Den unike Drywood malingen så sitt lys første gang i 1975 og var sannsynligvis Europas første hybridmaling.

Mesternes Husmaling er Drywoods flaggskip, og har vært brukt i Norge siden 1978.

Markedsføres nå av Teknos Norge as. Til Teknos>

Nesten samme innhold og nesten samme resept siden 1975. Omtrent bare emballasjen er endret!

 • Et miljøvennlig valg
 • Farge og glans som varer
 • Drypper lite
 • Lett å påføre
 • God dekkevne
 • Hurtig tørking. Overmalbar etter en time
 • Leveres i alle farger. 
 • Enestående værbestandighet
 • Kan påføres kledning med opptil 21% fuktighet.

 

 • SPAR TID! Drywood husmaling sin resept og kvaliteter sparer utførende 10-15% i arbeidstid.
 • SPAR ARBEID! Drywood husmaling har en unik værbestandighet som øker levetiden, vedlikeholdsintervallene og arbeid.
 • SPAR PENGER!Ved å spare tid og arbeid, sparer du også penger. Sammen med en av Norges beste garanti på farge og glans, er valget enkelt!

Drywood Husgrunning

Grunning basert på samme resept som Mesterens husmaling. Da alkyden (oljen) er løst 100% i vann, har den en fantastisk inntrengning. I treverk trenger grunningen inn i cellene og erstatter vannet som fordamper, selv med høyt vanninnhold (opp til 21%). Dette stabiliserer treverket og risiko for sprekkdannelser reduseres kraftig, nærmest lik null. Brukes på saget og høvlet, eller impregnerte materialer.

Drywood Husmaling

Maling 60 glans, med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 100% opp i vann. Laget på samme resept i 38 år og referansekunder i Norge tilbake til 1978. Fulldekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater. Nytt treverk grunnes først med Mesterens husgrunning. Kan også brukes på underlag som metall, trykkimpregnerte uhøvlede materialer, plastbelagte underlag og mur. Metall må grunnes med egen metallgrunning. Malingen har har en fantastisk inntrengning og beholder farge og glans år etter år. Når malingen trenger inn i treverket, erstatter alkydharpiksen i malingen vannet som fordamper. Dette fører til bra vedheft, at treverket stabiliseres og reduserer risikoen for sprekkdannelser.  Etter herding er malingsfilmen totalt vannavisende og tillater kontrollert uttørking av treverket.  Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp, kan overmales etter 4 timer under optimale forhold og har Norges beste garanti! Teknos Norge garanterer at produktet har 16 års GARANTI på farge- og glanstap, hvis produktet er riktig benyttet ihht bruksansvivsning og annen info om produkt. Kommer i 0,75l, 3l og 10l

Eksklusiv Dør & Vindusmaling

Er en vannbasert maling, som er forsterket med polyritan til bruk på trevinduer, lister og dører utvendig. Malingen har en god ut flyt og dekkevne. Produktet tørker raskt, er ripebestandig og har utmerket glans. Denne varen er utgående.

Drywood Husmaling/Murmaling

Malingen 20 glans, basert på samme unike resept som Mesterens husmaling 60. Har en fantastisk inntrengning og meget god diffusjonsåpenhet. Produktet kan benyttes på hus, hvis man ønsker et silke matt utseende. Kommer i 3 og 10l.

Her kan du gå videre Jotun, hvis du ønsker>

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel