Marcopolo Dekormaling fra Tjæralin.

NYHET – Glittery

Glittery er en dekorativ maling som gir veggen et hint av glitter. Malingen er transparent og inneholder bittesmå sølvkorn. Dette gir veggen et helt spesielt utseende, nesten som en stjernehimmel. Du kan selv bestemme hvor mye glitter du ønsker på veggen. Ved å tynne ut Glittery med vann, vil glitter-effekten forsterkes. Ved å blande ut Glittery i et interiørprodukt, f.eks Frøya eller lignende, vil glittereffekten tones ned. Du vil allikevel se glitteret gjennom malingen, men ikke like fremtredende som ved å tynne den ut i vann. Glittery er enkel å bruke og gir rommet et unikt uttrykk!

Se hvordan Glittery blir på flate malt med Marcopolo

Produktdatablad

Marcopolo Sable

Kalkmaling er i vinden som aldri før og flere setter sin lit til denne tøffe malingen. Ønsker du kalk-effekten men er usikre på om du tør? Prøv Marcopolo Sable! Dette er en råtøff effektmaling som gir deg den samme looken som kalkmalingen, men er til gjengjeld mye enklere å legge!  Ved å bruke Marcopolo Sable holder det med et strøk da den har en fantastisk dekkevne. Marcopolo Sable kan brukes hvor som helst, på kjøkkenveggen så vel som i gangen. Den er slitesterk, noe som gjør den lett anvendbar i de fleste rom.

Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Skal du male over en tapet må denne være slett. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp. Underlaget bør være grunnet med en matt maling. Sable finnes i basen Argento/Sølv. Sable er vannbasert og tørker raskt.

Produktdatablad

Marcopolo

En dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp. Underlaget bør være grunnet med en matt maling. Marcopolo finnes i 5 baser: gull, sølv, bronse, kobber og aluminium. Alle basene kan brukes som de er eller brekkes over blandemaskin. Marcopolo er vannbasert og tørker raskt, malerverktøy rengjøres med såpe og vann.

Produktdatablad

Marcopolo Decori Classici

En eksklusiv maling med et dekorativt, sofistikert uttrykk, og kan minne om en marmorert overflate. Malingen er enkel å påføre og kan gjerne brukes i et helt rom, for å gi et tapetaktig uttrykk, eller kun på en fondvegg som et supplement eller kontrast til en annen farge.

Malingen egner seg best på glatte overflater, og krever at veggen er grunnet først med Linea Akryldekk.

Produktdatablad

Marcopolo Fontego

Interiørmaling med matt dekorativ effekt. Myk og livlig tekstur som henter inspirasjon fra møteplasser for kulturer og utveksling av verdifulle varer i et renessansisk Venezia i sentrum av verden. Veldig enkelt å bruke. Lar deg lage sofistikerte effekter og er perfekt for alle interiørstiler. En base (Argento / Sølv) i to emballasjestørrelser (1L / 4L).

Produktdatablad

Marcopolo Stucco Veneziano

Stucco Veneziano er en interiørmaling som gir en unik og dekorativ finish. Produktet kan påføres på både flate overflater og spesielle arkitektoniske elementer som gesimser og søyler.På veggen fører produktet til forskjellige nyanser og effekter som gir et spesielt og unik utseende.

Produktdatablad

Marcopolo My Art

My Art er en maling som gir din vegg en skinnende overflate av mikrokrystaller, nesten som en stjernehimmel, og gir deg et sikkert blikkfang i rommet! Med My Art kan du skape en illusjon av flerfargede nyanser som forandres i forhold til hvordan lyset treffer veggen. Effekten av My Art varierer i forhold til hva slags maling og farge du først har malt med, men vil garantert gi veggen et unikt preg! Enkel å bruke, og desto mørkere bakgrunnsfargen du velger er, desto større blir effekten. Fantasien er det eneste som setter grenser for det brede spekter av egendefinerte dekorasjoner og mønster My Art kan gi deg. Et spennende produkt som tilfører veggen noe helt nytt!

My Art gir deg sjarmen av essensiell og teknologisk design. Den estetiske «looken» som er oppnåelig, avhenger av kreativ teft og sammensetning av tekstur og farge. Godt egnet som dekorative base med produkter som f.eks. Marcopolo, i ønsket farge.

Produktdatablad

Marcopolo Lunanuova

Lunanuova er en akrylbasert transparent og dekorativ overflatebehandling som skaper særegne overflater med en grov tekstur bestående av flerfargede reflekterende krystaller. Lunanuova er veldig lett å bruke, og enkel og rask å påføre. Dette gjør Lunanuova til en brukervennlig dekorativ overflatebehandling.

Du kan skape ulike dekorative effekter og la kreative ideer komme til syne. Lunanuova passer godt i både klassiske og moderne hjem. Produktet benyttes på Marcopolo, Marcopolo Luxury, Cadoro eller Linea 10. Underlagsfargen varieres etter ønske. Bestillingsvare.

Produktdatablad

Marcopolo Decorfilm

Decorfilm er en vannfortynnbar beskyttende behandling for spesielt å beskytte innvendige og utvendige flater behandlet med dekorative produkter, vannbaserte malinger og lakkprodukter.

Den uretan modifiserte akrylformuleringen lager en overflate som er lett å rengjøre, og som er slitesterk.

Som et hurtigtørkende og ikke-gulende produkt har Decorfilm god flyt og gode vedheftsegenskaper. Decorfilm har god motstand mot husholdningsvaskemidler.

Produktdatablad