Jotun Båt

Med en lang historie i fritidsbåtindustrien, er Jotun båt dedikert til å tilby profesjonelle og gjør-det-selv-brukere høytytende produkter for å gi en strålende finish og gjøre båt pleie enkelt. Utforsk Jotuns brede produktsortiment fra testvinnende bunnstoff til primere, fyllstoffer, topplakker og båt pleie som vil gjøre enhver båtinnehaver stolt av sin båt.

Jotun tilbyr mye mer enn maling – en kombinasjon av entusiasme, kreativitet og engasjement som er uovertruffen i yachtindustrien.

 

 

 

 

 

 

 

Her er et utvalg av båtprodukter vi har fra Jotun:

 

JOTUN PRIMERE

 

 

Jotun Vinyl Primer er en én-komponent vinylmodifisert grunning og sealer. Brukes som et heftstrøk for gammelt bunnstoff i god stand. Kan brukes som et heftstrøk for uherdet epoxyprimer før påføring av et én-komponent malings system. Kan også brukes som en primer på treoverflater.

Jotun Vinyl Primer Spray er pigmentert med en høy andel av aluminiumsflak som gir god motstandsdyktighet mot vann. Gir utmerket vedheft til bunnstoff. Spesielt utviklet for å kunne brukes på aggregat, drev, flaps, propeller og andre lett-metalldeler under vannlinjen. Spesialdesignet som forberedelse til Aqualine bunnstoff levert i en sprayboks.

Jotun Yachting Barrier er en to-komponent epoxygrunning. Pigmentert for å gi en ekstra god beskyttelse mot vanninntrenging. Kan brukes som grunning i et komplett system, over og under vann. Egnet for karbonstål, aluminium, glassfiber, kompositt/gelcoat og malte overflater som epoksy- og polyuretansystemer. Produktet er utviklet for å forebygge plastpest på glassfiberskrog og korrosjon på stål og aluminium. Produktet har en meget god korrosjonshemmende effekt og kan påføres i høye filmtykkelser. Kan påføres på både utvendige og innvendige områder, over og under vannlinjen, overbygg og dekk. Yachting Barrier er egnet for påføring av både profesjonelle og forbrukere.

 

 

 

 

JOTUN BUNNSTOFF

 

 

Jotun Nonstop Supreme er et selvpolerende bunnstoff, som gir beskyttelse i opptil 24 måneder når det brukes som en del av et komplett malings system. Begroingsbeskyttelsens varighet vil avhenge av vanntemperatur, lokale begroingsforhold og båtens brukstid. Utviklet for alle typer fritidsbåter som opererer ved forskjellige hastigheter. Kun hvit farge er anbefalt for aluminiumsskrog når det brukes som en del av et godkjent system. Produktet er ikke anbefalt for båter som kun seiler i ferskvann. PRIS 0,75L 479,- OG 2,5L 1399,-

Jotun Nonstop II er et meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Det gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen. Kommer i seks farger, men bare hvit og grå er egnet for aluminiumskrog. PRIS: 750ML – KR.379,- 2,5l KR. 1149,- 

Jotun Racing er et avansert hardt bunnstoff, som er meget velegnet for hurtiggående båter, regattabåter og båter som ofte transporteres på henger. Kritter ikke. Kommer kun i fargene sort og hvit.

 

 

 

Jotun Mare Nostrum er et selvpolerende bunnstoff, som er basert på en unik bindemiddelkombinasjon. Det gir veldig god begroings beskyttelse. Det sikrer en aktiv overflate som kontinuerlig fornyes og gir et rent skrog gjennom hele sesongen. Etter nedsenking i vann vil den virkelige fargen tre frem.

Jotun Aqualine er et effektivt, spesielt utviklet bunnstoff til aluminiumsbåter. Har en selvpolerende formulering, som gir en god beskyttelse gjennom sesongen samt. enkelt vedlikehold. Kommer kun i fargen sort

Jotun Aqualine Spray er en ny generasjon beskyttelse for drev, propeller, flaps og andre lettmetalldetaljer under vannlinjen. Det er viktig at underlaget er avfettet og rengjort før påføring av Vinyl Primer og Aqualine. Kommer i fargene sort og grå

 

 

 

JOTUN BÅTMALING OG SPARKEL

 

 

Jotun Shipolin er en en-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull. Malingen egner seg spesielt for overflater av tre samt på grunnet gelcoat. Gir en blank overflate (glansglad 80) og er svært slitesterk samtidig som den er elastisk. Kan blandes over Jotuns Mulitcolor-system med et unikt utvalg av farger

Jotun Farm 80 er en tyktflytende, elastisk tetningsmasse og er utformet som et fuge-fyllende produkt for små og mellomstore fuger/sprekker. Den har meget god vedheft til tre-underlag. Vi har også Farm 100 fra Hagmans.

 

 

JOTUN BÅTOLJE OG LAKK

 

 

Jotun Clipper I er en konserverende olje for trebåter som er basert på en spesiell olje med meget god penetrerende virkning. Den gir et meget godt grunnlag for behandling med Jotun Yachting lakk. Ideell for både utvendige og innvendige overflater

Jotun Clipper II er en førsteklasses, klar, alkydbasert lakk. Den inneholder UV-filter, samt. at den kombinerer slitestyrke og glans, med god elastisitet. Benyttet sammen med Clipper I utgjør det et godt system ved overflatebehandling av trebåter.

Jotun Ravilakk er en blank lakk basert på kinesisk treolje og syntetiske rav. Den gir en litt gulaktig, gylden farge til treverket og inneholder UV filter. Ravilakk har en eksepsjonell hardhet, god slitestyrke og fleksibilitet. Brukes på alle treoverflater over vannlinjen.

 

 

JOTUN BÅT POLISH/RUBBING

 

 

Jotun Marine Rubbing er en effektiv, kjemisk rensende rubbing. Fjerner effektivt mindre riper, smuss, oksidering og flekker. Kan gjenopprette glansen i matte overflater, samt. at den er veldig effektiv rubbing og polering av gelcoat.

Jotun Marine Polish er en flytende polish spesielt utviklet for enkelt vedlikehold. Egnet for maskin- og håndpolering. Brukes til polering av gelcoat og overflater malt med to-komponent toppstrøk. Renser effektivt overflaten og gir raskt høy glans.

Jotun Shiny er en vokspolish basert på en kombinasjon av fint polermiddel og syntetisk voks. Vasker, polerer og beskytter flaten i en operasjon og brukes på gelcoat og flater som er behandlet med to-komponent toppstrøk

Jotun Hard Wax er en nano-teknologi basert voks. Vokspartikler sikrer en dyp glans og langvarig beskyttelse. Den er enkel å påføre. Produktet tåler avfetting. Spesialdesignet for overflater som ikke er værslitt og grundig polerte overflater. Det er en del av det ypperste inne båtpleie og brukes som en sealer etter bruk av Gelcoat Cleaner eller Rubbing.

 

JOTUN RENSEMIDLER

 

 

Jotun Boatwash er en biologisk nedbrytbart, alkalisk vaskemiddel som fjerner fett, salt og skitt uten å skade overflaten. Velegnet for gelcoat og treverk, malte og lakkerte flater. Både eksteriør og interiør.

Jotun Waterline Cleaner  er et kraftig rensemiddel basert på saltsyre, spesielt utviklet for rens av vannlinjen. Fjerner gulning av gelcoat samt skjell, rur og alger.

Jotun Tekstile Powerclean er et kloridholdig vannbasert produkt for fjerning av jordslag og misfarginger. Produktet er spesielt laget for å rense kalesjer, markiser og lignende tekstiler av bomull og nylon. Tekstile Powerclean må ikke brukes på tekstiler som ikke er fargeekte!

Jotun Textile Cleaner  er et vannfortynnbart, konsentrert, alkalisk rensemiddel. Det er en blanding av overflateaktive midler, emulgeringsmidler og vann. Skal brukes på kalesjer, matter, markiser og lignende tekstiler av bomull og nylon.

Jotun Textile Watershield er en løsningsmiddelbasert impregnering, som gir en meget god vanntett og smussavvisende overflate. Den er hurtigtørkende og beskytter overflaten mot aldring og slitasje. Skal brukes på kalesjer, matter, markiser og lignende tekstiler av bomull og nylon.

 

 

JOTUN TEAK PRODUKTER

 

 

Jotun Teak Cleaner  er et vannbasert rengjøringsmiddel basert på en kombinasjon av sitrus og oxalsyre. Utviklet for å gjenopprette forvitret teak, mahogny og andre tropiske tresorter.

Jotun Teak Sealer  er et vannbasert sealer basert på kinesisk treolje. Den har meget god inntrengningsevne. Produktet gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann og smuss/skitt, og hindrer overflaten i å tørke ut og sprekke. Teak Sealer er designet for å beskytte teakdekk fra oksidasjon og vanlige problemer forårsaket av miljøpåvirkninger. Kan brukes på andre treoverflater.

 

Stikkord på produkter vi har, men ikke presentert på siden:

Thinner no. 7 og 17 (utgående produkt)

Her kan du gå videre til andre båtpleieleverandører vi fører produkter fra>

Flak

Epifanes

International

West-system

Seajet