Hagmans billakk

Hagmans Kemi AB er et familieeid foretak som startet opp allerede i 1942.

De har fabrikk og kontor i Fritsla utenfor Borås.

Hagmans er ledende på produksjon av gulvmaling og profesjonell gulvlegging i Sverige.

De er Sveriges største produsent av sparkelprodukter,

og er med god margin landets største distributør på spraymaling. Hagmans takbelegg er et

velkjent begrep, det samme er vårt brede sortiment av bilpleieprodukter, rustbeskyttelse og kjøretøykjemikalier.

 

Vi fører et stort utvalg i billakk fra Hagmans, som kjente merkenavnet Multona, Auto-K, SprayMax, Carosol og Belton effektlakk.

 

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. Hvis du ikke ønsker å kjøpe ferdig lakk, så har vi Lesonal blandesystem. Vi blander både flekkflasker, spraybokser og andre størrelser fra 0,1 til 1l

 

Du kan lese mer om Hagmans her.

Du kan gå til siden til Lesonal her.

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Hagmans:

 

BILLAKK, GRUNNING OG SPARKEL

 

Multona Autolakk har ett basekulørprogram som dekker de fleste biltyper. Universalsystemet Multona inneholder 407 farger samt klarlakk. Alle fargene er konverteringsfarger, som betyr at hver enkelt farge kan dekke flere bilmerker med noe kalkulert avvik.

SprayMax 2K Klarlakk er en 2K klarlakk til toppstrøk over 1-sikts og 2-sikts baselakk. Den gir en blank hard beskyttende overflate og har meget god kjemikaliebestandighet.

AutoK Klarlakk: Denne klarlakken leveres i 3 forskjellige varianter:

  • 1-sikts klarlakk er en blank hurtigtørkende klarlakk med god kjemikaliebestandighet. Kan brukes på tre, metall, glass, keramikk og mange plastmaterialer.
  • 2-sikts klarlakk gir bedre glans -og værbestandighet på 1-sikts og 2-sikts baselakk enn ved bruk av 1-sikts klarlakk. Den er hurtigtørkende, har høy glans og bra kjemikaliebestandighet.
  • Silkematt klarlakk er hurtigtørkende klarlakk med bra kjemikaliebestandighet. Kan brukes på tre, metall, glass, keramikk og mange plastmaterialer.

SprayMax 1K Filler primer er en hurtigtørkende grunning som har utmerkede korrosjonsbeskyttelse og gir god vedheft. Den kan overlakkeres med tradisjonelle 1K og 2K topplakker, men ikke polyesterbaserte produkter. Kan sprayes vått-i-vått.

SprayMax Rustgrunning er en grunning som har utmerket korrosjonsbeskyttelse. Den er sveisbar, den øker vedheft til undrelaget og kan legges vått-i-vått. Kan ikke over lakkeres med polyesterbaserte produkter og ikke brukes som grunning under sparkel.

 

PRISER:

  • Multona Autolakk ferdigfarger spray kr.179,-
  • SprayMax 2k klarlakk kr.349,-
  • Klarlakk 1K spray kr.149,-

 

 

SprayMax 2K fillerprimer er en hurtigtørkende, lettslipt filler, som kan brukes på metall, galvanisert metall og matt slipt lakk. Den dekker veldig godt og er overmalbar med de fleste tradisjonelle 1K og 2K baselakker. Den kan sprayes vått-i-vått.

SprayMax 2k Epoxyprimer er en filler med utmerket vedheftnings- og 20rustbeskytelses egenskaper samt høy løsningsmiddel bestandighet. For alle underlag. Kan overlakkeres med 1K- og 2K-lakk og brukes som grunning under polyestersparkel. Kromatfri

Hagmans Stålplast Micro er en 2K polyesterbasert sparkel som er ekstremt lett å sparkle med og er lett å slipe. Den er hurtigtørkende og slipbar etter 15 – 20 min.

Hagmans Stålplast Glassfiber er en 2K glassfiberforsterket sparkel basert på polyester, som brukes til reparasjon av rusthull og karosseriskader på biler. Oversparkles med stålplast Micro for å få en slett overflate. Stålplast glassfibersparkel kan slipes etter ca. 20 min.

 

 

TETTEMIDLER OG LIM

 

Hagmans Asfaltkitt er basert på myk spesialasfalt, fiber og fyllmateriale. Brukes på metallskjøter og sprekker rundt skorsteinsbeslag, ventiler/sprinkler, kupler og takluker samt skjøter i takpapp og profilerte blikktak. Fester også på fuktige overflater.

Hagmans Asfaltklister er et kombinert lim- og fugings produkt basert på myk spesialasfalt og polymer. Den fester på papp, metall, betong, tre m.m. Tetter sprekker i metallskjøter, der takpappen er lagt oppå den skjøtede platen. Tetter skjøter i takrenne, metallskjøter og sprekker rundt skorsteinsbeslag, ventiler, kupler og takluker. Limer takpapp.

Hagmans Farm 100 er tyktflytende, elastisk tetningsmasse med meget god vedheft til treunderlag, og er utformet som et fuge-fyllende produkt for store fuger/sprekkdannelser i trebåter.

 

 

 

Stikkord på produkter vi har, men ikke presentert på siden:

Sitrusrens spray, Plastgrunning spray, Universalgrunning spray, etch primer spray, felglakk, varmebestandig spray, motorlakk spray, silikon fjerner spray, avfetting spray, rustgrunning spray, karosseribeskyttelse spray, sink grunning spray, kromeffekt spray, chrome spray, frostet glass spray, spraysparkel, Carosol rustbeskyttelse, spraylakk, Calipter spray