INSPIRASJON FRA VÅRE FORNØYDE KUNDER

Vi er så heldige å motta flotte bilder fra våre kunder som har fått hjelp av våre flinke ansatte til å plukke ut farger, tekstiler, tapeter og gulv til deres prosjekter både hjemme og på hytten. Se bilder og la deg få litt inspirasjon!

Se så lekkert det ble! Fondveggen gav kjøkkenet det ekstra lukseriøse touchet med tapetet Casamance Vegetal fra Green Apple. Tapetet er med vinyl overflate så det er meget praktisk for bruk på f.eks kjøkken som her.

VAKKER OPPGRADERING AV BAD

Her ønsket kundene en tidsriktig oppgradering av badet i huset som er fra ca. 1845. Vi fant en nydelig tapet fra Borås Anno Waldermar 4545, hvor vi fant den mørkeste blåtonen i tapetet som ble brukt til å male lister og innredning.

SE FØR OG ETTER BILDER

BAR I KJELLERETASJEN

Kunden ønsket et tøff og hip bar til ungdommene i underetasjen med mulighet for de voksne og sette opp et langbord i ytre del ved mange gjester.

De falt for mørke varme og dype farger i baren og en lettere nyanse i ytre del. I taket ble der brukt MARCOPOLO Aluminium Luxery 907907 og tapetet som ble brukt kommer fra Storeys NOIR 37484-2 . Vegger i bar ble malt med JOTUN 9938 Dempet Sort og ytre del ble malt i fargen NCS S4005-Y50R.

MODERNE

Kunden har kjøpt seg en leilighet hvor det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Gulvet trengte og byttes og her ble valget det fantastisk klassiske og igjen moderne gulvet fra Saga Herringbone Parkett Pearl. De hadde også ønsker om å fremheve en kjøkkenvegg som passet til den flotte nye innredningen. Her ble valget en spenstig vintyltapet som kan vaskes med hvitt, sort og sølv, palmer og tigere fra Roberto Cavalli no7 18006. 

STUE I NY DRAKT

Kunden hadde en malt stue i rustrød farge og ønsket å gjøre denne lysere men samtidig med mørke elementer og noble innslag. Flotte velour sofaer mot den lekre tapeten fra Fantasi Interiør Villa Romana 31570 som vi lagerfører her hos oss.

FRA HUS TIL LEILIGHET

Dette flotte paret hadde nettopp solgt en enebolig og kjøpt seg en leilighet hvor de ønsket et moderne, elegant men allikevel hjemmekoselig preg. Vi fant den gylne middelvei og kombinerte med maling, tapet og tekstil. Det ble bare kjempelekkert. Stue Tapet Arte Flamant Les Unis 40022 og farge NSC S4005-Y20R. Hovedsoverom Tapet Lewis & Wood Casement LW133229. Gjesterom Tapet Cole & Son Archive Anthology 100/6028. Gutterom Tapet Casadeco Delight DELY8541 28 99. Gjestetoalett Tapet 1838 Willow 2008-143-05 og maling NSC S2010-Y50R.

TIDSRIKTIGE TAPETER OG FARGER

Kunden ønsket å beholde den naturlige sjarmen og tidsriktige tapeter og farger når hun pusset opp huset. I gangen ble der tapetsert en stor vegg med tapet fra Sandberg Eugen 413-21. På soverommene ble der tapetsert alle vegger med følgende tapeter: Blå – Sandberg Sanna 490-16 og rosa – Sandberg Sanna 490-24. Alle tregulvene oppe ble malt med med Jotun Gulvmaling farge 0553 Ascott.

FRA PANEL TIL MØRKE SLETTE VEGGER

Her hadde vår kunde kjøpt en leilighet hvor der var MDF panel over hele leiligheten. De ønsket seg slette vegger og valget falt da på ROLL-ON WALL fra Storeys som er en ferdiggrunnet veggfornyer som kan legges direkte på panel og overmales eller tapetseres. Veggene er malt med fargen 683 Sotgrå. På gulvet falt valget for en lekker 1-stav Eikeparkett fra Tarkett: Shade Eik Satin White Plank

TRADISJON

Nydelig stripet tapet med hvitt, blått og gull fra Borås Timeless Tradition 3276.