Tapet trender Borås 2022

Head of Design, Sissa Sundling, deler sine tanker om trendene for 2022.

Vi ser et stort fokus på bærekraft, velvære og behovet for å stoppe opp og ta en pause fra en hektisk hverdag. Også ønsket om å bevare det som er tidstypisk, er sterkt. Det er utrolig mange som på forskjellig vis jobber med å ta vare på bygninger for tiden. En annen tydelig trend er behovet for store uttrykk innenfor interiør og tapet, der folk nå tør å dra på litt ekstra.

 

   

 

 

Pause

Interiør er noe som i stor grad påvirker oss mennesker og hvordan vi har det. Med rolige farger kan du skape et harmonisk hjem som hjelper deg å gire ned og finne roen. Dette er en interiørstil som appellerer til det nordiske sinnelaget, og overflater og materialer står i sentrum.

 

           

 

Retro

Uansett om det dreier seg om å få fine, gamle tregulv fra forrige århundreskifte fram igjen i lyset, eller å beholde teakdørene i et funkishus, jobber vi med det vi har. Tar du godt vare på bygningen, bevarer du også den opprinnelige stemningen i huset. Hos oss finner du tapeter som er typiske for alle perioder

 

         

 

Ekspressivt

Noen ganger vil vi ha farger og mønsterglede som gir boligen personlighet og særpreg. Bruk litt tid på å finne de rette puslespillbrikkene, de som ved første blikk ikke ser ut til å passe, men som til sammen danner en perfekt helhet. Hvilken retning du velger – klassisk, moderne eller lekent – er helt opp til deg!

 

         

 

 

malerstua, slependen, sandvika, fargehandel, faghandel, interiør, oppussing, tapet, tapeter, nyheter, tapetnyheter, stoff, gardiner, høst, fornyelse, interiørkonsulent, fargekonsulent, tapetsere