International

 

International er Europas ledende leverandør av båtmaling.

Her finner du produkter som beskytter, utbedrer og kosmetisk forskjønner båten din.

De leverer alt du trenger for å vedlikeholde båten din som for eksempel båtmaling, bunnstoff, primere, båtlakk m.m.

 

Vi fører produkter som VC17m Extra, Micron 350, Perfection lakk, Toplac, Scooner m.m.

De produktene som vi ikke har på lager kan vi bestille. Gjelder kun produkter regnet til det norske markedet.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov.

 

Du kan lese mer om International her.

 

Her er et utvalg av produkter vi har fra Intenational:

 

 

 

BUNNSTOFF

 

 

 

VC 17m Extra er et hardt, sterkt tynnfilmbunnstoff med friksjonsnedsettene tilsetninger som gir skroget en glatt overflate med lav friksjon for maks. fart og
effektivitet. Det ideelle valg for regattaseiler, cruisere og speedbåter.

Micron 350 er et meget sterkt selvpolerende bunnstoff som gir beskyttelse i 2 sesonger med bare 1 behandling. (3­-4 strøk). Micron Extra EU inneholder
Biolux® Teknologien som gir et kontrollert utslipp av biocider, og en bedre beskyttelse mot groe. Minst 24 måneders beskyttelse ved 3 strøk. Kan påføres opp til 12 månder før sjøsetting.

Cruiser 200 fra International er en av Europas mest solgte bunnmaling. Den hvite er kobbertiocynat, som betyr kritthvit bunnstoff som kan ligge på primet aluminium. Effektivt selvpolerende bunnstoff som gir god effekt mot groe. Effektivt selvpolerende bunnstoff som gir god effekt mot groe. Bygger ikke opp tykke lag over flere sesonger. Brukes på glassfiber, stål, bly, tre og aluminum. Fartsområde opp til ca. 30 knop.

Trilux 200 er en effektiv hardracing bunnstoff i klare farger. Kan slipes og poleres. Kan påføres alle materialer, inklusive aluminium som er riktig forbehandlet. Ideel til den krevende kapseiler, hurtiggående båter og båter som trailes. Til dem som ønsker å polere bunnen fullstendig glatt. Fartsområde inntil 50 knop. NB! Den hvite er kritthvit.

Trilux propeller er et bunnstoff for propeller, drev og trimplan. Praktisk sprayflaske som letter påføringen og gjør det enklere å komme til på vanskelige plasser.
Fargene er ikke klare pga. malingens oppbygging, men de endrer farge når de sjøsettes.

 

GRUNNING OG SPARKEL

 

 

VC Tar2 er en 2-komponent epoxyprimer som gir beskyttelse mot plastpest og hindrer korrosjon på stål og lettmetall. Brukes kun under vannlinjen.

Gelshield 200 er en hurtigtørkende, lettarbeidet epoxiprimer som beskytter mot plastpest. 5 strøk (250µm) med Gelshield 200 gir beskyttelse mot plastpest.

Primocon Tjærefri, hurtigtørkende en-­komponent konvensjonell primer for alle materialer under vannlinjen. Kan brukes under alle Internationals bunnstoffer (ikke VC17m Extra) og som sealer mellom ulike typer bunnstoff.

VC Prop-O-Drev Primer brukes som primer sammen med Trilux Propeller på outboards, propeller og drev. Sprayboks, ideell til påføring på plasser hvor det er vanskelig å komme til.
Gir god heft til forbehandlet metall og fabrikklakkerte flater

Watertite  er en hurtigtørkende epoxisparkel for gelcoat, metall og stabile trekonstruksjoner. Krymper ikke og er meget vanntett, egner seg godt til plastpest reparasjoner. Den fyller opp til 20 mm uten å renne, er slitesterk og har gode vedheftsegenskaper, Egnet til bruk både over og under vannlinjen

Tät er tettingspasta til tre under vannlinjen. Elastisk, kan males over.

 

 

2-KOMP. LAKK OG LAKKFARGER

 

 

 

Perfection Undercoat er en 2-komponent polyuretan grunning til alle typer toppstrøk. Perfection Undercoat er den ideelle grunningen til Perfection toppstrøk. Lett å påføre, tørker hurtig og er lett å slipe.

Perfection er en 2­-komponent polyuretan er den optimale lakkmalingen, og gir en helblank finish med suveren fargeholdbarhet. {produkt} bruker UV­filtre i kombinasjon med kjemisk herding for lengst mulig beskyttelse. Resistent mot diesel, olje, bensin samt mildere syrer og alkalier.  Robust og slitesterk; det ideelle valget for bruk på steder med stor slitasje, som f.eks. dekk (med sklisikringsmiddel).

Perfection Plus er en lakk av høyeste kvalitet, kombinerer bestandighet mot kjemikalier og slitasje med en suveren glans. Den nye formuleringen av Perfection Plus Varnish inneholder UV filtre som vil gi lakken lengst mulig levetid. Perfection Plus har opp til 4 ganger så lang levetid som en tradisjonell båtlakk.  Kjemisk herding gjør den resistent mot olje, bensin, milde syrer og alkalier.

Perfection Matting Additive er en tilsetning som blandes i Perfection, 2-komp. lakkmaling eller lakker, gir en matt eller silkematt overflate.

 

 

1-KOMP LAKKFARGER

 

 

 

Pre-Kote er en grunningsmaling for Internationals 1. komponente lakk og dekksmalinger. Meget god dekkevne gjør det enkelt å endre farge. Den er lett å påføre og å slipe, gir en slett god grunning for toppstrøket. Egnet til primet tre, stål, lettmetall og gelcoat.

Toplac er en lakkmaling som er godt egnet for de fleste materialer over vannlinjen.Den er meget lett å påføre med pensel, rulle + malerpute, og inneholder UV­filter som gir bedre holdbarhet. Den unike kjemiske oppbyggingen gjør at Toplac er tradisjonelle lakkmalinger overlegen, og gir en glans som holder lenge.

Matting Additive er en mattgjøringstilsetning som blandes med Internationals 1-komponente lakkmalinger eller lakker for å oppnå en matt eller halvblank overflate. Man velger selv hvor matt man vil ha fargen.

 

 

BÅTLAKK

 

 

 

Woodskin er en fleksibel olje/lakk hybrid som fungerer som et beskyttende hudlag over tre. Microporøse egenskaper, er lett å påføre. Ingen tynning eller sliping mellom strøkene. Woodskin flyter ut til en jevn transparent og glanset overflate. Woodskin trenger dypt inn i treet og hindrer krakkelering, oppsprekking og flassing. Minimalt vedlikehold – rengjør og påfør et nytt strøk sesong etter sesong. Godt egnet til alle typer treverk, inkludert fete treslag som Teak og Iroko.

Compass er en slitesterk, hurtigtørkende polyuretan båtlakk med høy glans.  Lys farge av rav fremhever treets naturlige struktur.  Lakken er en tøff og sterk  polyuretan lakk, står godt mot slag, riper, olje, milde syrer og alkalier. Den er hurtigtørkende og minsker risk for støv lakkfilmen.

Schooner GOLD har en avansert UV teknologi kombinert med høy glans og en tone av rav fremhever og forskjønner treets naturlige struktur.  Den har en dyp glans og fargetone som varer hele lakkens «levetid». Scooner GOLD har en optimal blanding av UV absorbere, HALS og utvalgte bindemidler gjør den til Internationals beste 1-­komponente lakk.

Original er en tradisjonell båtlakk med UV-­filter. Fleksibel, lett å påføre samt utmerket glansbestandighet. En meget lys lakk som passer lyse treslag.

Båtbets Interstain er en båtbeis i mahognytone til tre og plywood. Brukes sammen med 1- og 2-komponent lakk.

 

 

RENS OG PLEIEMIDLER

 

 

 

Super Cleaner er et høykonsentrert rengjøringsmiddel. Løser voks, olje og forurensing effektivt. Kan brukes for hånd eller i høytrykkspyler. Avfetter og rengjør
uten å skade gelcoat eller maling. Brukes alltid før voksing.

Liquid Rubbing er en flytende rubbing som gjenskaper glans og farge på gelcoat og malte flater. Inneholder ikke silikon eller voks. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-­1000 rpm).

Boat Shampoo  er et universelt rengjøringsmiddel spesielt for gelcoat, tre, metal og malte flater. Fjerner ikke voks og kan brukes regelmessig uten at vokslaget tar skade.
Kan brukes med salt- eller ferskvann, overalt.

Barnacle Remover  gjør det lett å fjerne rur og skjell på drev, propell, båtbunner og bøyer.

Polish And Wax er et rengjøringsmiddel, polish og voks i ett og samme produkt. Brukes for lettere rengjøring, polering og voksing av gelcoat eller malte flater.
Inneholder ikke silikon. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-1000 rpm).  Kan også brukes på bil, campingvogn eller hagemøbler.

Marine Polish er en meget finkornet polish med voks for gelcoat eller malte flater. Gir overflaten høy glans som varer lenge. Kan påføres for hånd eller med
maskin (800-1000 rpm). Inneholder ingen silikoner.

Marine Wax gir langvarig beskyttelse uten å benytte slipemidler eller silikoner. Meget enkel i bruk og ideell på større flater. Gir en hard, høyglanset flate som
beskytter mot sjøvann og sollys. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-1000 rpm).

UV Polish er en avansert polish med friksjonsnedsettende tilsetninger og voks. For Gelcoat og malte overflater, gir høy glans. Meget god beskyttelse mot det marine miljø. For
hånd- eller maskinpolering. (800 – 1000 rmp). Gir en høyblank og smussavvisende overflate. Kan også brukes på bil, campingvogn eller hagemøbler.

UV Wax Sealer  er en wax sealer som gir en meget dyp glans. Inneholder ingen slipemidler, men forsegler overflaten med friksjonsnedsettende tilsetninger som gir meget god beskyttelse mot smuss, olje og forurensing. Brukes med Marine Polish for best beskyttelse. Gir en langvarig, høyblank og hard beskyttende hinne. Kan også brukes på bil, campingvogn eller hagemøbler.

 

 

TEAK PRODUKTER OG TEKSTIL IMPREGNERING

 

 

    

 

Teak Restorer rengjør og gjenskaper teak og andre harde treslag. Gjenskaper teakens opprinnelige glød. For teak og andre edeltreslag, inn- og utvendig.
For dekk, detaljer av teak og finish arbeid samt at den kan brukes på hagemøbler. Teak Restorer vil ikke skade eller missfarge gelcoat, aluminium, malte eller lakkerte flater.

Teak Oil trenger dypt inn og beskytter dekk og detaljer av teak. Gir en beskyttende overflate som er lett å holde ren. Teak Oil inneholder kinesisk treolje for  optimal beskyttelse.

 Teak Protector er en vannavisende flytende voks som gir en sklisikker overflate. Den brukes på teak og andre edeltreslag, inn- og utvendig.
For dekk, detaljer av teak og finish arbeid. Vil ikke skade eller missfarge gelcoat, aluminium, malte eller lakkerte flater. Beskytter natene mot kritting.
Kan også brukes på hagemøbler.

Textile Waterproofer er en vannbasert impregnering for tekstiler brukt i båtindustrien.  Kan brukes på kapell, kalesjer og andre tekstiler.  Missfarger ikke tøyet, og påvirker ikke dets smidighet.

 

BASSENGMALING

 

 

 

Intergard 740 er en 2-komponent epoxy toppstrøk, egnet til påføring på underlag som betong, glassfiber, metall, mur m.m. Er veldig godt egnet som bassengmaling. Vi har fargene bassengblå, og bassenggrønn på lager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikkord på produkter vi har, men ikke presentert på siden:

VC General Thinner, Tynner nr.1, Tynner nr.3, Tynner nr.7, Tynner nr.9, Tynner nr.910, Tynner nr.100, Respect No.1 impregneringsolje, Autosol, Le Tonkinois Lakk, Le Tonkinois Bio Impression, Snappy Teak Rens Kit, Snappy Teakolje, Snappy Teak Sealer, Corro Protect motorfarge, motorlakk, Acapella Fargeløs, Torrbollen, Torbollen Refill, Polyester, Gelcoat, Hugos, rurfjerner, skjellfjerner