INTERNATIONAL

International er Europas ledende leverandør av båtmaling.

Her finner du produkter som beskytter, utbedrer og kosmetisk forskjønner båten din.

De leverer alt du trenger for å vedlikeholde båten din som for eksempel båtmaling, bunnstoff, primere, båtlakk m.m.

Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene fra International for ditt behov.

BUNNSTOFF

VC 17m Extra

STERKT TYNNFILMBUNNSTOFF

BESKRIVELSE
VC17m Extra er et hardt, sterkt tynnfilmbunnstoff med friksjonsnedsettende tilsetninger som gir skroget en glatt overflate med lav friksjon for maks.fart og effektivitet. Det ideelle valg for regattaseilere, cruisere og speedbåter.

750ml – kr. 749,-
2,5L – kr. 1699,-

UTGÅTT VARE

Micron 350

SELVPOLERENDE BUNNSTOFF

BESKRIVELSE
Micron 350 er et meget sterkt selvpolerende bunnstoff som gir beskyttelse i 2 sesonger med bare 1 behandling. (3­-4 strøk). Micron Extra EU inneholder Biolux® Teknologien som gir et kontrollert utslipp av biocider og en bedre beskyttelse mot groe. Minst 24 månderes beskyttelse ved 3 strøk. Kan påføres opptil 12 mnd. før sjøsetting.

Cruiser 200

BUNNMALING

BESKRIVELSE
Cruiser 200 fra International er en av Europas mest solgte bunnmaling. Den hvite er kobbertiocynat, som betyr kritthvit bunnstoff som kan ligge på primet aluminium. Effektivt selvpolerende bunnstoff som gir god effekt mot groe. Effektivt selvpolerende bunnstoff som gir god effekt mot groe. Bygger ikke opp tykke lag over flere sesonger. Brukes på glassfiber, stål, bly, tre og aluminum. Fartsområde opp til ca. 30 knop.

Trilux 200

HARDRACING BUNNSTOFF

BESKRIVELSE
Trilux 200 er en effektiv hardracing bunnstoff i klare farger. Kan slipes og poleres. Kan påføres alle materialer, inklusive aluminium som er riktig forbehandlet. Ideel til den krevende kapseiler, hurtiggående båter og båter som trailes. Til dem som ønsker å polere bunnen fullstendig glatt. Fartsområde inntil 50 knop. NB! Den hvite er kritthvit.

Trilux Propeller

BUNNSTOFF FOR PROPRELLER

PRODUKTBESKRIVELSE
Trilux propeller er et bunnstoff for propeller, drev og trimplan. Praktisk sprayflaske som letter påføringen og gjør det enklere å komme til på vanskelige plasser.
Fargene er ikke klare pga. malingens oppbygging, men de endrer farge når de sjøsettes.

GRUNNING OG SPARKEL

VC Tar2

2-KOMPONENT EPOXYPRIMER

BESKRIVELSE
VC Tar2 er en 2-komponent epoxyprimer som gir beskyttelse mot plastpest og hindrer korrosjon på stål og lettmetall. Brukes kun under vannlinjen.

Gelshield 200

HURTIGTØRKENDE EPOXIPRIMER

BESKRIVELSE
Gelshield 200 er en hurtigtørkende, lettarbeidet epoxiprimer som beskytter mot plastpest. 5 strøk (250µm) med Gelshield 200 gir beskyttelse mot plastpest.

 

Primocon

HURTIGTØRKENDE ENKOMPONENT PRIMER

BESKRIVELSE
Primocon Tjærefri, hurtigtørkende en-­komponent konvensjonell primer for alle materialer under vannlinjen. Kan brukes under alle Internationals bunnstoffer (ikke VC17m Extra) og som sealer mellom ulike typer bunnstoff.

VC Prop-o-Drev Primer

PRIMER TIL TRILUX PROPELLER

BESKRIVELSE
VC Prop-O-Drev Primer brukes som primer sammen med Trilux Propeller på outboards, propeller og drev. Sprayboks, ideell til påføring på plasser hvor det er vanskelig å komme til.
Gir god heft til forbehandlet metall og fabrikklakkerte flater

UTGÅENDE VARE

Watertite

HURTIGTØRKENDE EPOXY SPARKEL

BESKRIVELSE
Watertite  er en hurtigtørkende epoxisparkel for gelcoat, metall og stabile trekonstruksjoner. Krymper ikke og er meget vanntett, egner seg godt til plastpest reparasjoner. Den fyller opp til 20mm uten å renne, er slitesterk og har gode vedheft egenskaper, Egnet til bruk både over og under vannlinjen

2-KOMP. LAKK OG LAKKFARGER

Perfection Grunning

2-KOMPONENT POLYRETAN GRUNNING

PRODUKTBESKRIVELSE
Perfection® Grunning fra International er en lettslipt 2-komponent grunning til tre, (stabile konstruksjoner) plast og stål over vannlinjen. Grunningen gir et jevnt underlag til Perfection Finish Lakk. Fyller mindre riper og danner et perfekt underlag for toppstrøket.

UTGÅENDE VARE

Perfection

2-KOMPONENT POLYURETAN LAKKMALING

PRODUKTBESKRIVELSE
Perfection 2­-komponent polyuretan er den optimale lakkmalingen, og gir en helblank finish med suveren fargeholdbarhet. {produkt} bruker UV­filtre i kombinasjon med kjemisk herding for lengst mulig beskyttelse. Resistent mot diesel, olje, bensin samt mildere syrer og alkalier.  Robust og slitesterk; det ideelle valget for bruk på steder med stor slitasje, som f.eks. dekk (med sklisikringsmiddel).

UTGÅENDE VARE

ENKOMPONENT LAKKFARGER

Pre-Kote

GRUNNING FOR ENKOMP. LAKK OG DEKKSMALING

PRODUKTBESKRIVELSE
Pre-Kote er en grunningsmaling for Internationals 1. komponente lakk og dekksmalinger. Meget god dekkevne gjør det enkelt å endre farge. Den er lett å påføre og å slipe, gir en slett god grunning for toppstrøket. Egnet til primet tre, stål, lettmetall og gelcoat.

Toplac Plus

LAKKMALING

PRODUKTBESKRIVELSE
Toplac Plus er en lakkmaling som er godt egnet for de fleste materialer over vannlinjen.Den er meget lett å påføre med pensel, rulle + malerpute, og inneholder UV­filter som gir bedre holdbarhet. Den unike kjemiske oppbyggingen gjør at Toplac er tradisjonelle lakkmalinger overlegen, og gir en glans som holder lenge.

BÅTLAKK

Woodskin

FLEKSIBEL HYBRID OLJE/LAKK

PRODUKTBESKRIVELSE
Woodskin er en fleksibel olje/lakk hybrid som fungerer som et beskyttende hudlag over tre. Microporøse egenskaper, er lett å påføre. Ingen tynning eller sliping mellom strøkene. Woodskin flyter ut til en jevn transparent og glanset overflate. Woodskin trenger dypt inn i treet og hindrer krakkelering, oppsprekking og flassing. Minimalt vedlikehold – rengjør og påfør et nytt strøk sesong etter sesong. Godt egnet til alle typer treverk, inkludert fete treslag som Teak og Iroko.

Compass

HURTIGTØRKENDE POLYURETAN BÅTLAKK

PRODUKTBESKRIVELSE
Compass er en slitesterk, hurtigtørkende polyuretan båtlakk med høy glans.  Lys farge av rav fremhever treets naturlige struktur.  Lakken er en tøff og sterk  polyuretan lakk, står godt mot slag, riper, olje, milde syrer og alkalier. Den er hurtigtørkende og minsker risk for støv lakkfilmen.

Schooner GOLD

UV- ENKOMPONENT LAKK

PRODUKTBESKRIVELSE
Schooner GOLD har en avansert UV teknologi kombinert med høy glans og en tone av rav fremhever og forskjønner treets naturlige struktur.  Den har en dyp glans og fargetone som varer hele lakkens «levetid». Scooner GOLD har en optimal blanding av UV absorbere, HALS og utvalgte bindemidler gjør den til Internationals beste 1-­komponente lakk.

Original

BÅTLAKK MED UV-FILTER

PRODUKTBESKRIVELSE
Original er en tradisjonell båtlakk med UV-­filter. Fleksibel, lett å påføre samt utmerket glansbestandighet. En meget lys lakk som passer lyse treslag.

Båtbeis Mahogny

BEIS I MAHOGNEY FARGE

PRODUKTBESKRIVELSE
Båtbeis Magohny er en båt beis i mahogny tone til tre og plywood. Brukes sammen med 1- og 2-komponent lakk.

PLEIE OG VEDLIKEHOLD

Super cleaner

HØYKONSENTRERT RENGJØRINGSMIDDEL

PRODUKTBESKRIVELSE
Super Cleanerer et høykonsentrert rengjøringsmiddel. Løser voks, olje og forurensing effektivt. Kan brukes form hånd eller i høytrykkspyler. Avfetter og rengjør uten å skade gelcoat eller maling. Brukes alltid før voksing.

Liquid Rubbing

FLYTENDE RUBBING

PRODUKTBESKRIVELSE
Liquid Rubbing er en flytende rubbing som gjenskaper glans og farge på gelcoat og malte flater. Inneholder ikke silikon eller voks. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-­1000 rpm).

Boat Shampoo

UNIVERSELT RENGJØRINGSMIDDEL

PRODUKTBESKRIVELSE
Boat Shampoo  er et universelt rengjøringsmiddel spesielt for gelcoat, tre, metal og malte flater. Fjerner ikke voks og kan brukes regelmessig uten at vokslaget tar skade.
Kan brukes med salt- eller ferskvann, overalt.

UTGÅENDE VARE

Stain Remover

PRODUKTBESKRIVELSE
International Stain Remover 0,5l er et høyt effektivt rengjøringsmiddel som er spesielt utviklet for båteiere. Produktet fjerner effektivt flekker fra overflater som er vanlige på båter da det er en dyptvirkende gelé for rengjøring av veldig skitten gelcoat. Stain remover er tyktflytende og renner ikke på vertikale flater.

Polish and Wax

RENGJØRING, POLISH OG VOKS I ETT

PRODUKTBESKRIVELSE
Polish And Wax er et rengjøringsmiddel, polish og voks i ett og samme produkt. Brukes for lettere rengjøring, polering og voksing av gelcoat eller malte flater.
Inneholder ikke silikon. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-1000 rpm).  Kan også brukes på bil, campingvogn eller hagemøbler.

Marine Polish

FINKORNET POLISH MED VOKS

PRODUKTBESKRIVELSE
Marine Polish er en meget finkornet polish med voks for gelcoat eller malte flater. Gir overflaten høy glans som varer lenge. Kan påføres for hånd eller med
maskin (800-1000 rpm). Inneholder ingen silikoner.

Marine Wax

PRODUKTBESKRIVELSE
Marine Wax gir langvarig beskyttelse uten å benytte slipemidler eller silikoner. Meget enkel i bruk og ideell på større flater. Gir en hard, høyglanset flate som
beskytter mot sjøvann og sollys. Kan påføres for hånd eller med maskin (800-1000 rpm).

Teak Restorer

RENGJØRING FOR TEAK OG HARDE TRESLAG

PRODUKTBESKRIVELSE
Teak Restorer rengjør og gjenskaper teak og andre harde treslag. Gjenskaper teakens opprinnelige glød. For teak og andre edeltreslag, inn- og utvendig.
For dekk, detaljer av teak og finish arbeid samt at den kan brukes på hagemøbler. Teak Restorer vil ikke skade eller missfarge gelcoat, aluminium, malte eller lakkerte flater.

Teak Oil

PRODUKTBESKRIVELSE
Teak Oiltrenger dypt inn og beskytter dekk og detaljer av teak. Gir en beskyttende overflate som er lett å holde ren. Teak Oil inneholder kinesisk treolje for  optimal beskyttelse.

DIVERSE

Intergard 740

2-KOMPONENT EPOXY BASSENGMALING

PRODUKTBESKRIVELSE
Intergard 740 er en 2-komponent epoxy toppstrøk, egnet til påføring på underlag som betong, glassfiber, metall, mur m.m. Er veldig godt egnet som bassengmaling. Dette produktet herdes ikke tilstrekkelig under 5°C. For maksimal effekt bør omgivelsens temperatur være over 10°C ved herdingIntergard 740 må alltid påføres over anbefalt korrosjonshindrende malingsystem.
Vi lagerfører 5 liter emballasje – Blå, hvit og grønn

VI FØRER OGSÅ:

VC General Thinner, Tynner nr. 1-3-7-9, Motorlakk, Torbollen  og Hugos

Gå til norsk importør av International her>