TREPLEIE

SCANOX

Trestjerner Gulvolje:
TreStjerner Gulvolje er en eksklusiv overflatebehandling basert på alkydforsterkede planteoljer. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. TreStjerner Gulvolje gir en silkematt overflate som fremhever treets naturlige nyanser og struktur. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Produktet kan blandes i mange farger. TreStjerner Gulvolje benyttes som vedlikeholdsolje på tidligere oljede gulv. Brukes som overflatebehandling til innendørs bruk på nye eller nedslipte tregulv og på nedslipte parkettgulv. Kan også benyttes på lutbehandlet tre, benkeplater og møbler.

 

 

 

Trestjerner Lut:
TreStjerner Lut er en vanntynnbar, miljøvennlig hvitpigmentert lut. Produktet stopper effektivt treets gulningsprosess og gir et lyst og ensartet utseende.
TreStjerner Lut benyttes til luting av ubehandlet gran og furu. Benyttes til behandling av nye paneler, tregulv og interiør i tørre rom. Kan også benyttes på løvtre, men fargetonen vil variere noe fra treslag til treslag. Sett en prøve.

Trestjerner såpe:
TreStjerner Gulvsåpe Naturell og Hvit fremstilles av lyse, rene, vegetabilske oljer og naturvoks. Hvit inneholder i tillegg hvite pigmenter. Produktene er utviklet for hurtig metning av treets porer og for å gi beskyttelse mot smuss o.l. TreStjerner Gulvsåpe Naturell gir treet en lys, gylden overflate, mens Hvit gir treet en lys, hvitskurt overflate. Produktene gir en silkematt og lettstelt overflate. TreStjerner Gulvsåpe er rene produkter uten tilsetningsstoffer, og med høyt innhold av foredlede planteoljer og voks. TreStjerner Gulvsåpe er spesielt utviklet til etterbehandling og vedlikehold av lutbehandlet tre i bl.a. gulv, møbler og paneler. Hvit benyttes hvor man ønsker den ettertraktede, hvitskurte patina. Såpen er også svært velegnet til gammelt lutbehandlet eller ubehandlet tre som trenger å friskes opp. Naturell er også velegnet til fliser, kork o.a. Lutbehandlet tre mettes med en fet oppløsning av TreStjerner Gulvsåpe og vann.

Scanox Panellut:
Scanox Panel-lut er en vanntynnbar, miljøvennlig, mild, hvitpigmentert lut. Den er tilsatt UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning ved å nøytralisere garvesyren i treverket. Scanox Panel-lut gir et hvittonet, lyst naturlig utseende. Luten inneholder naturoljer og voks som metter og forsegler overflaten, og skal derfor ikke etterbehandles. Produktet er klart til bruk og lett å påføre. Scanox Panel-lut benyttes innendørs på tak med trepanel samt vegger i ubehandlet, lyst tre som furu og gran – hvor man ønsker en ekte og naturlig overflate. Scanox Panel-lut er særlig egnet til opp-friskning av gulnet tre som dermed får et pent, hvitskurt utseende. NB: Ikke egnet til flater med stor belastning (gulv m.m.). På gulnet treverk bør det settes en prøve.

Trestjerner Gulvrens:
TreStjerner Gulvrens er et spesialutviklet rensemiddel som fjerner bonevoks, såperester og andre urenheter på en effektiv måte. Blir ikke disse stoffene fjernet før sliping og lakkering, risikerer man å slipe bonevoksen og såperestene ned i porene eller i skjøtene på parketten. Resultatet blir at lakken flasser av. Dette gjelder også for ny, fabrikklakkert parkett, for å fjerne eventuelle vokser, polish og lignende. TreStjerner Gulvrens har en frisk duft, og er svakt parfymert. TreStjerner Gulvrens benyttes til rensing av ubehandlede, lakkerte og malte flater før ny behandling.

VI FØRER OGSÅ PRODUKTENE TIL TREMAX, FAXE OG WOCA(Tidl. TRIP TRAP)