CASELIO

CASA (hus på spansk) + HELIOS (sol på gresk) = CASELIO
Denne ligningen kan bare bety et lysende merke med smittende optimisme!

Det er den overstrømmende kreativiteten og en medfødt følelse av fargelegging kombinert med lidenskap og entusiasme at de originale og oppfinnsomme tapetkolleksjonene skapes. I hjertet av de siste trendene blander vi på en smart måte originale motiver og glitrende fargespekter.

«We create beautiful wallpapers so that you can write their story»..

Produkt forespørsel

NYHETER 

LES MINI MONDES

Unge (og voksne) oppdagere, ta en tur rundt i verden i seks forskjellige universer! «les mini mondes»-kolleksjonen er en samling tapeter med blandede mønstre som tar små barn med på reise. Hvilken av favorittverdenene deres vil få liv på veggene deres: skogens mystiske verden eller mangaens kreative verden? Jungelen der tigrene går «brøler» eller den der dinosaurene går «grrr»? Dypets verden, hvor hvalene synger, eller himmelens verden, med hodet i planetene? Valget er ditt… Alt vi kan bekrefte er at designene for hver verden er tilgjengelige i panoramaversjoner og på non-woven tapeter som er enkle å henge i alle rom (soverom, arbeidsrom, lekerom…).

BETON 2

Betongeffekten, den vil vi ha på veggene våre! Og hva kan være bedre enn et tapet med en litt teksturert følelse for å gi varme til dette ellers kalde materialet? Vår BÉTON tapetkolleksjon gjør en etterlengtet retur med en ny utgave beriket med nye farger og vakre effekter. Laget av vinyl på non-woven, er dette kvalitetstapetet lett å henge i alle rom i huset, selv de mest fuktige (bad, kjøkken, korridor, soverom, spisestue…).

Gaze, Damier, Patine 2, Ceramique, Linen, Jute, Telas 2, Linen Edition, Béton 2, Chevron, Natte, Velvet, Nos gravures, La Forêt, Moonlight, Hygge, Les minis Mondes, Girl Power, Young & Free, Autour du Monde, Our Planet, vinyltapet, fibertapet, barnetapeter