Sea Jet

Sea Jet produktene markedsføres av NDS GROUP A/S i Norge.

Vi har et stort utvalgt sortiment fra SeaJet på lager. Produkter som ikke lagerføres kan vi bestille.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

Du kan lese mer om SeaJet her.

 

 

Her er et utvalg av produkter vi har fra Sea jet:

 

 

BUNNSTOFF

 

 

Seajet 030 Warrior , Kobberbasert bunnstoff   ( Ofte referert til som mykt bunnstoff ) 
Seajet 030 er et tinnfritt klassisk  kobberbasert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Benyttes i stor grad på saktegående trebåter og er vårt rimeligste alternativ. 
OBS! Kan ikke brukes på aluminiumsbåter, og dårlig egnet til planende båter!

Seajet 031 Samurai er et tinnfritt selvpolerende kobberdioksydbasert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Slitesterkt og med gode groehindrende egenskaper.  Seajet 031 Samurai baserer seg kun på kobberdioksyd og har ingen andre aktive biocider i tillegg. Velegnet der gro forholdene ikke er de verste og sesongen på sjøen er kort. OBS! Kan ikke brukes på aluminiumsbåter!

Seajet 033 Shogun er et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Bunnstoffet har tilsatte aktive biocider i tillegg til kobberdioksyd noe som gjør det ekstremt motstandsdyktig mot både rur, alger og slim.  Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS! Kan ikke brukes på aluminiumsbåter!

 Seajet 027 Saiko еr den store nyheten іnnеn selvpolerende bunnstoff. I utviklingen аv Seajet 027 Saiko, kommer erfaringene, tilbakemeldingene оg teknologien bаk Seajet 038 tіl nytte. Sammensetningen еr nое endret fоr å forenkle påføring i kjølige Norge. Seajet 027 Saiko еr spesialprodusert fоr nordisk farvann. En unik kombinasjon аv Econea  / Sinkpyriton tilpasses dеm ѕоm smører hvеr sesong, ѕоm dеrmеd іkkе behøver dеt mеr ekstreme Seajet 038 Taisho. Seajet 027 Saiko еr еt bunnstoff ѕоm еr velgnet tіl аll typer båtskrog, оg spesielt godt egnet tіl aluminiumsbåter. Dеt еr effektivt оg varer minimum еn sesong. Seajet 027 kommer i flеrе klare оg sterke farger. Passer i fartsområder opptil 40 knop.

 

 

PRIMERE

 

 

Seajet 015 Universal Primer er en 1-komponent alkydbasert universal primer for bruk på skrog og overflater under vannlinjen. Brukes som primer for Seajet bunnstoff og Soromap bunnstoff. Seajet underwater Primer er hurtigtørkende selv ved lave temperaturer og gir en meget god beskyttelse mot korrosjon.

Seajet 017 er en 2-komponent etseprimer med veldig sterke bindemiddel basert på spesielle råstoffer som gir en meget god vedheft til nye og gamle båter produsert i aluminium og polyetylen plast (type Pioner). Brukes også som grunning på båter med glassfiber pest. Seajet 017 trenger inn i alle porer og hindrer nye angrep av byllepest. Seajet 017 kan også brukes på messing trimflaps, jernkjøl på seilbåt og propeller.

Seajet 117 er en hurtigtørkende 2-komponent epoxy primer for nye glassfiber-, stål- og aluminiums-båter. Seajet 117 er 100% vanntett og gir en meget god katodisk beskyttelse. Den grå inneholder mer bindemiddel, og må derfor brukes som første strøk.

 

 

PROPELL OG DREV

 

 

Seajet Pellerclean er et spesialutviklet bunnstoff for propell, drev og trimflaps. Produktet er silikonbasert, og fritt for biocider så det kan benyttes på alle materialer.  Pellerclean baserer seg på en ekstrem glatt overflate som ikke gir rur, alger og gro overflate å feste seg til og har vært benyttet i stor skala i industri og shipping i en årrekke.  Produktet egner seg spesielt godt til seilbåt og propellere der det er lite kavitasjon som sliter ned overfalten.  Produktet påføres i 2 strøk og varer i opptil 3 sesonger alt etter slitasjegrad.

Seajet 038 er bunnstoff for propell og drev. Seajet 038 inneholder ingen metalliske forbindelser som kobber etc. Virkestoffet i bunnstoffet heter Econea og er en lav konsentrasjon hurtig nedbrytbar innovasjon, som garantert vil dominere markedet i årene som kommer. Fordelen er at dette er 100% sikkert på alle båttyper. Aluminium drev har vært et problem i alle år med mye lite effektivt bunnstoff med påfølgende rur/groe og nedsatt hastighet

Seajet Transparent bunnstoff på spray for propell og drev. Rengjør drev og propell grundig for fett, olje og smuss. Puss med fint smargelpapir. Ubehandlede flater primes med Seajet Propell primer for god vedheft.

 

 

RENS OG VEDLIKEHOLD

 

 

Seajet Båtrens renser, pleier og beskytter i en operasjon. Til rengjøring av plast, metall, porselen, lakkerte flater, fliser, keramiske koketopper, dusjkabinett, badekar og skai. Seajet Båtrens inneholder bare naturlige råstoffer, og IKKE slipepasta.

Seajet Båtvask Ekstra er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel som meget effektivt fjerner smuss og belegg på plast og aluminiumsflater. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Velegnet for høytrykksspyling.

Seajet Båtvask med voks er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel for plastbåter. Seajet Båtvask med voks fjerner effektivt skitt, gummimerker og forurensning på plast, glassfiber, maling og metall. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Ved gjentatt bruk av Seajet Båtvask med voks vil tidligere voksfilm bevares.

Seajet Impregnering med svært høyt innhold av silikon. Meget effektiv til å impregnere grove tekstiler som telt, båtkalesjer, ryggsekker, presenninger og markiser. Kan også brukes på andre kunstfiber plagg. Ikke egnet til plast eller gummibelagte stoffer.
 NB! Må ikke påføres på plast vinduer da disse kan bli ødelagt.

Seajet Polish m/PFTE er utviklet for romfart, men er nå tilgjengelig for beskyttelse av båt, bil og caravan. Seajet Polish kan brukes på alle typer plast, gelcoat, vinyl, gummi, glass, lakk og metaller. Seajet Polish renser, vokser og beskytter i en operasjon. Inneholder PTFE (tilsvarende teflon). Seajet Polish er vannfast og etterlater ingen regn- eller vannflekker. Kan påføres i all slags vær, og holder hele sesongen.

Seajet Nano Polish fjerner tjære, industriell forurensning, rust, insekter og tre harpiks og gir MEGET god beskyttelse for bil, båt, campingvogn, alle malte overflater, keramiske fliser/belegg, glassfiber, akryl, rustfritt stål, krom, glass, vindusglass, fliser, marmor, glass-keramiske koketopper og glatte plastoverflater. Falmede overflater i plast som f.eks gammel gelcoat på båter, hagemøbler etc blir som nye. Perfekt behandling og alt i EN operasjon.

I tillegg har vi Teakolje, motorvask, jordslagfjerner, og kalasjevask fra Seajet.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss her >