betong, puss. Murtex Hydro Primer sikrer optimal vedheft og jevnere innsuging på etterfølgende behandlinger.

Murtex Silicate Primer er en 1-komponent bindende grunning beregnet til bruk på utvendige porøse og sugende underlag av betong, mur/puss, fibersementplater og tegl, samt gamle silikat- og
mineralske underlag.

Murtex Acrylic er en helmatt fasade- og grunnmursmaling beregnet for utvendig maling på betong, lettbetong, mur/puss og fibersementplate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikkord på produkter vi har, men ikke presentert på siden:

Professional 7, Professional Grund+, Perform+ Bathroom Primer, Original Panellakk, Original Kvistlakk, Original Kvist & Sperregrunn, Proffesional Heftgrunn Superdekk, Colour Test Inne, Professional Gipsplatesparkel, Professional LS104 medium sparkel, Professional Våtromsparkel, Professional Snickeri Sparkel, Colour Test Ute, Tinova Traditional Exterior, Original Husvask/Kraftvask, male mur, male gulv,

Her kan  du gå videre til Jotun, hvis du ønsker det>