Tarkett AS er glad for å ha mottatt et synlig bevis på at vi nå er Miljøfyrtårnsertifisert. Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg for å bevisstgjøre oss selv på hva som skal til for å sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.
Tarkett er en av verdens største produsenter av parkett og laminat, og har et globalt fokus på bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimagassutslipp, redusere ressursbruk og øke fokus på gjenvinning og sirkulær økonomi. Dette arbeidet innebærer en helhetlig og systematisk tilnærming for hele virksomheten, og i Tarkett har vi jobbet med dette i lang tid allerede - også lokalt.

TARKETT LAMINAT

I hjem med aktive barn og husdyr, er slitesterkt laminat et godt alternativ til tradisjonell parkett. Laminat er et gulv som konstrueres i fire stabile lag, som gjør gulvet ekstra solid. Det består av 85 prosent treråvare, og har et trykket designsjikt med dekor som gjenskaper en overflate i edeltre.

Laminat er prisgunstig, ripebestandig og lett å vedlikeholde. Det er enkelt å legge, krever ikke ekstra vedlikehold, og rengjøres lett med vanlig støvsuger og tørr-/våtmopp.

I våre fire laminatkolleksjoner finner du de fleste formater av tregulv som 3-stav, lange planker, chevron og rutemønster i ulike nyanser. Du kan også velge en preget overflate som gir gulvet en naturtro tekstur.

Tarketts laminatgulv produseres av 70% PEFC-sertifisert råvare.

Woodstock Laminat – naturtro overflate

Woodstock-gulvene har en overflatetekstur som på et ekte tregulv. Dette er moderne laminatgulv som passer inn i alle nordiske hjem. Rolige tremønster, og mer rustikke uttrykk (kvist) i nyanser fra naturlig tre til grå lasur.

NØKKELEGENSKAPER
  • Ekstremt slitesterk og holdbar laminat
  • Enkelt å legge
  • Enkelt å rengjøre
  • Kan legges på gulvvarme
  • 20 års garanti i hjemmemiljø

Essentials Laminat– ren eikedesign

Essentials gir deg følelsen av å ha lagt en naturlig eikeparkett. Designet på disse gulvene strekker seg fra helt rolig til rustikt (med synlige årer og kvist). Gulvene gjenskaper uttrykket til høykvalitets-tregulv.

Room Concept representerer ledende produsenter innenfor parkett, laminat, kork og klikkvinyl. Vi har en lang erfaring med gulvprodukter som skal passe behovene for ulike kundegrupper. Vi er opptatt av at du skal finne gulvet som passer dine behov og ditt hjem.

Room Concept har forhandlere over hele Norge som selger våre gulvprodukter innenfor Parkett, Laminat, Kork og Klikkvinyl. Et gulv er en investering som helst skal vare i mange år slik at det er viktig du føler deg trygg på ditt valg.

Room Concept har et tett samarbeid med Farveringen som er Norges største grossist innen overflateprodukter. Vår styrke er rask og god logistikk og bredde i sortiment. Vi handler fra de største produsentene i Europa av de forskjellige gulvtypene og har lokale representanter over hele landet.