Bostik

Bostik er en av verdens største firmaer innen lim og tetningsmidler. Bostik sine produkter og systemer brukes over hele verden innen industriell produksjon, som byggkomponenter i nye bygg og ved renovering, samt for å håndtere hverdagslige reparasjoner, montering og håndverksprosjekter.

 

 

 

 

 

 

 

Du kan lese mer om Bostik her.

 

Her er et lite utvalg av produkter vi har fra Bostik:

 

 

BOSTIK SPARKEL OG FILLERE

 

Bostik Fine Filler er en lettslipt filler til tre -og snekkerarbeid innendørs. Kan også brukes på betong, gipsplater og mur.

Bostik Multi Filler brukes til sparkling og reparasjon av skader  på de fleste materialer. Massen kan legges i sjikt opptil 20 mm i et lag. kan også brukes på betong, stein, tegl, gips og tre mm.

Bostik Rapid Filler er en ekstra hurtigtørkende filler til sparkling og utfylling av sprekker i tre og lignende materialer innendørs.

Bostik Universal Filler er en akrylmasse til utfylling av sprekker og fuger på underlag av tre, betong, gips, malte flater og metall.

Bostik Fin-Spackel er en finkornet sandsparkel for sparkling av innvendige vegger og tak. Egnet for bredsparkling av skjøter i gipsplater og andre skivematerialer, tapetskjøter og reperasjoner på vegg og takflater.

 

 

BOSTIK FUGEMASSER

 

 

Bostik Premium Acrylic A990 fugemasse brukes der det stilles lydmessige krav mellom ulike rom. Acryl Power Flex er perfekt for å hindre støy, trekk og varmetap i bygninger. Kan også brukes rundt ventiler og rørgjennomganger. Acryl Power Flex fungerer utmerket for tetting av fuger i betong, tre, stein, murstein, gips og lignende, samt sprekker rundt vinduer og dører.

Bostik Seal’N’Flex H760 er bevegelses-/byggfuger innen- og utendørs der lysstabil og værbestandig fuge kreves. Bostiks beste alternativ til byggfuger som krever stor evne til bevegelsesopptak!  Brukes på underlag som betong, glass, keramiske materialer, metaller, plast (hefter ikke mot polyeten og silikon).

Bostik Instantly Paintable A980 er en høykvalitets akryl fugemasse som er spesielt utviklet for å males over umiddelbart etter påføring– perfekt for raskt og profesjonelt resultat. Brukes til å tette og fylle fuger, skjøter, hull og sprekker innendørs i trapper, vegger, tak, sokler, vinduskarmer i tre og metall, teglverk og for å fylle sprekker, skrue og spikerhull i vegger og tak av tre, mørtel, gips, fliser, betong m.m. Den tidsbesparende malingsfugen med Bostik UCA®-teknologi er utviklet i samarbeid med ledende malingsprodusenter og har unike egenskaper som reduserer risikoen for krymping og sprekker ved overmaling av smale fuger. Håndterer også fugebevegelser opptil 10%.

 

Bostik Fire Bond Silmax Pro brukes til brannfugekonstruksjoner som skal oppfylle brannkrav til brannsikkerhet i tilkoblinger og bevegelsesfuger samt til røyk og gasstetting. brukes på underlag av betong/lettbetong, stål, tre, gipsplate.

Bostik Window Glasil brukes til både nyproduserte vinduer og renovering av gamle vinduer. Til ubehandlede, beisede, impregnerte og dekkmalte trebuer samt ved glasskinner av aluminium. Herder med luftens fuktighet. Fester til underlag av betong, glass, keramiske materialer, metall, plast og gummi.

Bostik Filler V28 brukes til sparkling og reparasjon av skader, før tapetsering og maling på underlag av betong, lettbetong, murpuss, sparkel, gipsplate, plywood og sponplate.

Bostik 31 kontaktlim er et vannbasert tiksotropisk kontaktlim på syntetgummibasis. Limet er ikke klassifisert som helsefarlig eller brannfarlig. Bostik 31 kontaktlim kan brukes til mange forskjellige materialtyper. Noen eksempler på bruksområder er: Liming av gulv- og veggbelegg av PVC, kork, og laminat. Liming av materialer basert på celleplast, lær, tekstil, papp, tre, metall, betong etc. Underlaget kan være tette eller sugende.

 

BOSTIK TAPETLIM

 

 

Bostik Non Woven brukes til oppsett av dimensjonsstabile tapeter med non woven-bakside i tørre rom på vegger av gipsplater, sponplater, betong- og murpuss vegger, sparklede vegger, malte underlag samt tapetserte flater.

Bostik Wall Super brukes til liming av kraftigere materialer som glassfiber- og jutevev, tekstil-, struktur- og vinyltapeter med papirbakside i tørre rom samt omformingstapeter. Brukes på underlag som gipsplater, sponplater, betong- og murpuss vegger, sparklede vegger, malte underlag og tapetserte flater.

Bostik Recover brukes til liming på ulike veggbekledninger som glassfibervev for å få en glatt overflate før tapetsering. Tidsbesparende arbeidsmåte sammenlignet med bredsparkling.

 

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel