Bostik

Bostik er en av verdens største firmaer innen lim og tetningsmidler. Bostik sine produkter og systemer brukes over hele verden innen industriell produksjon, som byggkomponenter i nye bygg og ved renovering, samt for å håndtere hverdagslige reparasjoner, montering og håndverksprosjekter.

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om Bostik her.

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Bostik:

 

 

BOSTIK SPARKEL OG FILLERE

 

Bostik Fine Filler er en lettslipt filler til tre -og snekkerarbeid innendørs. Kan også brukes på betong, gipsplater og mur.

Bostik Multi Filler brukes til sparkling og reparasjon av skader  på de fleste materialer. Massen kan legges i sjikt opptil 20 mm i et lag. kan også brukes på betong, stein, tegl, gips og tre mm.

Bostik Rapid Filler er en ekstra hurtigtørkende filler til sparkling og utfylling av sprekker i tre og lignende materialer innendørs.

Bostik Universal Filler er en akrylmasse til utfylling av sprekker og fuger på underlag av tre, betong, gips, malte flater og metall.

Bostik Fin-Spackel er en finkornet sandsparkel for sparkling av innvendige vegger og tak. Egnet for bredsparkling av skjøter i gipsplater og andre skivematerialer, tapetskjøter og reparasjoner på vegg og takflater.

 

 

BOSTIK FUGEMASSER/LIM

 

 

Fugemasse Premium Acrylic A990 fugemasse brukes der det stilles lydmessige krav mellom ulike rom. Acryl Power Flex er perfekt for å hindre støy, trekk og varmetap i bygninger. Kan også brukes rundt ventiler og rørgjennomganger. Acryl Power Flex fungerer utmerket for tetting av fuger i betong, tre, stein, murstein, gips og lignende, samt sprekker rundt vinduer og dører.

Fugemasse Seal’N’Flex H760 er bevegelses-/byggfuger innen- og utendørs der lysstabil og værbestandig fuge kreves. Dette er Bostiks beste alternativ til byggefuger som krever stor evne til bevegelsesopptak!  Brukes på underlag som betong, glass, keramiske materialer, metaller, plast (hefter ikke mot polyeten og silikon).

 

 

 

 

Bostik Recover brukes til liming på ulike veggbekledninger som glassfibervev for å få en glatt overflate før tapetsering. Tidsbesparende arbeidsmåte sammenlignet med bredsparkling.

Bostik Tekstillim brukes til liming av porøse og absorberende materialer som grov tekstil, teltduk, skinn, skumplast, kork, tre, filt, celleplast og glassfiber. Bostik Tekstillim er et vannbasert kontaktlim på naturgummilatex, som gjør at limfugen holder seg fleksibel, vannfast og tåler maskinsvask i +60°C.

 

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel