CASADECO

Casadeco er en fransk leverandør av tapeter og tekstiler, og er kjent for sine stilfulle og nyskapende produkter som er av høy kvalitet. De leverer både slitesterke vinyltapeter og delikate, myke fibertapeter.

VISJON OG STIL
Deres kolleksjonene er av høy kvalitet med et fransk designbyrå og europeisk produsent. Originale ideer og teknisk innovasjon skaper design som er estetisk og lett å leve med, ettertraktet av kunder i alle aldre på jakt etter en personlig dekorativ stil synonymt med daglig velvære.
EKSPERTISE
Stilteamet Deres består av kolorister og designere, mange av dem har vært med merket siden starten. Deres kreative ånd og blomstrende fantasi skaper lyse og glitrende utseende, i en harmonisk og balansert fargepalett, som passer til enhver smak og stil i interiøret. Til lagerførte tapeter.
Produkt forespørsel

NYHETER 

Riverside 4

En forfriskende tur i skogen Nyt et friskt pust i skogene i Europa med Riverside 4-kolleksjonen. Engasjer dine 5 sanser: lukt på furutrærne, lytt til lyden av vinden i grenene, beundre skjønnheten til tåken som stiger opp mellom asketrærne, berør barken på en eik…

Ètamine

Gjør deg klar for et forfriskende sceneskifte med Etamine! Dette vinyltapetet er et friskt pust takket være den bemerkelsesverdige finishen. På en tweed-base har vinylen et særegent korn som gir den et utseende som et litt krøllete stoff. «Etamin» er det franske ordet for muslin, et løst vevd, gasbindlignende stoff, plutselig gir navnet perfekt mening: luftig, men også vakkert teksturert.

Soliflore

Flower Power i all sin prakt: det er slik du kan beskrive Soliflore. Herbarium eller stiliserte blomster, alle design er tillatt! La mønstrene blomstre! Da Soliflore først tok former, kunne to ord høres i Casadecos designstudio: poesi og mykhet!

Ètamine, Soliflore, Derby, So White 3, Papercraft, Flower Market, Fiber, Five O’Clock, Nicaragua, Stone, Botanica, Alchimie, So Colors 5, California, Vienne, Riverside 3, Riverside 4, Bali, Les Rayures, Woods, Tissage, Nuances, Tweed, Textiles, beauty full image 2, Helsinki, Arts & Crafts, Voyage Onirique, Belle Edoque, So white 3, Botanica, 1930, Montsegur, Iconic, Canevas, Delicacy, Gardens, Cotton touch, Stone 2, Toiles De Jouy, Kyoto, Twenties, One upon a time, Happy dreams, My little world, vinyltapet, fibertapet, murals, barnetapet