Vinylgulv

Vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Våre vinylgulv er like vakre som de er myke og stille å gå på, og de er slitesterke, lettstelte og solide. Med et vinylgulv i gangen, kjøkkenet eller barnerommet, gjør det ingenting om hunden drar med seg grus inn, at det søles drikke på gulvet, eller at barna utfolder seg med maling utenfor arket.

Når du velger et vinylgulv, får du følgende:

 • Et gulv som tåler vann og søl
 • Et gulv som er varmt og mykt
 • Et gulv som er lett å gjøre rent
 • Et design som passer din interiørstil

Kontakt angående produkt

Produkt forespørsel

Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har et globalt fokus på bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimagassutslipp, redusere ressursbruk og øke fokus på gjenvinning og sirkulær økonomi. Dette arbeidet innebærer en helhetlig og systematisk tilnærming for hele virksomheten, og i Tarkett har vi jobbet med dette i lang tid allerede – også lokalt.

Tarkett har produsert vinylgulv siden 1940-tallet, og mange av gulvene har etter hvert blitt ikoniske. Vi har nå samlet noen av våre mest populære design, og supplert med flere nye og trendriktige mønster. Nå er Tarkett Extra, Texstyle og Trend relansert under navnet ICONIK.

Tarkett ICONIK T- Extra

Iconik T-Extra er en kolleksjon med vinylgulv på rull. Den har et stort utvalg av tidløse design, fra naturtro tre- og stenmønster til det populære retromønsteret sjakkruter. Gulvene er praktiske, solide, lettstelte, vakre, og myke å stå og gå på.

NØKKELEGENSKAPER
 • Praktisk, lettstelt og slitesterkt
 • Finnes i 2, 3 og 4 meters bredder
 • Passer ekstra bra i kjøkkenet og gangen
 • Ftalatfrie gulv med lave emisjoner – for et godt inneklima

Tarkett ICONIK Texstyle

Iconik Texstyle er en kolleksjon vinylgulv på rull av høyeste kvalitet, og med en tekstilbakside som både øker komfort og demper lydnivået. Perfekt til barnerommet, der aktivitetsnivået og lyden ofte ligger på et litt høyere nivå.

NØKKELEGENSKAPER
 • Behagelig og lyddempende, takket være den myke tekstilbaksiden
 • Finnes i 2, 3 og 4 meters bredder, og kan legges løst på flater opp til 50 m2
 • Et utmerket valg til hjem med en normal til stor slitasje, f.eks i kjøkkenet og gangen
 • Et ftalatfritt produkt med lave emisjoner – for et godt inneklima

GULV OG VEGG TIL BADEROM OG VASKEROM

Det stilles høye krav til et baderom, både teknisk og visuelt. Våre kolleksjoner har et fantastisk utvalg som gjør det mulig for deg å være kreativ og innrede ditt bad eller vaskerom i din egen personlige stil. Design og farger passer både for deg som er trendbevisst, og for deg som heller liker det tidløse og klassiske.

Digitalprintede dekorvegger er en stor nyhet, og de kan monteres som en fondvegg eller i hele rommet.

Et bad skal ikke bare være pent. Det skal også være solid, praktisk, lettstelt, hygienisk og til en rett pris. Men fremfor alt, skal det være vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjoner. Aquarelle oppfyller bransjens krav til vanntetthet, og er produserte helt uten ftalater.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >

Tarkett iQ Surface

iQ Surface er en gulvkolleksjon som er et resultat av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

Fargene og mønsteret i kolleksjonen passer for deg som er designinteressert, og som verdsetter et praktisk og solid gulv.

iQ Surface er enkel å kombinere med tapeter og maling, samt Aquarelle våtromsvegger, fliser eller våtromspanel på badet. Denne homogene vinylen er våtromsgodkjent, og har en meget høy slitestyrke

Tarkett iQ Megalit

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ-kolleksjonene utvikles og produseres i Sverige, og de er kjente for sine egenskaper som høy slitestyrke, fleksibilitet og enkelt vedlikehold.

Takket være den slitesterke iQ PUR-overflaten har iQ Megalit markedets beste beskyttelse mot merker og flekker. Derfor passer denne kolleksjonen utmerket i alle rom, og særlig i bad- og vaskerom. For kolleksjonen er våtromsgodkjent og oppfyller kravene til vanntetthet med gode marginer. Bruk alltid en god gulvlegger om du skal installere vinyl i våtrom

I 50 år har familien Musum drevet med agentur og engroshandel og er i dag et av landets ledende, med tepper og gulvbelegg som spesialområde.

Et enormt lager i Fossegrenda i Trondheim inneholder det aller meste innenfor bransjens varespekter og varene er leveringsklare på noen få dager.

Musum Concept

Heterogen PVC – ISO 10582 (EN 649+684)
Tykkelse: 2.0 mm
Slitesjikt: 0.70 mm/PU Hypergard+ R10
Vekt : 2.949 g/m2

NB! Ved montering på varmekabler skal ikke belegget ha en
overflatetemperatur 
på mer enn 27c over tid.
Ved montering i sluktopp skal skjærekant forseiles med Tec 7
slik at den ikke kommer i kontakt med vann

 

Musum Texmark

Tykkelse: 2.8mm
Slitesjikt: 0.40mm PU-Extra
Vekt: 2000 g/m2

 

 

Musum Cosmo

Tykkelse:     2,6mm

Slitesjikt :    0,35mm/PU

Vekt:            1800g/m2