Henkel

Henkel er en global virksomhet som lager mange forskjellige produkter. De kan deles inn i tre forskjellige segmenter:

  1. Lim, tetting og funksjonell overflatebehandling
  2. Skjønnhetsprodukter
  3. Vask og rengjøring

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av lim og fugemasser.

 

Her er et utvalg av produkter vi har på lager fra Loctite, Pattex og Plastic Padding:

 

 

 

PATTEX LYNLIM

 

 

Loctite Superlim Gel er et gummiforsterket hurtiglim som gir en fleksibel, sterk og fuktbestandig limefuge. Limegel for loddrette flater og sugende og porøse materialer. Tube med spisst munnstykke for nøyaktig dosering. Tuben har en unik kork som hindrer at limet tørker i tuten.

Loctite Skruelåsing gir en middels sterk låsing og tetting som hindrer alle typer muttere og skruer i å riste løs. Brukes bl.a. til forgassere, bremsesylindre, styring og oljeplugger. Håndterbar etter 15-30 minutter og kan løsnes med vanlig verktøy.

Loctite Superlim All Plastics er et avansert spesiallim, limer til og med fet plast som polyeten, polypropylen og teflon. Todelt limesystem med en aktivator og et hurtiglim for å skape en perfekt limeflate. Gir en usynlig fuge.

Loctite Superlim Brush On er et høyeffektivt hurtiglim med pensel som fungerer godt til litt større flater. Limet spres raskt og effektivt med den medfølgende penselen. Perfekt til f.eks. foto, papir, papp osv.

Loctite Lynlim Universal er et sterkt universalt superlim som limer de fleste materialer på noen sekunder. Velegnet for harde materialer med vannrette flater. Gir en synlig limefuge. Smart løsning hindrer at korken limes fast i tuben. Nå også vannresistent!

Loctite Universallim Repair Extreme limer de fleste materialer. Tåler vann, temperaturer fra-50°C til +120°C samt slag og støt. Herder etter 30 minutter. Full styrke oppnås etter 24 timer.

 

LYNLIM OG EPOXYLIM

 

 

Loctite Superlim Precision er et gummiforsterket hurtiglim som gir en fleksibel, sterk og fuktbestandig limfuge. Limgel for loddrette flater og sugende og porøse materialer. Tube med spisst munnstykke for nøyaktig dosering. Tuben har en unik kork som hindrer at limet tørker i tuten.

Loctite Superlim Glass er et effektivt spesiallim som limer glass mot glass og glass mot metall på få sekunder. Tåler varmt vann og oppvaskmaskin. Gir en usynlig limfuge. Tuben har en unik kork som hindrer at limet tørker i tuten.

Loctite Epoxylim 60min er en supersterk transparent universalepoksy 2-komponent epoxylim i tube. Limer de fleste materialer som stein, metall,tre og betong. Bland like mengder av begge komponenter. Særlig velegnet til større overflater og kompliserte limeoppgaver. Herder etter 60 min. Full styrke oppnås etter 24 timer. Strekkfasthet maks. 240 kg/cm2. Tåler temperaturer fra ca. -30° C til +150° C. Blir transparent ved tørking.

Loctite Epoxylim Universal Sprøyte har en praktisk dobbeltsprøyte som doserer begge limkomponentene direkte for en rask epoksyliming med godt resultat. Ideelt til tre, metall, stein, glass osv. Herder etter 5 minutter. Fullstendig styrke oppnås etter 24 timer. Maks belastning 200 kg/cm2. Tåler temperaturer fra ca. -30° C til +150° C. Blir transparent ved tørking.

Loctite  Universallim 60 sec. er et nytt og revolusjonerende lim på markedet. Det er et innovativt universallim som fester på bare 60 sekunder. Rask, ekstra sterkt og korrigerbart. Ideell for alle reparasjoner i hjemmet. For perfekte resultat på bare 60 sekunder!

 

SILIKON OG MONTERINGSLIM

 

 

 

 

Pattex Våtromsilikon til våtrom for tetning av fuger i dusj, våtrom, på vegger og gulv. Høy adhesjon på fliser, klinker, porselen, metall og glass. Forhindrer lekkasje,er slitesterk og fargebestandig. Antimugg. Ikke overmalbar. Vi har de også i tube, kun hvit.

Pattex Monteringslim Strong & Easy er et monteringslim som fester direkte. Glem alt om verktøy, spiker, skruer og plugger. Gir umiddelbar vedheft, også av tunge gjenstander. Justerbar innen 5 10 minutter. Et luktfritt lim uten løsemidler, som er velegnet til bruk innendørs. Limer fast lister, paneler, hyller mm

Pattex Monteringslim Waterproof er et vannfast monteringslim som fester direkte. Glem alt om verktøy, spiker, skruer og plugger. Motstandsdyktig mot vann. Gir umiddelbar vedheft, også av tunge gjenstander. Perfekt til baderom, kjøkken, speil og fliser. Justerbar innen 5-10 minutter. Får sin endelige styrke etter 24-48 timer. Kan brukes både inne og ute.

Pattex Monteringslim PL Premium er Pattex’s sterkeste umiddelbare vedheft noensinne. Produktet er basert på Flextec, Henkels eksklusive teknologi, noe som gjør den perfekt for montering under vanskelige forhold. God umiddelbar vedheft. 350kg/m2, gir god styrke, til både porøse og ikke-porøse flater, UV-bestandig, spaltefyllende, overmalbar, løsemiddelfri, til innendørs og utendørs bruk.

                                                      PATTEX LIM OG ANNET

 

Pattex Kontaktlim er et brukervennlig universallim, som limer de fleste materialer, f.eks. tre, gummi, lær, kork, filt og hard PVC. Gir en sterk og temperaturbestandig limefuge. Glimrende til liming av sko, stoffer, møbeltrekk, gulvmatter mm. Toluenfri.

Pattex Tekstillim er en vannfast tekstillim som blir gjennomsiktig ved tørking Løsemiddelfritt tekstillim som limer bomull, denim, filt, kokosfiber og forskjellige blandingsfiber. Det er vannfast, kan strykes ut og blir gjennomsiktig ved tørking.

Pattex Silikonfjerner er for fjerning av herdet, samt uherdet silikon.

Pattex Fugepenn gir nytt liv til bleke og misfargede fuger. Frisk opp baderommet, kjøkkenet eller dusjveggen på en enkel og prisgunstig måte! Lett å bruke, tørker raskt minimalt arbeid for å gjøre badet penere! Fugepennen rekker til mange fuger. En penn rekker til opptil 60 meter i en fuge på 2 m.m. Etter påføring er tørketiden på bare 60 minutter! Fugepennen finnes i hvit og grå.

Pattex Fugesett for glatting og forming av fugemasse (silikon og akryl).

 

 

PLASTIC PADDING

 

SPARKEL

 

 

Plastic Padding Kjemisk Metall fyller sprekker og hull i betong, metallplater og steinplater. Gir en tett, sterk og meget hard overflate som kan bores, gjenges og overmales. Fyller, limer, tetter og sammenføyer tre, stein og metall i alle kombinasjoner.

Plastic Padding Gelcoat Filler er for mindre skader i gelcoatsjiktet på f.eks. båter, surfebrett og plastkarosserier samt overflateskader i emalje og sanitærporselen. Ypperlig til glassfiberoverflater.

Plastic Padding PP100  gir en tett overflatefinish og er derfor velegnet til lakkeringsarbeider. Bilsparkel som er ekstremt lett å bruke, med overlegen slipbarhet selv etter flere timer. Kan overmales umiddelbart.

Palstic Padding Supersparkel er en sparkel som fyller ut sprekker og ujevnheter i tre, masonitt, fiberplater og betong. Lett å håndtere og passer derfor godt i hjemmet. Herder etter 10 minutter og er deretter svært enkelt å bearbeide eller slipe. Verken synker eller sprekker, og kan overmales.

 

GLASSFIBER

 

 

Plastic Padding Glassfibersparkel Lettformet sparkel som er lett å bruke, for større reparasjoner i plast og metall. Reparerer og tetter rusthull, glassfiberkarosserier og båtskrog. Innebygd glassfiberarmering for økt styrke. Fester svært godt på metall, tre og hardplast.

Plastic Padding Marine Epoxy en epoksysparkel for hull og sprekker i glassfiberarmert plast, stål, aluminium m.m. Gir en hard og slitesterk reparasjon som er vann- og kjemikaliebestandig. Kan bearbeides 3–6 timer etter herding. Trenger ikke å overmales.

Plastic Padding Rep.sett Båt er perfekt for plastbåter, surfebrett, snøscootere og takbokser av ABS, epoksy- eller polyestermateriale. Inneholder polyester, glassfiberduk, blandekopp og pensel.

Plastic Padding Glassfibermatte er til armering av sparkel, polyester og båtplast. Perfekt til reparasjon av større skader på f.eks. båter, biler, snøscootere osv.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss.

Gå til Henkel