Espegard naturlig trebehandling.

Espegard tretjære er gjerne for deg som liker å ta vare på tradisjoner og leve tett på elementene. Tjære er nemlig helt naturlig og har vært i kontinuerlig bruk siden middelalderen. Over tid får hytta et rustikt preg og vakkert fargespill mellom sol- og skyggevegg. Hos oss kan du velge mellom fire ulike tjærer med høy kvalitet. Vi har et høyere tjæreinnhold i våre produkter enn våre konkurrenter. 

Espegard® Teakolje Spray

Teakolje på sprayboks er en praktisk nyhet som forenkler trebehandling for utemøbler, terrasser og båtdekk. Den jevne og enkle påføringen gir beskyttelse mot vær og solskader samtidig som den fremhever treets naturlige skjønnhet.

  • Kan brukes på alle treoverflater
  • Innen- og utendørsbruk
  • Uten tilsatt fargpigment. Oppfrisker treets naturlige farge.
  • Enkel påføring og rask tørking
  • Beskytter og bevarer treverk i lang tid

Størrelse:  500ml spray.
Lagerført:  Natur Lys, Konglebrun og sort.

Gå til Espegard her.

Espegard® Tjærebeis

PIGMENTERT TREBEHANDLING
Alle våre tjærebeiser holder svært høy kvalitet og er smidige å påføre. Tjærebeis virker dypt i treverket, driver ut luft og fuktighet, metter porene og binder trefibrene. Inneholder 37% ekte tretjære fra naturen, trekker dypt inn i treverket og har en overlegen fargestabilitet. Produktet er ferdig blandet og enkelt i bruk.

Størrelse:  3liter – 10liter – 500ml spray
Lagerført:  Natur Lys, Konglebrun og sort.

Gå til Espegard her.

Espegard Tretjære

Naturlig, mørk tjære av premium kvalitet til hus og hytte. Mørk tretjære har en vakker, tidløs bruntone med masse tjæreduft. Den passer like godt til et arkitekttegnet funkishus som familiehytta på fjellet. Tjære gir naturlig fargevariasjon mellom veggene. En tjæret hytte får altså farger som oser av tradisjon, akkurat som de gamle stavkirkene. Som vi sier – tjære er kort og godt naturens egen trebehandling.

Størrelse:  3liter – 10liter
Lagerført:  Sort – Mørk – Lys

Gå til Espegard her.

Sikkerhetsdatablad

Linolje Rå

Rå, varmpresset linolje av høy kvalitet, med mange bruksområder. Rå linolje brukes gjerne på treverk og er ypperlig i maritime miljøer, f. eks behandling av båtdekk og brygger (gjerne blandet med tretjære og terpentin). Den kan også fungere til behandling av terrassebord (blandet med terpentin og soppdreper). På grunn av sine penetrerende egenskaper er den dessuten en utmerket rustbeskyttelse til alle slags redskaper. Rå linolje har lang tørketid.

Størrelse: 1 liter og 5 liter

Tjærepluss

Oljetilsetning av førsteklasses kvalitet til alle våre tretjærer. Tjærepluss trenger dypt inn i treverket, driver ut luft og fukt, metter treets porer og binder trefibrene. Den gjør tjæren smidig og lett å påføre huset og hytta. Tjærepluss er blant annet basert på kvalitetsoljen Owatrol. Oljen gir veggen en gyllen overflate som beskytter mot vær og vind.

Størrelse: 1 liter og 5 liter

Guide: Bruk av tretjære

Slik behandler du hus og hytte med Espegard Tretjære.

Ofte stilte spørsmål om tretjære og tjærebeis

Naturlig og unik hyttefarge med tretjære

Tretjære er en fantastisk trebeskyttelse som oser av natur. Vurderer du å gå for ekte tretjære til hytteveggen? Da er det greit å vite at flere ulike forhold avgjør hvilken farge man får på hytta.

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel