Siio:x trebeskyttelse

Siio:x filosofi:

«Vi vil bidra til en bedre fremtid. En fremtid der alle vakre treoverflater, du og dine nære, samt miljøet rundt oss har det bra. Dette gjør vi ved å utfordre etablerte normer og bruken av kjemiske tilsetninger ved å ta utgangspunkt i naturens egen smarte motstandskraft i våre produkter. Alt for å beskytte det vi bryr oss om – i lang tid frem.» Sioo:x er vannbasert, naturlig og miljøtilpasset med en unik patentert formel basert på kisel-kalium. Produktet trenger inn i treverk og danner ikke filmsjikt på overflaten. Den bygger gradvis opp et beskyttende skjold innenfra.

 

Fordelene med Sioo:x trebeskyttelse er følgende;

  • Sval og myk overflate å gå på.
  • Inntil 12 års vedlikeholdsintervall av terrassen.
  • Naturlig sølvgrå patina farge.
  • Motvirker råte.
  • Smuss og vannavisende overflate.
  • Flisefri og mindre sprekkdannelser i treet.
  • Behagelig overflate å gå på.
  • Lett å holde overflaten ren.
  • UV beskyttelse.
  • Mindre risiko for å skli.

Vi har Sioo:x Premium Terrasse 1 og 2, samt Sioo:x Vedlikeholdsvask og terrassevask på lager, resterende produkter kan vi bestille etter ønske.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om Sioo:x her.

 

Her er produkter vi har fra Siio:x:

 

          

 

Siio:x Forvask er  for rengjøring av behandlede overflater med kraftig smuss. Brukes før behandling av Siio:x Trebeskyttelse. Produktet løser også opp og fjerner Siio:x Overflatebeskyttelse. Det er derfor viktig å huske på å påføre et nytt strøk med Siio:x Overflatebeskyttelse, slik at Siio:x behandlingen blir komplett.

Siio:x Premium Trebeskytteles Terrasse  Trinn 1 og trinn 2 gir en ren og glatt, sølvgrå tre flate med opptil 12 års holdbarhet (gjelder Premium Trebeskyttelse Terrasse) Produktet krever bare enkelt vedlikehold, det er vannavisende og diffusjonsåpen, motvirker smuss, mugg, alger samt lett råte samt styrker treflaten. Produktet er beregnet på høvlet horisontalt og ubehandlet virke og kan brukes på de fleste tresorter beregnet til utendørs bruk, gammelt som nytt. Tidligere behandlinger må fjernes før bruk. Trinn 1 er Trebeskyttelse og Trinn 2 er Overflatebeskyttelse.  Trebeskyttelsen åpner opp og trenger inn i treet og danner krystallinsk skjold, som beskytter treet i opptil 12 år. Den kompletterende overflatebehandlingen beskytter skjoldet og regulerer vanninntrengingen.  Selges i 1, 3 og 5 liters kanner.

Forbruk;

Trebeskyttelse 1l dekker ca. 4-5m2 på to strøk og overflatebeskyttelsen 8-10m2 på ett strøk.

Påføring;

Legg to strøk med Trinn 1 og ett strøk med Trinn 2 første året. Legg strøk to med Trinn 2 i løpet av 12-18 måneder.

Siio:x Vedlikeholdsvask er et vaskemiddel som holder treflaten fri for smuss. Hvis du får oppvekst av alger på overflaten, det kan forekomme på skygge lagte, fuktige trepartier etc, vask i første omgang med vedlikeholdsvask. Hvis algeveksten ikke forsvinner, kan du bruke et algemiddel og spe det ut ekstra (følg ellers anvisningene på pakningen nøye).

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >