Maling og Lakk

Malerstua fører kvalitetsprodukter fra Norges ledende produsenter, som Jotun, Scanox, Nordsjö og Tjæralin m.fl.

 

Alle våre ansatte har mellom 10 - 25 års erfaring fra bransjen. Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat.

For utvendig bruk fører vi alle de kjente produktene, blant annet Drygolin, Drywood, Butinox, Tinova, OneTech, Trebitt, Scala, Tjæralin og Tyrilin. Vi har alltid et produkt som egner seg til ditt hus eller hytte, og kan blande den fargen du har fra før, eller hjelpe deg til å finne en ny farge som passer. Vil du ha beis, dekkbeis eller maling? Vi kan fortelle deg forskjellen, og veilede deg til å velge rett produkt. Kanskje du har hytte i tømmer og ønsker den tjærebehandlet? Vi har tjæreproduktene du trenger.

Skal du male inne er merkevarer som Lady, Nordsjö Ambiance, Nordsjö Professional, Sens, Butinox og Linea m.fl. å finne i vårt sortiment. Disse kan brukes til nær sagt alt malerarbeid inne. Innen disse seriene finnes det maling til vegg, til paneler og brystninger, samt til lister og møbler for å nevne noen bruksområder. Disse dekker godt, gir ikke penselstriper og kan fås i alle mulige farger.

Finn mer informasjon om produktene i menyen ovenfor.