FANTASI INTERIØR AS

 Er et firma lokalisert i Drammen som importerer tapeter fra flere land og er de største i Norge på Statisk vindusfolie og Dekorasjonsfolie.

Produkt forespørsel

NYHETER FRA FANTASI INTERIØR

VILLA ROMANA

villa Romana. En luksusvilla bare et steinkast fra hjertet av den evige stad. Omgitt av en fortryllende hage med elegante gårdsrom som retter byens lys mot den utsøkte overflaten inne. Luksuriøs komfort som på en smart måte kombinerer gammelt og nytt.

BOTANICA

Vinyltapet
Vårens mest spennende kolleksjon! Her kommer tapetene med råtøft spile- mønster i 6 aktuelle fargekombinasjoner. Kolleksjonen inneholder også to fantastiske floramønster med en enestående tekstur. I tillegg til mosaikkmønster og rotting imitasjon, har kolleksjonen 9 ensfargede tapeter som enkelt lar seg kombinere med de mønstrede.

Balade, Botanica, Code Nature, Elle Decoration, Embellish, Fashion for Walls, Instawalls, Paradisio, Stylish, Modernista, Wallstitch, Wall Fabric, Botanica, Heritage, Living@Home, Nordic Elegance, Nordic Compositions, Six Senses, Stripes@Home, D-c Fix, Linneafix, dekorasjonsfolie, designfolie, kontaktpapir, vindusfolie