Hjelp til interiørvalgene?

Interiør Designer

Vi i Malerstua har tilknyttet oss en Interiør designer som drar på hjemmebesøk. Charlotte Blix Henriksen var ferdig utdannet Interiør designer fra Høyskolen Kristiania i 2018. I tiden etter utdanning har hun jobbet i flere store og små prosjekter.

Et hjemmebesøk koster fra NOK 1950,- eks.mva. Prisen gjelder 2-3 rom, inntil 1 times besøk. Farge collage blir oversendt etter besøket. Kjøretillegg kan forekomme.

Om du ønsker andre Interiør design tjenester, ta kontakt så sender vi gjerne over et uforpliktende tilbud.

Vi tilbyr også fargehjelp i butikk

Alle våre faste ansatte har opptil 25 års erfaring fra bransjen og en unik fagkompetanse. Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat.

I dagens moderne farge -og interiørbutikker er utvalget av farger, malingstyper, tapeter, tekstiler, strier og malerverktøy enormt, og det kan være vanskelig å velge. Noen ganger trenger du bare små råd og vink for å komme videre, mens det andre ganger kan vært fint å få mer hjelp.

Vi på Malerstua kan hjelpe deg!

Vi hjelper til med de vanskelige valgene. Sluttresultatet skal være din helt spesielle løsning jobbet frem med kyndige råd og god veiledning.
Vi har gjennom årene mange fornøyde kunder som har dratt nytte av vår kompetanse. Nøl ikke med å ta kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg med dine fornyelsesønsker i ditt hjem.

malerstua.tapet@jernia.no
+47 67 52 29 70

Referanser fra våre kunder:

«Hvis du har planer om å pusse opp eller bare få inspirasjon til endringer av interiøret kan jeg absolutt anbefale hjemmebesøks-tjenesten fra Malerstuas interiørkonsulenter. De er kunnskapsrike og hyggelige og leverer en tjeneste som ikke står tilbake fra langt dyrere alternativ.»

Mvh/Best regards,

Erik Rønnov


Hei Linda!

Ja, vi er ferdige med oppussingen, og det ble veldig fint takket være deg! Da vi skulle pusse opp huset vårt var jeg veldig ivrig etter å komme igang. Masse fargekart med diverse forslag manglet det ikke på. Jeg har ikke så mye erfaring i oppussing. I hvert fall ikke å skulle planlegge oppussing av flere rom med ønske om å skape en helhet. Jeg tok turen innom Malerstua. Hadde fått anbefalt en interiørkonsulent Linda. Hun foreslo at hun kunne komme på et hjemmebesøk, og at vi sammen kunne se på div fargealternativer. Dette ble redningen for meg! Linda kom med flere forslag, og jeg har fulgt hennes råd til punkt og prikke. Det som jeg synes var veldig bra var at forslagene ble gitt på en sådan måte at jeg følte at jeg hele tiden ble hørt. Alt matcher og alt ble vakkert. Trapper i tre forskjellige sjateringer f,eks. I en travel hverdag er det godt å kunne male en gang og det blir fint. Slippe å utsette seg for frustrasjonen at det egentlig ikke skulle bli sånn! Det var alltid hyggelig å ringe til Malerstua å be om råd. Erik var vel han jeg snakket mest med. Alltid blid og vennlig og ga seg god tid med å forklare. Godt å snakke med en med mye fagkunnskap og interesse for faget. Jeg kommer tilbake! Har mer som skal pusses opp etterhvert.

Med vennlig hilsen Reidunn


I forbindelse med ombygging og oppussing av huset vårt, benyttet jeg meg av tilbudet om hjemmebesøk fra interiørkonsulent for valg av farger og tapeter. Det er ikke så lett for en amatør å vite hvordan en liten fargeprøve vil ta seg ut på større flater og under de lysforholdene den skal brukes! Jeg fikk mange gode råd og tips, samtidig som hun var lydhør for vår smak og for husets «sjel». Resultatet er blitt flott og helt i tråd med det vi ønsket. I det hele tatt har vår erfaring vært at de ansatte på Malerstua har god fagkunnskap og åpenbart vet hva de snakker om.

Mvh fra Åse Skår


Tusen takk for all hjelp vi har fått av deg.
Vi har fått det så fint! Jeg bare elsker tapetene mine på kontrastveggene i stue og soverom, kan ikke se meg mett.
Det er utrolig at du traff spikeren rett i hodet når det gjaldt mine ønsker som du klarte å sette sammen så bra, med så spennende og nytenkende løsninger og farge- og tapetvalg. Alle som kommer innom spør hvilke tapeter jeg har og det er kjempegøy. Fargene på de andre veggene og i resten av leiligheten, taket og alle karmer står fint til tapetene og til møblene vi hadde fra før. Endelig ser det ut som en gjennomført helhetlig leilighet hvor rommene står fint til hverandre. Gardinene fra Harlequin er helt nydelige og du hadde rett i det valget også.

Vi er ennå ikke helt ferdige med belysning i stuen og har ikke begynt på kjøkkenet, men jeg følger detaljert planen din og vil snart være i mål. Apropos plan, det er bare så deilig å følge en ordentlig plan, jeg har spart inn massevis av tid og penger på å velge det riktige med én gang. Igjen tusen takk Linda.

Vennlig hilsen
Janne Fredriksen

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >