Tarkett AS er glad for å ha mottatt et synlig bevis på at vi nå er Miljøfyrtårnsertifisert. Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg for å bevisstgjøre oss selv på hva som skal til for å sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.
Tarkett er en av verdens største gulvprodusenter, og har et globalt fokus på bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimagassutslipp, redusere ressursbruk og øke fokus på gjenvinning og sirkulær økonomi. Dette arbeidet innebærer en helhetlig og systematisk tilnærming for hele virksomheten, og i Tarkett har vi jobbet med dette i lang tid allerede – også lokalt.

PARKETT

Parkettgulv fra Tarkett er produserte for nordisk klima og kultur. Alle våre gulv er godt håndverk, og passer for oss skandinaver og vårt lidenskapelige forhold til naturlige materialer og skogen der vi henter ut råmaterialene.

Vi mener at gulvet er ett av de viktigste interiørelementene, og det setter ofte føringer for resten av interiøret. Med en så viktig investering og avgjørelse det er å velge gulv, skal du være trygg på at du får den beste varen, når du velger parkett fra Tarkett.

Tarkett produserer de fleste parkettene i Sverige, og vi ivaretar den unike karakteren i hver enkelt planke. Du kan velge blant klassiske tregulv som f.eks. eikeparkett eller gulv av ask. Ønsker du noe annet enn en tradisjonell trestavsparkett, velger du ett av de nye spennende designene med ulike mønster, farger, overflatebehandling og karakter.

Tarkett har produsert parkett ved hjelp av genuine håndverksmetoder siden 1886. Med godt håndverk, kombinert med en moderne og miljøvennlig produksjonslinje, skaper vi vakre, funksjonelle og bærekraftige tregulv.

Heritage

Dette er et gulv for deg som liker det rustikke med mye liv og kvist. Hvert gulv som legges blir unike, og det ferdige uttrykk kommer først frem når det er komplett lagt med tilhørende lister.

 

NØKKELEGENSKAPER
 • Rustikke eikeplanker med mye liv
 • Lasert og behandlet for å fremheve naturlige detaljer
 • Nydelig patina
 • Produsert av bærekraftig trevirke

Prestige

Prestige har fått en forsiktig børsting av overflaten som fremhever strukturen og patinaen i treet. Det kan se ut som om det skulle vært utsatt for sol, sand og vind i lengre tid, og resultatet er et mykt men samtidig et rustikt utseende som på treverket til i en gammel benk som har stått ved havet i mange år. Prestige parketts uttrykk er sofistikert, og naturlig slitt.
NØKKELEGENSKAPER
 • Naturlig utseende av aldret treverk
 • Vakker sofistikert patina med nydelige fargenyanser
 • Hardvoksoljet overflate
 • Antikkbørstet

Shade

Shade er en kolleksjon med elegante parkettgulv som uttrykker treets lunhet gjennom varme og naturlige fargenyanser. Det brede og varierte utvalget skaper muligheter for å skape vakre og lune rom i harmoni med ulike interiørstiler.

 

NØKKELEGENSKAPER

 • Parketten kan slipes
 • Behandlet med ulike nyanser
 • Lett å legge med 2-lock klikksystem

LAMINAT

I hjem med aktive barn og husdyr, er slitesterkt laminat et godt alternativ til tradisjonell parkett. Laminat er et gulv som konstrueres i fire stabile lag, som gjør gulvet ekstra solid. Det består av 85 prosent treråvare, og har et trykket designsjikt med dekor som gjenskaper en overflate i edeltre.

Laminat er prisgunstig, ripebestandig og lett å vedlikeholde. Det er enkelt å legge, krever ikke ekstra vedlikehold, og rengjøres lett med vanlig støvsuger og tørr-/våtmopp.

I våre fire laminatkolleksjoner finner du de fleste formater av tregulv som 3-stav, lange planker, chevron og rutemønster i ulike nyanser. Du kan også velge en preget overflate som gir gulvet en naturtro tekstur.

Tarketts laminatgulv produseres av 70% PEFC-sertifisert råvare.

Woodstock – naturtro overflate

Woodstock-gulvene har en overflatetekstur som på et ekte tregulv. Dette er moderne laminatgulv som passer inn i alle nordiske hjem. Rolige tremønster, og mer rustikke uttrykk (kvist) i nyanser fra naturlig tre til grå lasur.

NØKKELEGENSKAPER
 • Ekstremt slitesterk og holdbar laminat
 • Enkelt å legge
 • Enkelt å rengjøre
 • Kan legges på gulvvarme
 • 20 års garanti i hjemmemiljø

Essentials – ren eikedesign

Essentials gir deg følelsen av å ha lagt en naturlig eikeparkett. Designet på disse gulvene strekker seg fra helt rolig til rustikt (med synlige årer og kvist). Gulvene gjenskaper uttrykket til høykvalitets-tregulv.

VINYL

Tarkett vinylgulv passer for deg som ønsker å skape et interiør med et personlig uttrykk, og som også vil ha tid til annet enn husarbeid og vedlikehold. Her kan du velge fra et bredt sortiment av vinylgulv med ulike design, leggemåter og egenskaper. Skap din egen stil.

Våre vinylgulv er like vakre som de er myke og stille å gå på, og de er slitesterke, lettstelte og solide. Med et vinylgulv i gangen, kjøkkenet eller barnerommet, gjør det ingenting om hunden drar med seg grus inn, at det søles drikke på gulvet, eller at barna utfolder seg med maling utenfor arket.

Tarkett har produsert vinylgulv siden 1940-tallet, og mange av gulvene har etter hvert blitt ikoniske. Vi har nå samlet noen av våre mest populære design, og supplert med flere nye og trendriktige mønster. Nå er Tarkett Extra, Texstyle og Trend relansert under navnet ICONIK.

Når du velger et vinylgulv, får du følgende:

 • Et gulv som tåler vann og søl
 • Et gulv som er varmt og mykt
 • Et gulv som er lett å gjøre rent
 • Et design som passer din interiørstil

ICONIK Extra

Iconik T-Extra er en kolleksjon med vinylgulv på rull. Den har et stort utvalg av tidløse design, fra naturtro tre- og stenmønster til det populære retromønsteret sjakkruter. Gulvene er praktiske, solide, lettstelte, vakre, og myke å stå og gå på.

NØKKELEGENSKAPER
 • Praktisk, lettstelt og slitesterkt
 • Finnes i 2, 3 og 4 meters bredder
 • Passer ekstra bra i kjøkkenet og gangen
 • Ftalatfrie gulv med lave emisjoner – for et godt inneklima

ICONIK Texstyle

Iconik Texstyle er en kolleksjon vinylgulv på rull av høyeste kvalitet, og med en tekstilbakside som både øker komfort og demper lydnivået. Perfekt til barnerommet, der aktivitetsnivået og lyden ofte ligger på et litt høyere nivå.

NØKKELEGENSKAPER
 • Behagelig og lyddempende, takket være den myke tekstilbaksiden
 • Finnes i 2, 3 og 4 meters bredder, og kan legges løst på flater opp til 50 m2
 • Et utmerket valg til hjem med en normal til stor slitasje, f.eks i kjøkkenet og gangen
 • Et ftalatfritt produkt med lave emisjoner – for et godt inneklima

ICONIK Trend

Iconik Trend er en kolleksjon med vinylgulv på rull. Den er designet for deg som ønsker noe mer fargesterkt, eller livlige mønster. I kolleksjonen tilbys design i trendriktig flisemønster, marmor og grafiske mønster.
NØKKELEGENSKAPER
 • Moderne design i marmor- og flisemønster
 • Praktisk og lettstelt
 • Finnes i 2, 3 og 4 meters bredder
 • Et utmerket valg i hjem med normal til høy slitasje
 • Ftalatfrie gulv med lave emisjoner – for et godt inneklima

GULV OG VEGG TIL BADEROM OG VASKEROM

Det stilles høye krav til et baderom, både teknisk og visuelt. Våre kolleksjoner har et fantastisk utvalg som gjør det mulig for deg å være kreativ og innrede ditt bad eller vaskerom i din egen personlige stil. Design og farger passer både for deg som er trendbevisst, og for deg som heller liker det tidløse og klassiske.

Digitalprintede dekorvegger er en stor nyhet, og de kan monteres som en fondvegg eller i hele rommet.

Et bad skal ikke bare være pent. Det skal også være solid, praktisk, lettstelt, hygienisk og til en rett pris. Men fremfor alt, skal det være vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjoner. Aquarelle oppfyller bransjens krav til vanntetthet, og er produserte helt uten ftalater.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >

iQ Surface

iQ Surface er en gulvkolleksjon som er et resultat av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio. Kolleksjonen ble lansert under Milano Design Week 2019, og har fått mye oppmerksomhet.

Fargene og mønsteret i kolleksjonen passer for deg som er designinteressert, og som verdsetter et praktisk og solid gulv.

iQ Surface er enkel å kombinere med tapeter og maling, samt Aquarelle våtromsvegger, fliser eller våtromspanel på badet. Denne homogene vinylen er våtromsgodkjent, og har en meget høy slitestyrke

iQ Megalit

iQ Megalit er et høykvalitets homogent vinylgulv for deg som er design- og kvalitetsbevisst. Den unike og elegante mønsterbildet med store flakes i skimrende nyanser har fått inspirasjon fra naturens metaller og mineraler.

iQ-kolleksjonene utvikles og produseres i Sverige, og de er kjente for sine egenskaper som høy slitestyrke, fleksibilitet og enkelt vedlikehold.

Takket være den slitesterke iQ PUR-overflaten har iQ Megalit markedets beste beskyttelse mot merker og flekker. Derfor passer denne kolleksjonen utmerket i alle rom, og særlig i bad- og vaskerom. For kolleksjonen er våtromsgodkjent og oppfyller kravene til vanntetthet med gode marginer. Bruk alltid en god gulvlegger om du skal installere vinyl i våtrom