FLEXBAMBOO

Bambusspiler på rull

Spiletapet av bambus er et nytt og spennende tilskudd i Level-serien og består av bambuslameller limt på en tekstilduk. Spiletapeten kommer i 3 lamellengder: 7 mm, 15 mm og 50 mm.

Flexbamboo kan anvendes på vertikale flater, i tillegg til spennende design med både buer og kurver. Gjennom fleksible bruksområder gir spiletapet av bambus enorme designfriheter og bidrar til å skape et lekkert uttrykk på en hvilken som helst overflate.

Produkt forespørsel

HVORFOR BAMBUS?

Bambus er en hurtigvoksende gressart, som kan felles etter 5 år og er derfor en fornybar ressurs. Bambus har et estetisk tiltalende utseende med tidløst mønster og anvendelige naturfarger. Bambus er et slitesterkt og robust materiale, som er opp til 3 ganger hardere enn tradisjonell eik.

OVERFLATER

  • Ubehandlede overflater
  • Kan beises eller oljes med farge etter eget ønske

 

TEKNISK INFO

  • Fleksibelt veggprodukt bestående av bambuslameller limt på en tekstilduk
  • Fås i 3 lamellbredder: 7 mm, 15 mm og 50 mm
  • Leveres på rull
  • Primært bruksområde er vertikale flater, men kan også anvendes på buede flater

 

NY SPILEVEGG PÅ 1-2-3

Å montere «spilevegg» har aldri vært enklere. Med bambus spiletapet fra Fritzøe Engros kan du raskt og enkelt skape varme, kontraster og ikke minst dybde i et hvilket som helst rom. Produktet meget fleksibelt og kan i tillegg monteres på buede flater. Spiletapeten gjør seg utmerket som kontrastvegg og som dekorflate på for eksempel skap og hyller.

Enkel montering

Spiletapeten leveres på rull med en rullbredde på 240 cm og rekker normalt fra gulv til tak med stående spiler. Monteringen er enkel da tapeten limes direkte på vegg med monteirngslim.