EIJFFINGER

Med frittalende og fargerike design for tapeter og stoffer ønsker vi å gjøre din verden vakrere. Hos Eijffinger har dette vært målet vårt i over 145 år. I alle disse årene har vår nysgjerrighet, kreativitet og ønske om innovasjon holdt seg uendret. Vi er alltid interessert i de siste trendene, de nyeste fargene, designene og materialene. Men våre interesser går utover de grunnleggende motetrendene.

Å dekorere verden i distinkte stiler er vår daglige jobb hos Eijffinger. På vår hjemmebase i Nederland passerer designene våre gjennom alle divisjonene før de forlater vårt lager for å sendes over hele verden. Våre representanter personifiserer merkevaren vår og uttrykker og gjennomfører vår visjon.

Produkt forespørsel

COZUMEL

Se for deg et idyllisk sted langt fra hverdagens kjas og mas. En endeløs vidde av hvite sandstrender som strekker seg for alltid, det fantastiske turkise havet. Med Cozumel er den fjerne destinasjonen nå innen rekkevidde. Omgi deg med farger og teksturer som gir varme til veggen din.

Cozumel er en kolleksjon inspirert av tropenes fortryllelse, med en retro-stemning. Gi veggene dine liv med et overdådig mønster av palmeblader eller en gresskledd vev med et hint av skimmer. Du kan fortape deg i et genialt geometrisk mønster av sammenvevde sekskanter og det spennende lappeteppet av vevd gress. Velg mellom tidløse nøytrale farger, varme jordfarger og solrik oker. Eller nyt kjøligheten til stilige nyanser av grått og forfriskende isblått.

Kolleksjonen er trykt på en ekstra bred vinylbredde med et taktilt relieff som gir definisjon til veggen din. Farge, tekstur og mønster for å inspirere deg hver dag. Gjør interiøret ditt til et rolig paradis med Cozumel!

PIP STUDIO

Pip Studio er synonymt med tapet med et unikt design. Enten du leter etter et blomstertrykk, striper eller annet muntert design, finner du alt hos Pip Studio. Utvalget består av mer enn tretti forskjellige kolleksjoner og design for å gi hele hjemmet ditt en komplett make-over!

Pip Studio tapet kommer i et bredt spekter av farger og skaper en munter stemning i ethvert interiør. Foretrekker du et mer rolig utseende? Det beige, khaki, taupe eller hvite tapetet er akkurat det du leter etter.

MUSEUM

Museum, et sted der kunst og mote møtes i frodige design og fantastiske kreasjoner. Forvandle interiøret til et moderne mesterverk med denne nydelige tapetkolleksjonen fra Eijffinger.

Omgi deg med sofistikerte materialer og sublime farger. Fra dyp burgunder til rike nyanser av blått og grønt, til glitrende sand og pudderrosa. La deg forføre av fantastiske teksturer og beundre nydelige motiver som malte blomster, fugler og sommerfugler.

Gjør hjemmet ditt til et kunstverk med veggbilder dekorert med praktfulle fugler og blomster. Eller gå for wow-faktoren med et motiv av perler og paljetter.

Museet er en reise gjennom tid og rom, der klassisk eleganse møter moderne maksimalisme. Med kolleksjonen Museum fra Eijffinger kan du være din egen kurator.

Kombiner og skap, vis frem skattene dine og nyt skjønnheten som omgir deg!

Vi fører følgende kolleksjoner:

COZUMEL
UNIFY
CANVAS
ARTIFACT

SKIN
OASIS
MASTERPIECE
CARMEN

 

POSY
TOPAZ
TERRA
ENSO

TWIST
MUSEUM
PIP STUDIO