INSPIRASJON FRA VÅRE FORNØYDE KUNDER

Vi er så heldige å motta flotte bilder fra vårekunder som har fått hjelp av våre flinke ansatte til å plukke ut farger, tekstiler, tapeter og gulv til deres prosjekter både hjemme og på hytten. Se bilder og la deg få litt inspirasjon!

LUKSURIØSE ROM

Fruen i huset ønsket seg et «pikerom» hvor man kunne ha litt egentid i luksuriøse omgivelser. Her ble rommet malt i en lys blåtone 5167 FRIHET som står nydelig til tapetet fra  Fantasi BOTANICA 33953. Det ble også lagt flotte teppefliser fra Musum ARISTO 630 BEIGE. Hovedsoverommet har et stort flott velvet tak hvor kunden falt for en lekker «krakelert» malerisk tapet med skyer fra Storeys og kolleksjonen HISTORY OF ART 37649-3. Toalettrommet fikk en fantastisk tapet fra Casadeco TWENTIES TWNT88667555 som ble nydelig til de vakre dyp grønne flisene. På kjøkkenet falt valget på en klassisk dyp blå tapet fra SANDERSON EMPIRE TRELLIS 216338.

TIDLØST OG LUKSURIØST

Kunden hadde ønske om et soverom som bar preg av tidløse og luksuriøse materialer. Valget falt på den rålekre tapetet som føres av Green Apple:  Casamance THÈIA Hemera 71080512. Hun ønsket også en målsydd Liftgardin til vinduet. Liftsystem fra TOSO NORGE med tekstil: Sanderson HADHAM Pearl Linen 232096 som ble kantet med tekstilet Designers Guild ESSENTIALS FDG 2896/25.Tilhørende puter med samme stoff i front og tekstil bak. For å komplementere det hele ble et lekkert sengeoverkast sydd med «pels» fra NOBILIS og kantet og foret med stoff fra Designers Guild ESSENTIALS FDG2896/26 Coccoa.

FARGERIK LEILIGHET

Kunden hadde ønske om å forandre den «hvite» leiligheten til en lun og fargerik oase. Valget falt på 20217 MUTED CORALstuevegger og tak, i Entre ble tak og vegger malt i fargen 8183 URTEHAGE. På kjøkkenet ble den samme fargen malt på vegger og taket ble beholdt hvitt. Mellom overskap og underskap falt valget på det vakre vinyltapetet fra BLUEMARIN BM29047. På soverommet ble det samme tapetet lagt bak sengen og resten av rommet ble malt med fargen 2782 DECO PINK og taket ble malt sort.

VELKOMMEN TIL K-TEAM!

K-Team som har et høyt kvalifisert team med revisorer, regnskapsførere og rådgivere ønsket å pusse opp gamle og slitne lokaler. Følgende valg ble tatt:
Vegger 12180 Present, Gulv VINYLPUBLIC -Terrazzo Verona og på dekorvegger ble det satt opp FLEXBAMBOO – ubehandlet Caramel.

LETTE OG LUFTIGE GARDINER

Her har kunden gått for lekre «Lin» gardiner fra tak til gulv. Tekstil fra Clarke & Clarke – Midori Ivory F1068/22 som ble målsydd av vår sydame. I taket ble det satt opp en skinne fra TOSO Ciero mini farge sort som er ferdig forborret og skrues rett i taket. Hver trinse har et hjul slik at det er enkelt å trekke gardiner bortover. Tekstilet valget falt på er fra Clarke & Clarke – Midori Ivory F1068/22. 

VAKKER OPPGRADERING AV BAD

Her ønsket kundene en tidsriktig oppgradering av badet i huset som er fra ca. 1845. Vi fant en nydelig tapet fra Borås Anno Waldermar 4545, hvor vi fant den mørkeste blåtonen i tapetet som ble brukt til å male lister og innredning.

BAR I KJELLERETASJEN

Kunden ønsket et tøff og hip bar til ungdommene i underetasjen med mulighet for de voksne og sette opp et langbord i ytre del ved mange gjester.

De falt for mørke varme og dype farger i baren og en lettere nyanse i ytre del. I taket ble der brukt MARCOPOLO Aluminium Luxery 907907 og tapetet som ble brukt kommer fra Storeys NOIR 37484-2 . Vegger i bar ble malt med JOTUN 9938 Dempet Sort og ytre del ble malt i fargen NCS S4005-Y50R.

MODERNE

Kunden har kjøpt seg en leilighet hvor det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Gulvet trengte og byttes og her ble valget det fantastisk klassiske og igjen moderne gulvet fra Saga Herringbone Parkett Pearl. De hadde også ønsker om å fremheve en kjøkkenvegg som passet til den flotte nye innredningen. Her ble valget en spenstig vintyltapet som kan vaskes med hvitt, sort og sølv, palmer og tigere fra Roberto Cavalli no7 18006. 

STUE I NY DRAKT

Kunden hadde en malt stue i rustrød farge og ønsket å gjøre denne lysere men samtidig med mørke elementer og noble innslag. Flotte velour sofaer mot den lekre tapeten fra Fantasi Interiør Villa Romana 31570 som vi lagerfører her hos oss.

FRA HUS TIL LEILIGHET

Dette flotte paret hadde nettopp solgt en enebolig og kjøpt seg en leilighet hvor de ønsket et moderne, elegant men allikevel hjemmekoselig preg. Vi fant den gylne middelvei og kombinerte med maling, tapet og tekstil. Det ble bare kjempelekkert. Stue Tapet Arte Flamant Les Unis 40022 og farge NSC S4005-Y20R. Hovedsoverom Tapet Lewis & Wood Casement LW133229. Gjesterom Tapet Cole & Son Archive Anthology 100/6028. Gutterom Tapet Casadeco Delight DELY8541 28 99. Gjestetoalett Tapet 1838 Willow 2008-143-05 og maling NSC S2010-Y50R.

TIDSRIKTIGE TAPETER OG FARGER

Kunden ønsket å beholde den naturlige sjarmen og tidsriktige tapeter og farger når hun pusset opp huset. I gangen ble der tapetsert en stor vegg med tapet fra Sandberg Eugen 413-21. På soverommene ble der tapetsert alle vegger med følgende tapeter: Blå – Sandberg Sanna 490-16 og rosa – Sandberg Sanna 490-24. Alle tregulvene oppe ble malt med med Jotun Gulvmaling farge 0553 Ascott.

FRA PANEL TIL MØRKE SLETTE VEGGER

Her hadde vår kunde kjøpt en leilighet hvor der var MDF panel over hele leiligheten. De ønsket seg slette vegger og valget falt da på ROLL-ON WALL fra Storeys som er en ferdiggrunnet veggfornyer som kan legges direkte på panel og overmales eller tapetseres. Veggene er malt med fargen 683 Sotgrå. På gulvet falt valget for en lekker 1-stav Eikeparkett fra Tarkett: Shade Eik Satin White Plank

STUE

Stue i flotte nye farger:
Vegger ble malt i fargen 1024 TIDLØS og kontrastvegg med fargen 6379 CITYSCAPE

GJESTETOALETT

Her kan man virkelig utfolde seg om man har en ellers klassisk stil med nøytrale toner. Valget til kunden falt på den utrolig spreke tapeten fra COLE & SON – MIAMI og malte en vakker blågrønn matchene tone på resten av vegger og tak.

TRADISJON

Nydelig stripet tapet med hvitt, blått og gull fra Borås Timeless Tradition 3276.

LEKRE GARDINER

Kunden ønsket seg gardiner fra tak til gulv med en «lin» tekstur som lyset kunne sees igjennom, men allikevel skjermet for sjenerende sollys. Valget falt her på tekstilet CAMENGO – MAHINA 3142 06 28. Ferdig forborret takskinne fra TOSO NORGE.