Storeys Wall

Storeys Wall brenner for trivsel i eget hjem.  Vakre vegger gjør hverdagen litt bedre. Gleden av å våkne opp til en vakker blomstereng, bo med linstruktur som skaper lunhet og harmoni, eller å bli møtt med et spektakulært print i entrèen når en kommer og går.

Det å skape et hjem som uttrykker vår personlighet, våre preferanser og smak er en glede. Derfor tror vi på mangfold og variasjon i våre kolleksjoner.

Hver sesong sonderer de markedet for de fineste tapetbøkene for å lage en kolleksjon som representerer mangfold og trender, og appellerer til ulike smaker for personligheter slik at du kan skape rom du husker og elsker.

Vi lagerfører Roll On Wall og Nyans Cover.

Se alle tapetene fra Storeys her.

Se vårt utvalg her

Kolleksjoner:

Struktur og Tekstur, Jungle Chic, Cuba, Elements, History of Art, City Chic, Boheme, Noir, Opus, Myriad, Aurora, Metropolitan Stories, Pimalai, Level One, New Elegance, Absolutely Chic, Linen Style, Clarence, Hidden Garden, New Walls, Ethnic Origin, Jack’n Rose, 1838: Aurora, Avington, Willow, Camelia, Elodie, barnetapeter, fibertapet, vinyltapet, miljøtapet, nyans cover, roll on wall, veggfornyer, sparkel på rull